Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.299
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
RE: Lockerz
HeadHunter500 kaže...
Vkm996 kaže...
HeadHunter500 kaže...

hmm... da...nego ako netko npr. pokupi Xbox u 1. valu, znači li to da u 2. i 3. valu neće više bit Xbox-a za redeemat ili će restockat??

za prvi val će biti 50% nagrada

za drugi val će biti 30% nagrada

a za treći val 20% nagrada

a za general redeemption će biti 100%

Znači odgovor na moje pitanje je da ili ne? Izlanuo se

NE!!

U prvom valu će biti najviše nagrada :) a u ostalima malo manje, ali nebrini: bit će ikskutija :)

16 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

A tko nije kupio niit jednu sansu kad je njemu redeemption

Za sve koji nisu kupili šansu General Redeemption će biti NAJVJEROJATNIJE 28.

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.
15 godina
B_O_J_A kaže...

A tko nije kupio niit jednu sansu kad je njemu redeemption

njemu je General Redeemption :) 27-28.2.2010

16 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
HeadHunter500 kaže...
Vkm996 kaže...
HeadHunter500 kaže...

hmm... da...nego ako netko npr. pokupi Xbox u 1. valu, znači li to da u 2. i 3. valu neće više bit Xbox-a za redeemat ili će restockat??

NE!!

U prvom valu će biti najviše nagrada :) a u ostalima malo manje, ali nebrini: bit će ikskutija :)

Ne brinem se, ja ciljam na iPod Touch 8GB, kod kuće ionako imam previše kutija, ali ne X, kužiš? Belji se

15 godina
HeadHunter500 kaže...
Vkm996 kaže...
HeadHunter500 kaže...
Vkm996 kaže...
HeadHunter500 kaže...

NE!!

Ne brinem se, ja ciljam na iPod Touch 8GB, kod kuće ionako imam previše kutija, ali ne X, kužiš? Belji se

kontam :)

ja idem na PSP (koji neću uspjet xD) ili na Wii :)

15 godina
neaktivan

jbmu ja uzeo ono samo jedno umjesto 3 šanse... još nisam bio konto to i sada sam se mal sjebo a tako jako želim ipod touch fak imam 650 bodova=D

16 godina
neaktivan

Ja sam uzeo isto samo 1 šansu iz šale jer sumnjam da ću nešto uspjet zdimit jer je to jako kasno/rano ujutro tak da sumnjam, neki ljudi idu i u školu i baš taj petak pišu test iz j****e matematike, ne bi vjerovali PlačViče

15 godina
neaktivan
ja mislim da sam negdje procito da se na svakom wavu vracuaju sve nagrade....
15 godina
neaktivan
HeadHunter500 kaže...

Ja sam uzeo isto samo 1 šansu iz šale jer sumnjam da ću nešto uspjet zdimit jer je to jako kasno/rano ujutro tak da sumnjam, neki ljudi idu i u školu i baš taj petak pišu test iz j****e matematike, ne bi vjerovali PlačViče

traži od lockerza isprićnicu =D ... a kontam si ak neuspijem ipod touch od 8 ili 32 onda neku konzolu xbox ili wii ... ali recimo kolka će mi biti poštarina na xbox ?

16 godina
neaktivan
bodo kaže...
HeadHunter500 kaže...

traži od lockerza isprićnicu =D ... a kontam si ak neuspijem ipod touch od 8 ili 32 onda neku konzolu xbox ili wii ... ali recimo kolka će mi biti poštarina na xbox ?

Prijatelj mi ima nekoga na carini, pa mu je ovaj carinik reko da oni vrijednost carine određuju odokativno, znači može biti i veća nego koliko bi to po pravilo trebalo bit, tako da i njima nešto upadne  džep, ako me kužiš...Cool

15 godina
neaktivan
Lockerz
Je li neko vec dobio tih 25 dolara na PayPal account ?Imam 1 val i kako pricate nece puno ostati za birati.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HeadHunter500 kaže...
bodo kaže...
HeadHunter500 kaže...

Prijatelj mi ima nekoga na carini, pa mu je ovaj carinik reko da oni vrijednost carine određuju odokativno, znači može biti i veća nego koliko bi to po pravilo trebalo bit, tako da i njima nešto upadne  džep, ako me kužiš...Cool

ma kontam ... samo da mi poštarina nebude 200-300 kuna ... onda sve racku =D

16 godina
neaktivan
Jari kaže...

perkane zbog cega su tebi otkazali psp na zadnjem reedemu ne sjecam se?

I da li onaj program refrsha svaki put u isto vrijeme ili ima random refresh time, i ako nema svakih koliko refresha

Ako mislis na moj (LINK) onda on ima 21-30 random (a randomizira se u mili sekundama).

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
16 godina
odjavljen
Lockerz

Ja nista ne shvaćam!Zar nije da oni koji su kupili samo jednu šansu su od 4-5 ujutro, a ne od 1-2??

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

PRVI VAL počinje od 00.00-1:00 ujutro u petak,na tom valu će biti najviše nagrada a na njemu će moći sudjelovati oni koji su uzeli 3 šanse a oni koji su uzeli 2 ili 1 tek dolaze na red poslje nas koji smo naručili 3 šanse.Nagrada naravno neće biti jednako,u 3 šansi je najviše a u 1 najmanje.PozzSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Znate li što ja mislim?

Svi će ići na ipod touch kojega će na kraju biti najmanje, jer su svi željeli ps3 a on se promijenio u 900 ptz. Zato mislim da će ostati ps3-a, i ipod touch-a, ali samo onog od 64 giga.

Stoga, ja ću skupiti još 100 bodova i otići na ps3.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Znate li što ja mislim?

Svi će ići na ipod touch kojega će na kraju biti najmanje, jer su svi željeli ps3 a on se promijenio u 900 ptz. Zato mislim da će ostati ps3-a, i ipod touch-a, ali samo onog od 64 giga.

ma to je najbolje o tom sam i ja razmišljao uzet ću si xbox i gotovo ili onaj psp-go white =D

16 godina
odjavljen
bodo kaže...
Axlus kaže...

Znate li što ja mislim?

ma to je najbolje o tom sam i ja razmišljao uzet ću si xbox i gotovo ili onaj psp-go white =D

A na kraju, svi su otišli na 3 wave-a, tako da nitko nema dovoljno za ps3.

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan

OCE MI DAT NEKO POZIVNICU NA MAIL vukojevic1@net.hr

vujakovic
15 godina
Lockerz

jel moze meni jedna pozivnica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nebi me čudilo da na svakom valu imaju po jednu stvar od svega

15 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Znate li što ja mislim?

kako mozes tako brzo skupiti 100 bodova?

Paypal od 25 dolara koja je fora?

17 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
Jari kaže...

I da li onaj program refrsha svaki put u isto vrijeme ili ima random refresh time, i ako nema svakih koliko refresha

Ako mislis na moj (LINK) onda on ima 21-30 random (a randomizira se u mili sekundama).

cek ovo 21-30 su milisekunde?

15 godina
protjeran
Lockerz

ja ne kuzim taj lockerz

oni besplatno dijele pare ps3 psp i pod

jel fkt stvarno

ak je i ja bi si napravio acc

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Treba kome pozivnica? :-/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

moram skupit još samo 149 bodova za 5k$ na paypal

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

pa kolko ptza ti imaš  čovječe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vkm996 kaže...
HeadHunter500 kaže...

Tu grijesis i to naveliko.Restocka se sve od wallpaper pa do Macbooka.Znaci apsolutno sve.Nagrada ce biti u istim kolicinama u sva tri vala.Sigurno je da ce ih biti manje jer su nagrade podijeljene na 3 vala.Na generalu ce biti najvise nagrada.

BTW general redemption ce biti u subotu 70% jer oni nedjeljom nece raditi a u petak bi mozda mogao biti ali ne vjerujem jer su dan prije navecer radili restock.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
16 godina
neaktivan
Jari kaže...
LordShgi kaže...
Jari kaže...

cek ovo 21-30 su milisekunde?

NE, htio sam reci da nisu cijele sekunde nego da je random u mulisekundama tak da ti ispadne nakraju recimo 23,435sec itd...

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
15 godina
neaktivan
Lockerz

je taj rogram na kraju šta valja ??

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice