Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.838
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Lockerz

Imam ja jednog frenda koji je dobio majicu bez maila,nakon mjesec i po mozda mu je majica dosla a mail nije ni primio...pa...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
dr. zlo kaže...
Gman kaže...

a sta sto vise ptz imas stvari su skuplje?

da, mislin da pri početku stave manje cijene da se ljudi više navuču na stranicu pa kad skupe bodova i misle da će kupit nešto e onda nabiju ptz-a na sve da bi teže dobili

Da niste lijeni pročitat FAQ na Lockerz.com znali bi da vaša teorija urote ne drži vodu tj. znali bi zašto su sad nagrade 4x skuplje.

www.BornaFilic.com
16 godina
Piroman007 kaže...
dr. zlo kaže...
Gman kaže...

a sta sto vise ptz imas stvari su skuplje?

da, mislin da pri početku stave manje cijene da se ljudi više navuču na stranicu pa kad skupe bodova i misle da će kupit nešto e onda nabiju ptz-a na sve da bi teže dobili

Da niste lijeni pročitat FAQ na Lockerz.com znali bi da vaša teorija urote ne drži vodu tj. znali bi zašto su sad nagrade 4x skuplje.

da, to je samo bio nacin zahvale.. nije se ni mislio ostaviti za stalno ajde sta se zalite sljedeci mjesec namjeravaju stavit i igrice i jos videa puno vise pa nece bit tako strasno.. :D

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
16 godina
neaktivan

vidim stavili su jos videa.. neki od njih cak rade... al uzalud vam trud sviraci... u svoj account se kladim da ce oni dobit

16 godina
Lockerz

Imam 1005 bodova i neznam jel da uzimam kaj na ovom redemptionu,ne mogu uzet kaj sam htio a da čekam do idućeg - šta ako opet još više povećaju cijene.Neodlučan

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Imam 1005 bodova i neznam jel da uzimam kaj na ovom redemptionu,ne mogu uzet kaj sam htio a da čekam do idućeg - šta ako opet još više povećaju cijene.Neodlučan

ja znam šta bih na tvom mjestu :) treba ti još samo 300 ptz za iPhone, to je još 25 dana s tim da svaki dan stave po jedan novi video (bez novih invitea), a ne vjerujem da će povećati cijene do tada

16 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

kolko znam, vise nece povecavat cijene

16 godina
neaktivan
stumper kaže...
Xbox360 Modder kaže...

ja znam šta bih na tvom mjestu :) treba ti još samo 300 ptz za iPhone, to je još 25 dana s tim da svaki dan stave po jedan novi video (bez novih invitea), a ne vjerujem da će povećati cijene do tada

sta na reedemu ima iPhone? nisam primjetio :p,ili to mislis na iPod touch?

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
15 godina
neaktivan

mislio sam iPod :) nemam ni jedno ni drugo pa sam zamijenio pojmove

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:55 (stumper).
16 godina
neaktivan

i ja sam mijesao to dvoje,izgledaju isto...

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:56 (Omega_vu).
15 godina
neaktivan
Lockerz

jesu isto..sam z iPhonea mores slati poruke i zvati :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 22:27 (Omega_vu).
17 godina
neaktivan
Lockerz

carina 0kn :D poslali su ga tek 22.3 dosao danas sto je jako brzo, samo sto sam to dobio na redeemu u 2.mj, dosta kasno su poslali

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ja jos cekam svoju termos bocu.Valjda ce uskoro doci.

BTW jari cestitam na nagradi.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jari kaže...

carina 0kn :D poslali su ga tek 22.3 dosao danas sto je jako brzo, samo sto sam to dobio na redeemu u 2.mj, dosta kasno su poslali

hehe ali važno da si dobio =D

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
17 godina
neaktivan
Lockerz

da, hehe bar nesto prvi put u zivotu besplatno  a da vrijedi vise od 100kn, sad samo pripreme za ovaj redeem kaj slijedi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jari kaže...

da z..za 2 dana....to neki super grande expres :D

17 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...
Jari kaže...

pa da, ide avionom, kad sam dobio onaj tracking number da pratim posiljku vidio sam da je prvo bilo u americi pa u njemackoj pa u hrvatskoj, i to sve u razmaku 1 dan, isto kak je nekom tu s foruma doso PS3 za 2 dana il kolko

16 godina
neaktivan
Jari kaže...
Lockerzboy kaže...
Jari kaže...

pa da, ide avionom, kad sam dobio onaj tracking number da pratim posiljku vidio sam da je prvo bilo u americi pa u njemackoj pa u hrvatskoj, i to sve u razmaku 1 dan, isto kak je nekom tu s foruma doso PS3 za 2 dana il kolko

cestitam Jari...jel si ti onda uzeo ups ili usps...

http://beterz.com/?Referer=130417 besplatna registracija i mogucnost osvajanja ps3 ili barcinog dresa..
17 godina
neaktivan
Lockerz

UPS

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ako ne pobjedimo nek se zna da je meni play sabotiran. Ne mogu gledat videje. Samo se crno pojavi i nece. đaval.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
duxqwe kaže...

Ako ne pobjedimo nek se zna da je meni play sabotiran. Ne mogu gledat videje. Samo se crno pojavi i nece. đaval.

nece ni meni

15 godina

ni meni neradi play cak niti preko proxya

16 godina
neaktivan

hm, danas rade svi videi...

17 godina
neaktivan
Lockerz

meni ne rade niti oni videi na ''hodniku''

0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

O ko je na kraju pobjedio???

www.skripte.co.cc stranica za skripte
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cudne se stvari desavaju... sve vise smrdi..

15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

cudne se stvari desavaju... sve vise smrdi..

ma ko smrdi ?

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice