Ako nemoze pokusaj ga otvoriti kao administrator, onda bi trebalo moci. Mislim da na Visti i 7 to zahtijeva, kod mene na XP-u snimi bez problema. Znaci postojeci host file otvori kao administrator i to bi trebalo biti to.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.202
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala jari,evo uspjelo je i videi normalno rade. Hvala na informaciji i uputstvima :)))))
nema beda, ja mislim da ce redeem biti u srijedu navecer 100% jer sad su napisali kao in next few days dam se kladit da je u srijedu
Ljudi, ak nekom nesta nije jasno, mozete i mene na PM pitat, potrudit cu se da u sto kracem roku odgovorim, da se tu ne pise tolko bezveze
Tko ima problem sa gledanjem videa evo rjesenje koje kod mene radi. Znaci kada sam pokusavao gledati video samo dobijem crni ekran (bez plejera, bez ista). Nakon ovoga sve radi.
C:\Windows\System32\drivers\etc zatim nadji host file i otvori sa notepadom i jednostavno na kraju teksta dodaj novi red “68.142.122.203 lockerz.fcod.llnwd.net” bez navodnika i snimi. I to je to video bi trebao raditi. Usput ovo je rjesenje predlozeno od Lockerz tima tako da je sve legalno.
napravio tnx sad radi ostali ali zecevi ne rade i dalje
što je s ovim resetiranjem bodova, zna li itko kad ce se to dogodit?
godinu dana nakon registracije pojedinca, znaci ako se netko rego 1.10.2009 resetirat ce mu se bodovi 1.10.2010 i nesto sam procitao da ce se izgubit z-list status nakon 1.g al da ce uz z-list bit neki a-list status, al to je glupo ak izgubis status kako ces pozvat opet ljude, cudno sve, al vidjet cemo kaj ce bit od svega toga
godinu dana nakon registracije pojedinca, znaci ako se netko rego 1.10.2009 resetirat ce mu se bodovi 1.10.2010 i nesto sam procitao da ce se izgubit z-list status nakon 1.g al da ce uz z-list bit neki a-list status, al to je glupo ak izgubis status kako ces pozvat opet ljude, cudno sve, al vidjet cemo kaj ce bit od svega toga
ma taj Z-list je cisto sakupljanje para i cista "reklama" lockerzu....
1.otvorio se lockerz
2. ti si prvi member lockerza i za z list moras sakupit 20 članova jer ti to donosi nesto predobro ....
3.sad svatko od tih 20 članova mora sakupit jos 20 ..
4.tako smo vec dosli do brojke od 400+ članova !!!!
5. tako u krug ... zamislite koja je to zarada !!
a mi ovako jadni cekamo reedem i sijedmo ispred kompa u 2-3sata poslje ponoci i onda na kraju opet nist ne pokupimo..
aj ja ja jaj... pa nemaš pojma :S :S :S
Ako se neko registriro 1.1.2010. onda će mu bodovi biti resetirani 1.1.2011.
ALI:
Ukoliko on nešto redeema npr. 1.6.2010. restart bodova se produžuje za godinu, to znači da će mu bodovi bit restartani: 1.6.2011. i tako u krug :D
di to pise
di to pise
fuck you.
hahahhaa
FAQ.
Molim?....Na čemu si ti?
Molim?....Na čemu si ti?
ja ili?
Ma nist kriva tema...Sorry
ne znam jesam ja slijep ili glup, al to za produzivanje nigdje ne vidim u FAQ.. moze to netko provjerit sa LAB-om?
ne znam jesam ja slijep ili glup, al to za produzivanje nigdje ne vidim u FAQ.. moze to netko provjerit sa LAB-om?
to je stvarni i pisalo je na hallu milijun puta i onako jos ima puno do te jedne godine. dotad ko ziv ko mrtav.
to je stvarni i pisalo je na hallu milijun puta i onako jos ima puno do te jedne godine. dotad ko ziv ko mrtav.
ma za to znam, al nisam znao za ovo da ak nes redeemas, da ti onda od tog datuma vrijedi jos godinu dana bodovi... uglavnom, ja sam od 20.8.2009. na lockerzu, po tome bi mi 20.8.2010. trebali resetirat bodove, al kako tu kazete, ako ja npr sad na ovom redemu recimo 30. 3. nesto uzmem, onda mi 20.8.2010. nece resetirat bodove, nego tek 30.3.2011.?
to nigdje nisam vidio da pise
REEDEM ! REEDEM ! REEDEM ! kada će više -.-
u srijedu navecer 100%
u srijedu navecer 100%
Nikad ne reci 100%... bude ti se obilo u glavu, prije 99%
u srijedu navecer 100%
a vidis da su stavili sad neke gluposti knjige il kaj kao da gledamo ta neka sranja dok cekamo veliki dan
u srijedu navecer 100%
a vidis da su stavili sad neke gluposti knjige il kaj kao da gledamo ta neka sranja dok cekamo veliki dan
znaci prodobly sutra.
u srijedu navecer 100%
znaci prodobly sutra.
moguće je sve -.- =D
jbt kako je onaj apple napravio iste 3 vrste mobitela:iPhone,iPod Touch,iPad lol c:)
jbt kako je onaj apple napravio iste 3 vrste mobitela:iPhone,iPod Touch,iPad lol c:)
a lol, koja izjava
je li ove slusalice sa lockerza mogu na nokiu?
wtf? Piše da sam se logirao i odgovorio na dailies pitanje, a nisam, bodovi su mi isti ostali kao od prije :S
wtf? Piše da sam se logirao i odgovorio na dailies pitanje, a nisam, bodovi su mi isti ostali kao od prije :S
I men isto...?
I men isto...?
ne brinite,obracunace vam se,i meni su tako nekidan pa u se obracunali
jep, sada je došlo i dalje je sve normalno :P