Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.397.043
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

bok ljudi, ako itko ima iskustva s ovim nek se plz javi.

redeemala sam iphone masku jos u march redemptionu. dan kasnije dosao mi je mail da su mi odobrili account i da cu uskoro dobit shipping confirmation.

kad ono..3 tjedna kasnije nema nikakvog shipping confirmationa. svi podaci su mi tocno upisani na accountu, poslala sam im vec par mailova, samo mi salju neki automatski "spring fling Q&A" koji nema veze s mojim pitanjem..

ima jos netko u ovakvoj situaciji?

fala:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
sparta311 kaže...

bok ljudi, ako itko ima iskustva s ovim nek se plz javi.

redeemala sam iphone masku jos u march redemptionu. dan kasnije dosao mi je mail da su mi odobrili account i da cu uskoro dobit shipping confirmation.

kad ono..3 tjedna kasnije nema nikakvog shipping confirmationa. svi podaci su mi tocno upisani na accountu, poslala sam im vec par mailova, samo mi salju neki automatski "spring fling Q&A" koji nema veze s mojim pitanjem..

ima jos netko u ovakvoj situaciji?

fala:)

ja sam dobio potvrdni e-mail da će mi doćui za 2 tejdna nagrada 

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Više se ne dobiva majica. Ako si postao Z-lister do 19.3.2010. onda ćeš ju dobiti. U suprotnom dobiti ćeš neku novu nagradu koju nisu otkrili.

bojim se da ce me zaje*** mozda mi nista nice poslat ali ko zna :)

LockerZ Mania xD
15 godina
neaktivan
Bokyyy kaže...
crystal6 kaže...

Više se ne dobiva majica. Ako si postao Z-lister do 19.3.2010. onda ćeš ju dobiti. U suprotnom dobiti ćeš neku novu nagradu koju nisu otkrili.

ma oce.....kad je u pitanju neko sranje salju ko ludi...imam dvije majce doma XD

16 godina
neaktivan

ovi se ne sale s tim videima... ima ih sad ko u prici... navalite dok jos daju duple bodove

15 godina

Ja nikako da nađem ljudi za tu z-listu :(

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
neaktivan
Lockerz
Pocni traziti gdje nisi do sad.na primjer kod zubara dok cekas.Ja tako skupiio za sestru aja sam vec taj!
Koji koristite Roboform free ili Pro verziju?
http://beterz.com/?Referer=136494

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...
Bokyyy kaže...
crystal6 kaže...

ma oce.....kad je u pitanju neko sranje salju ko ludi...imam dvije majce doma XD

"If you are talking about for making Z-List after March 19th.. you'll get the "Digital Survival Kit"Although Lockerz hasnt announced any more info about it!"

evo to je u pitanju ;))

17 godina
neaktivan
Lockerz

Napokon mi stigao ps3...platio sam 570kn carinu a slike slijede uskoro....Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

Čestitam, koliko si skupljao?

I kako je carina malo veća nego za ipod touch?

17 godina
neaktivan
Lockerz

Skupljao sam nekih 6 mjeseci te bodove ali sam ja reedemao ps3 kad je kostao 900ptz Osmijeh

Sto se tice carine nemam pojma,nisam nikakav racun dobio posebno sa carine nego mi je postar doneo doma i naplatio sve 570kn.

evo slika:

Moj PC  
17 0 hvala 6
15 godina

Znaš kako ti zavidim Osmijeh

Btw zašto nisi uzeo xbox? Možeš pirate Cool

I jesi li dobio ikoju igru uz ps3?

15 godina
neaktivan
weks kaže...

Skupljao sam nekih 6 mjeseci te bodove ali sam ja reedemao ps3 kad je kostao 900ptz Osmijeh

Sto se tice carine nemam pojma,nisam nikakav racun dobio posebno sa carine nego mi je postar doneo doma i naplatio sve 570kn.

evo slika:

čestitam 

16 godina
protjeran
weks kaže...

evo slika:

Cestitam.

BTW sto si koristio za vrijeme redeema koje programe,autofill?

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
weks kaže...

evo slika:

A koji je format pal ili ntsc?

Zvonimir Zubić kaže...

Znaš kako ti zavidim Osmijeh

Btw zašto nisi uzeo xbox? Možeš pirate Cool

I jesi li dobio ikoju igru uz ps3?

da ali zato PS3 ide besplatno reko neta.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina

Neš ti toga kad svaku igru moraš platiti 500kn. Mnogo ljudi koje znam, a imaju ps3 ili neznaju da može na net, a i kad znaju nisu ga nikad niti spojili

17 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Neš ti toga kad svaku igru moraš platiti 500kn. Mnogo ljudi koje znam, a imaju ps3 ili neznaju da može na net, a i kad znaju nisu ga nikad niti spojili

Je ku*ac.

Eno ti na game.co.uk po 10 funti. A te ljude koje znas se ne broje jer je ocito da su specijalni tako da se ne broje.

Ti mu kazes zasto nije xbox. Dobio je ps3 jedva, BESPLATNO i sada tu jos da bira.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina

A koliko ispadne dok dođe do ovdje?

Ne, to su obični ljudi koji su prije imali ps2, i sad su se prebacili na ps3, njih nije briga za net. Mislim da je tako kod većine ljudi, jer ih se većina koji to kupuju uopće na razumije u tehniku, njima je važno da staviš dvd i da igraš.

17 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

A koliko ispadne dok dođe do ovdje?

Ne, to su obični ljudi koji su prije imali ps2, i sad su se prebacili na ps3, njih nije briga za net. Mislim da je tako kod većine ljudi, jer ih se većina koji to kupuju uopće na razumije u tehniku, njima je važno da staviš dvd i da igraš.

kolko je takvih ljudi. Te ljude ljude spominji jer je ocito da nisu upoznati sa mogucnostima svojeg ps3-a.

Pnda bi i ja mogao reci ima puno ljudi koji imaju xbox 360 i na njemu samo slusaju glazbu, nisu nikad niti pokrenuli igru.

Btw: postarina je 3 funte. I ako zelisa nastaviti raspravljati o ps3 vs xbox 36 dodi na tu temu a nemoj da tu spamamo i OT-arimo.

Lik je dobio besplatno ps3 ( manje vise) i to je to. lagano ga on moze prodati.

i nije kod vecine ljudi tako. To je mozda kod 1-2%.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina

Ja ne govorim o xbox vs ps3, nego sam samo rekao da ljude koje ja znam većinom nisu upoznati sa mogućnostima ps3

Hvala ti puno što si mi rekao za taj dućan. Sad ću otvorit biznis na tome Namigiva

Btw koliko je funta?

I sad sam otišao na tu stranicu i nisu tako jeftine kao što si rekao. Npr uncharted 2 je 40 + ta 3 dostave

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 13:07 (Zvonimir Zubić).
16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Ja ne govorim o xbox vs ps3, nego sam samo rekao da ljude koje ja znam većinom nisu upoznati sa mogućnostima ps3

Hvala ti puno što si mi rekao za taj dućan. Sad ću otvorit biznis na tome Namigiva

Btw koliko je funta?

I sad sam otišao na tu stranicu i nisu tako jeftine kao što si rekao. Npr uncharted 2 je 40 + ta 3 dostave

Dečki ajde dosta!! Odite se prepirat u neku drugu temu!!!! Ovo više nema veze s lockerzom! Viče

Cro-Lockerz.bloger.hr ---> Sve na što želite znati o Lockerzu a ne usudite se pitat!!
15 godina

Taman smo završili Cool

15 godina
neaktivan
Lockerz

e ljudovi jesuli ove PC games original ili ne?

PS: sta je to Digital Survival Kit???

LockerZ Mania xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

perkane,korisito sam autofill za firefox da...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 15:47 (weks).
15 godina
Bokyyy kaže...

to je nova nagrada na lockerzu.

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
protjeran
weks kaže...

perkane,korisito sam autofill za firefox da...

Samo to!?Nikakvih drugih dodataka koji ce te obavijestiti kad je redeem i slicno?

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
protjeran
x360gamer kaže...
Bokyyy kaže...

Pa gdje se to nalazi.Ja ga nemogu naci?KOja sekcija kolko bodova?

16 godina
neaktivan

kolko sam skuzio, to je umjesto voe majice za upad na z-listu... pitaj Boga kaj je to uopce??

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
x360gamer kaže...
Bokyyy kaže...

To sam dobio email s contact us i pisalo je da ne dijele majice jer je velik broj ljudi lazno dosao do 20 prijatelja i da takve nece nagradjivati

pisalo je i da cu dobit taj digital survival kit kao i duple bodove i razne pogodnosti...

EDIT: jel ovaj lordov program jos radi ili ima neki novi koji bi mi mogli preporucit?

LockerZ Mania xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 20:22 (Bokyyy).
15 godina
neaktivan
Bokyyy kaže...
Perkan777 kaže...
x360gamer kaže...
Bokyyy kaže...

To sam dobio email s contact us i pisalo je da ne dijele majice jer je velik broj ljudi lazno dosao do 20 prijatelja i da takve nece nagradjivati

pisalo je i da cu dobit taj digital survival kit kao i duple bodove i razne pogodnosti...

EDIT: jel ovaj lordov program jos radi ili ima neki novi koji bi mi mogli preporucit?

lordov program radi savršeno 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice