A da napravite novu temu, FAQ-lockerz i da je povežete sa ovom. tako da svatko tko se novi dovuće na lockerz da nemora traziti 2dana taj post ili postavljat glupa pitanja
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.659
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oce meni neko odgovorit
oce meni neko odgovorit
Strpi se malo jbt, tek su 9min prosle. Incae podatci ti se mjenjaju u gornjem desnom kutu u My Account.
meni nema toga my accaunt
bilo mi je jedanput a sada mi više nikako enma toga
jel ima netko informaciju kolko oni imaju komada mac booka npr
NEMA!!!! CItaj 7 postova iznad!!!
NEMA!!!! CItaj 7 postova iznad!!!
Nemoj se mučiti...nikad neće shvatiti...
netriba meni naglašavat di se to nalazi jer znan bilo mi je jedanput sada mi više enma toga my accaunt je li znate u cemu moze bit problem
netriba meni naglašavat di se to nalazi jer znan bilo mi je jedanput sada mi više enma toga my accaunt je li znate u cemu moze bit problem
u tebi?
Pa ti si horizontalno scrolao. Odi dole pri dnu ekrana imaš jedan scroll bar povuci ga dok ne vidiš da MY ACCOUNT.
OMG.
hahaha...nemogu vjerovat
Za one koji se nisu logirali malo duže jer su pregledali sve filmiće, neka se opet logiraju. Danas je dodano 6 novih :)
jedan od ovih san in ja predložia
jedan od ovih san in ja predložia
super da su poslušali tvoj prijedlog
koji je tvoj predloženi?
The Dodos - Ashley
Kaj njima ovo znači: "Keep in mind — only one team gets access to redemption." ?
Kaj njima ovo znači: "Keep in mind — only one team gets access to redemption." ?
pa pobjednici ce moc redemat, ameri ili ostatak svijeta
pa pobjednici ce moc redemat, ameri ili ostatak svijeta
Uh..znači još jedna prepreka uz brzinu i sreću... -_-
ispricavam se ako spaman ali zasto stalno spominjete amere i europu ko ce dobit?
de mi sendajte pozivnicu
damir_cazin@hotmail.com
de mi sendajte pozivnicu
damir_cazin@hotmail.com
poslano
Pa zato jer se natjecemo s Amerima ko ce dobiti redeem!!! Sam si si odgovorio na pitanje u postu.
Ja sam z-lister i nisu mi poslali nikakav mail
kam to opče trebaju poslat
NA ELEKTRONSKU POŠTU. POZNATIJU KAO E-POŠTA ILI E-MAIL. Prestanite spamati i čitajte postove iznad!!!
Eto i ja upravo postao Z-list. Samo se hvalim :P
ako ko treba brzi invite, moze ga dobit na ovoj stranici: http://www.wix.com/invitez/TehLockerzInvitez
jel neko nes dobio prek lockerza i dal se isplati radi carine
jel neko nes dobio prek lockerza i dal se isplati radi carine
Prevrti malo temu znat ćeš