Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.291
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
RE: Lockerz

Ako nemoze pokusaj ga otvoriti kao administrator, onda bi trebalo moci. Mislim da na Visti i 7 to zahtijeva, kod mene na XP-u snimi bez problema. Znaci postojeci host file otvori kao administrator i to bi trebalo biti to.

edis_S
15 godina
neaktivan

Hvala jari,evo uspjelo je i videi normalno rade. Hvala na informaciji i uputstvima :)))))

17 godina
neaktivan
Lockerz

nema beda, ja mislim da ce redeem biti u srijedu navecer 100% jer sad su napisali kao in next few days dam se kladit da je u srijedu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi, ak nekom nesta nije jasno, mozete i mene na PM pitat, potrudit cu se da u sto kracem roku odgovorim,  da se tu ne pise tolko bezveze Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
edis_s kaže...

Tko ima problem sa gledanjem videa evo rjesenje koje kod mene radi. Znaci kada sam pokusavao gledati video samo dobijem crni ekran (bez plejera, bez ista). Nakon ovoga sve radi.

C:\Windows\System32\drivers\etc zatim nadji host file i otvori sa notepadom i jednostavno na kraju teksta dodaj novi red “68.142.122.203 lockerz.fcod.llnwd.net” bez navodnika i snimi. I to je to video bi trebao raditi. Usput ovo je rjesenje predlozeno od Lockerz tima tako da je sve legalno.

napravio tnx sad radi ostali ali zecevi ne rade i dalje

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
17 godina
Lockerz

što je s ovim resetiranjem bodova, zna li itko kad ce se to dogodit?

www.stripovi.tk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

godinu dana nakon registracije pojedinca, znaci ako se netko rego 1.10.2009 resetirat ce mu se bodovi 1.10.2010 i nesto sam procitao da ce se izgubit z-list status nakon 1.g al da ce uz z-list bit neki a-list status, al to je glupo ak izgubis status kako ces pozvat opet ljude, cudno sve, al vidjet cemo kaj ce bit od svega toga

17 godina
neaktivan
Jari kaže...
ivoleko kaže...

godinu dana nakon registracije pojedinca, znaci ako se netko rego 1.10.2009 resetirat ce mu se bodovi 1.10.2010 i nesto sam procitao da ce se izgubit z-list status nakon 1.g al da ce uz z-list bit neki a-list status, al to je glupo ak izgubis status kako ces pozvat opet ljude, cudno sve, al vidjet cemo kaj ce bit od svega toga

ma taj Z-list je cisto sakupljanje para i cista "reklama" lockerzu....

1.otvorio se lockerz

2. ti si prvi member lockerza i za z list moras sakupit 20 članova jer ti to donosi nesto predobro ....

3.sad svatko od tih 20 članova mora sakupit jos 20 ..

4.tako smo vec dosli do brojke od 400+ članova !!!!

5. tako u krug ... zamislite koja je to zarada !!

a mi ovako jadni cekamo reedem i sijedmo ispred kompa u 2-3sata poslje ponoci i onda na kraju opet nist ne pokupimo..

Izlanuo se

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 19:30 (viper).
15 godina
Jari kaže...
ivoleko kaže...

aj ja ja jaj... pa nemaš pojma :S :S :S

Ako se neko registriro 1.1.2010. onda će mu bodovi biti resetirani 1.1.2011.

ALI:

Ukoliko on nešto redeema npr. 1.6.2010. restart bodova se produžuje za godinu, to znači da će mu bodovi bit restartani: 1.6.2011. i tako u krug :D

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
17 godina
neaktivan
Lockerz

di to pise

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jari kaže...

di to pise

fuck you.

hahahhaa

FAQ.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
odjavljen

Molim?....Na čemu si ti?

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
17 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Molim?....Na čemu si ti?

ja ili?

15 godina
odjavljen
Lockerz

Ma nist kriva tema...Sorry

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne znam jesam ja slijep ili glup, al to za produzivanje nigdje ne vidim u FAQ.. moze to netko provjerit sa LAB-om?

17 godina
neaktivan
marko009 kaže...

ne znam jesam ja slijep ili glup, al to za produzivanje nigdje ne vidim u FAQ.. moze to netko provjerit sa LAB-om?

to je stvarni i pisalo je na hallu milijun puta i onako jos ima puno do te jedne godine. dotad ko ziv ko mrtav.

16 godina
neaktivan
nailer kaže...
marko009 kaže...

to je stvarni i pisalo je na hallu milijun puta i onako jos ima puno do te jedne godine. dotad ko ziv ko mrtav.

ma za to znam, al nisam znao za ovo da ak nes redeemas, da ti onda od tog datuma vrijedi jos godinu dana bodovi... uglavnom, ja sam od 20.8.2009. na lockerzu, po tome bi mi 20.8.2010. trebali resetirat bodove, al kako tu kazete, ako ja npr sad na ovom redemu recimo 30. 3. nesto uzmem, onda mi 20.8.2010. nece resetirat bodove, nego tek 30.3.2011.?

to nigdje nisam vidio da pise

15 godina
neaktivan
Lockerz

REEDEM ! REEDEM ! REEDEM ! kada će više -.-

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bodo kaže...

u srijedu navecer 100%

15 godina
neaktivan
Jari kaže...
bodo kaže...

u srijedu navecer 100%

Nikad ne reci 100%... bude ti se obilo u glavu, prije 99%

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.
17 godina
neaktivan
HeadHunter500 kaže...
Jari kaže...
bodo kaže...

u srijedu navecer 100%

a vidis da su stavili sad neke gluposti knjige il kaj kao da gledamo ta neka sranja dok cekamo veliki dan

17 godina
neaktivan
Jari kaže...
HeadHunter500 kaže...
Jari kaže...
bodo kaže...

u srijedu navecer 100%

a vidis da su stavili sad neke gluposti knjige il kaj kao da gledamo ta neka sranja dok cekamo veliki dan

znaci prodobly sutra.

15 godina
neaktivan
nailer kaže...
Jari kaže...
HeadHunter500 kaže...
Jari kaže...
bodo kaže...

u srijedu navecer 100%

znaci prodobly sutra.

moguće je sve -.- =D

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
15 godina
neaktivan
Lockerz

jbt kako je onaj apple napravio iste 3 vrste mobitela:iPhone,iPod Touch,iPad lol c:)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafa_Rulz kaže...

jbt kako je onaj apple napravio iste 3 vrste mobitela:iPhone,iPod Touch,iPad lol c:)

a lol, koja izjava

16 godina
neaktivan
Lockerz

je li ove slusalice sa lockerza mogu na nokiu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 23:53 (DragonSlade).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

wtf? Piše da sam se logirao i odgovorio na dailies pitanje, a nisam, bodovi su mi isti ostali kao od prije :S

0 0 hvala 0
15 godina
FI4 kaže...

wtf? Piše da sam se logirao i odgovorio na dailies pitanje, a nisam, bodovi su mi isti ostali kao od prije :S

I men isto...?

Raise hell in heaven
15 godina
St0ka kaže...
FI4 kaže...

I men isto...?

ne brinite,obracunace vam se,i meni su tako nekidan pa u se obracunali

15 godina
protjeran
Lockerz

jep, sada je došlo i dalje je sve normalno :P

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice