Imam i ja jos brdo pozivnica, ako netko zeli neka posalje svoj e-mail u pm.
ee ljudi kako da napisem to za majjcu molim pomoc mislim na eng ali ne lezi mi bas taj jezik :S
ee ljudi kako da napisem to za majjcu molim pomoc mislim na eng ali ne lezi mi bas taj jezik :S
google translate.
google translate.
fak yea
e memberi imam pitanje koji film da stavim ?? molim pomagajte!!!!!! : Oscars contest! Send an email to oscars@lockerz.com by Sunday at 5 PM EST and let us know which film you think will win the Academy Award for Best Picture. All members who correctly guess the winning film will get 5 PTZ!
Definitivno Avatar!!
sad se osjećaš malo glupo jelda :D:D:D
tako se uvjek osjecam :P
evo sad ću ja poslati svoj mail u pm.
lol
filipbiuk9@gmail.com......hvala
Forget the World Cup. LOL at the X Games. It's time for the greatest competition in the history of the universe: March Radness! An all-out, no holds barred contest where the prize is not some little gold medal -- but rather the best honor of all: exclusive access to the March Redemption.
It's between USA and international members to see who gets the most PTZ between March 8th and March 25th. These PTZ can come from most watched videos in PLAY, login PTZ, most accepted invites, and most answers to the Dailies. If US members beat out international members, they'll have a private redemption. If members in the rest of the world score higher, the redemption is theirs AND we'll choose the best time for our international members.
It's going to be a fierce competition, with great players from around the world. Dave and Anthony will be here to give you updates on who's pulling ahead and what's new with the latest score. We'll post the rules tomorrow. March Radness starts right now, so show your PTZ power and help your team to victory!
Bumo videli
malo cemo se potruditi, jel :D
ma to je več rješeno.. amerikanci će imat privatni redeem bez obzira na ovo... jeftinije im ispadne
ma razvalit cemo ih xD
Ma rasturicemo Amerikance....
Ma rasturicemo Amerikance....
Hocemo kao sto smo ih prosli reedem rasturili.
Ma koji cipar sve će nagrade ići u HRV. MIslim da sad puno ljudi iz svijeta misli jednako kao ameri će nas pomesti...itd...
Ali mi imamo više šanse jer ćemo SVI SVI dati sve od sebe... a ameri...pih pola će ih "ah...ima onih humanoidnih skript botova koji budu to riješili....)
OMG ja smislio sad ce biti neka velika novost ali su oni nasli samo jos jedan nacin da nas za*ebu.
BTW oce li biti takava jedan private redemption i general ili samo private?
ma sve ovo u khurac idem ja po lopatu :D
hahahaha
ljudi jeste vi pogledali sve videe? mozda nam jedina prednost bude ako su ameri sve pogledali pa nemaju kako zaradit ptzove..ja sam jako malo..tak da...kad sve odgledam dobit cu do 500 ptz xD ludilo ^^ al ionako cu popusit...pa nema veze ^^
ljudi jeste vi pogledali sve videe? mozda nam jedina prednost bude ako su ameri sve pogledali pa nemaju kako zaradit ptzove..ja sam jako malo..tak da...kad sve odgledam dobit cu do 500 ptz xD ludilo ^^ al ionako cu popusit...pa nema veze ^^
heh ja sma pogledo sve =D
Amerikanci vs. Internacionalci. -.-'
..."These PTZ can come from most watched videos in PLAY, login PTZ, most accepted invites"...
A stalno stoji : "Exceeded maximum invitations per day limit."
-.-
Pa kad ljudi zbog toga puno zovu ljude sad.
Taman nadjem dovoljan broj osoba da doguram do Z liste, i na kraju ih ne mogu pozvati.
e, a mene zanima..nisma u toku zadnja dva dana.. kakav reedem...kad je ??!! ..kakav private reedem??!! ...... kakva borba nas i amerikanaca??!!