Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.692
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Piroman007 kaže...
damir1994 kaže...

jel neko nes dobio prek lockerza i dal se isplati radi carine

Prevrti malo temu znat ćeš Belji se

odjeb..xD

16 godina
Lockerz

ja nekako mislim da ova tema ima 250 stranica za nis.. ovdje niko ne cita vec samo postavi pitanje i cek odgovor netrazi jel vec ima mozda negdje odgovor.. :/

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ko pita ne skita.svi ovi mladi su nestrplijivi.nemaju kada citati vec pitaju!

http://www.e-castig.com/index.php?r=EjMm

1 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

da vas pitam kolika je vjerojatnost da ce me skuzit ako napravin par e-maila na svom kompu i onda posaljen na njih pozivnice i priko njih se registriram?

0 0 hvala 0
16 godina
stirko55 kaže...

da vas pitam kolika je vjerojatnost da ce me skuzit ako napravin par e-maila na svom kompu i onda posaljen na njih pozivnice i priko njih se registriram?

mala!! ali nes sad valjda radit 20 mailovam omg napravi 2-3 kad ti budu hvalila i gotovo! :D

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
15 godina
Lockerz

nisam ni mislia ih napravit 20 nego mozda 1-2 ako zatriba.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nemas beda, samo pazi na ip i mozes ih napravit kolko hoces... Ako mene sa 27 fakeova nisu skuzili, nece ni tebe sa par
15 godina
Lockerz

sta da pazin na ip?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ako kome treba pozivnica za lockers nek se javi na vvvccc@net.hr s naslovom "LOCKERZ"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stirko55 kaže...

sta da pazin na ip?

pronadji na googlu kako promjeniti ip

http://www.e-castig.com/index.php?r=EjMm
16 godina
neaktivan
Lockerz

WooooHoooo, vodimo protiv amerikanaca :DD

www.BornaFilic.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

ne kuzim zasto tolko pi**ite zbog toga kaj ljudi pitaju, mislim da vise od 90% ljudi kad vidi 250 stranica odustane jer kome se da citat tolko stranica ajde da je dvadesetak ali ovako tesko da ce netko citat

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jari kaže...

ne kuzim zasto tolko pi**ite zbog toga kaj ljudi pitaju, mislim da vise od 90% ljudi kad vidi 250 stranica odustane jer kome se da citat tolko stranica ajde da je dvadesetak ali ovako tesko da ce netko citat

Slazem se s tobom...i slazem se s autorom koji je gore napisao da treba napraviti FAQ

usput...kakvu oni zaradu imaju nad nama...vidim da ima trelera za filmove i muzike da se moze slusat ali mislim da je to nedovoljno za financirat tko zna koliko elektronike(jel se to tako zove :P?) koje nude

Svako koliko dolaze nove nagrade

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 23:54 (DragonSlade).
16 godina
neaktivan
DragonSlade kaže...
Jari kaže...

Slazem se s tobom...i slazem se s autorom koji je gore napisao da treba napraviti FAQ

usput...kakvu oni zaradu imaju nad nama...vidim da ima trelera za filmove i muzike da se moze slusat ali mislim da je to nedovoljno za financirat tko zna koliko elektronike(jel se to tako zove :P?) koje nude

Svako koliko dolaze nove nagrade

Ma fino se plati da se spot vrti, pun k***c ljudi gleda to.. Garant su sklopili ugovor sa Apple-om pa te nagrade dobiju za puno manje love.. Jer ipak, reklamiraju Apple. Kad odeš na sajt ptz.a, kaj prvo vidiš?! iMac, naravno da je u sredini..večini pogled ide na sredinu, nije to bezveze tamo ;)

www.BornaFilic.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 0:20 (Piroman007).
16 godina
Jari kaže...

ovo sam dobio u mailu, pa onda bolje prvu opciju slanja

Hey,...

...Thank you very much!

- The Lockerz Crew!

mene sad zanima koji je od ovih najbolje za uzet

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 11:13 (F1-IVO).
15 godina

prvu opciju nagrada ce ti doci sto posto ali ces platit carinu i naravno prva opcija je puno brza!

druga opcija je spora i mozda neces platit carinu! i nema garancije da ces dobit nagradu!

15 godina
protjeran
e-mail ?

Ja sam postao z-lister prekjučer i nisu mi ništ poslali na e-mail

kak je to vama išlo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Piroman007 kaže...

di vidite rezultat?

15 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Piroman007 kaže...

di vidite rezultat?

nevidiš semafor ko na nogometnoj il košarkaškoji utakmici odma na 1. stranici ćim se ulogiraš?? u piše ti da je USA 2:3.578 ostatak svijeta !
jbt led onda nek admini brišu bzvzne postove pa bi bilo 5 stranica u khurac

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
16 godina
neaktivan
bodo kaže...
Pinc kaže...
Piroman007 kaže...

di vidite rezultat?

nevidiš semafor ko na nogometnoj il košarkaškoji utakmici odma na 1. stranici ćim se ulogiraš?? u piše ti da je USA 2:3.578 ostatak svijeta !

evo ovak kod mene izgleda i ja ne vidim nikakav semafor

I nije potrebno bit bezobrazan, lijepo sam pital.

15 godina
neaktivan
Pinc kaže...
bodo kaže...
Pinc kaže...
Piroman007 kaže...

di vidite rezultat?

pa pogle malo videe pa češ vidjet hebote je tu svima sve treba crtati ??

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
17 godina
neaktivan
bodo kaže...
Pinc kaže...
bodo kaže...
Pinc kaže...
Piroman007 kaže...

di vidite rezultat?

pa pogle malo videe pa češ vidjet hebote je tu svima sve treba crtati ??

meni se treba nacrtat sve to,pa molim da mi se nacrta Osmijeh

vi imate sto posto neke addone il neki quratz ..

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 16:25 (viper).
16 godina
neaktivan

Nemamo nikakve addone isl. nego smo gledali njihov video u kojem su rekli da vodimo protiv amera, a i prije pola sata su zakeljili na hall informaciju da ameri imaju  11.2 milijuna bodova, a ostatak svijeta 15.8 milijuna. Amerikanci će pobijedit samo ako za nagradu budu davali kupone za fast food Cool

www.BornaFilic.com
16 godina
milanji kaže...

Evo sto je jedan talijan napisao za USPS

I'll tell you, USPS is fckn SLOW, I redeemed modern warfare 2 on december redemption and I got it on 7th March... They sent me the prize on 14th January :\ and I also had to pay 12,51 euros for taxes!!
Lockerz sent me a similiar email about my ipod touch 8gb, and I obviously chose UPS... They're faster and I can also have a tracking number, USPS is slow and without any tracking number, and in my opinion the taxes "story" is quite fake, I say again that with USPS I had to pay for a game
sorry for the bad english

Kaj nisu igra na sajtu samo NTSC ?

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...
milanji kaže...

Evo sto je jedan talijan napisao za USPS

I'll tell you, USPS is fckn SLOW, I redeemed modern warfare 2 on december redemption and I got it on 7th March... They sent me the prize on 14th January :\ and I also had to pay 12,51 euros for taxes!!
Lockerz sent me a similiar email about my ipod touch 8gb, and I obviously chose UPS... They're faster and I can also have a tracking number, USPS is slow and without any tracking number, and in my opinion the taxes "story" is quite fake, I say again that with USPS I had to pay for a game
sorry for the bad english

Kaj nisu igra na sajtu samo NTSC ?

kakve veze to sad ima? mozda je narucio za pc ili ps3.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
neaktivan
Lockerz

ajmo se dogovoriti mi koji smo malo duze da pocnemo spamove ( glupa pitanja koja su bila odgovorena milijun puta) i njihove spamere prijavljivati.

Inače, lordshigi: dobra ideja faq.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

zasto spominju neko ograničenje skupljanja z-list članova do 19.3.2010.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Here are the Rules for March's Redemption:

1. The redemption will happen in March.
2. This redemption will happen in only one wave.
3. The redemption will be reserved for the winners of March Radness.
4. We will raise points levels by 4x.
5. It will be a surprise date and time.
6. Members are only allowed to redeem one (1) item.
7. There will be no exchanges, no returns, no cancellations and no PTZ refunds on redeemed prizes.
8. These Rules are in addition to Lockerz' Terms of Use and PTZ Rules.

Shipping:
1. All shipping is still free and every package sent internationally will be labeled as a "gift." However, you are responsible for all incoming duties and tariffs imposed by your local government.
2. All addresses must be entered accurately. If your address is not entered accurately, your prize order will be canceled.

Other Information:
1. Use of any bots, cheats or fraud will result in immediate order and membership cancellation.
2. Your browser's autofill is allowed (including Roboform).
All the newest details will appear in the hallway as we release them — stay tuned:-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Vedjela. :( dizanjem bodova nema sanse da dobijem ni igricu :((((

Djelim Lockerz pozivnice. Javite se na p.m.http://www.e-castig.com/index.php?r=fyE5

1 0 hvala 0
16 godina
na ovaj reedem mi se neisplati dolazit...isse,wii i psp koji su kostali 250 sad kostaju 1000...glupo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice