Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.867
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

a oce mi se bodovi vratit poslije redeema

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
decko1987 kaže...

a oce mi se bodovi vratit poslije redeema

Ne.To si potrosio i sad samo mozes promatrat kako bodovi odlaze uzalud.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
15 godina
neaktivan

Ja sam uzeo dvije sanse i ostalo sad 500+ bodova tak da bar nest od toga bi bilo vrijeme da se konacno uzme

15 godina
neaktivan
Lockerz

bas nesto sve u zagonetkama!?prijavit cu se na 1x pa sta bude.necu da mi ovo propadne.bar cu sebi reci da sam pokusala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ja uzeo 2 sanse. Nadam se iPod Touchu 8gb.Evo sta je meni pisalo nakon sto sam redeemao.

Congratulations - You’ve successfully signed up to enter PTZ Place for Wave 2 on February 25 sometime between 8:00-9:00 p.m. EST. Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m. EST.

Koje je to vrijeme po nasem?

16 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
LordShgi kaže...

Evo daj mi samo teoriju za kod koji bi zaustavio refreshanje stranice na 10 sekundi u c# bez da GUI laga (visual c#). Samo daj teoriju, ja lako izprogramiram. Samo daj teoriju pa da vidimo sta ces izmisliti. Probao sam, timer (on je sad), sleep (guio ne radi dok sleepa), i teoriju 3 koju sam dolje napisao. I niti jedna nije dobra, neke blokiraju cijelu jezgu procesora, neki blokiraju GUI. Najbolje sto samnasao je timer koji je i sad.

Iz koda ne možeš blokirati cijelu jezgru - ne brini oko toga.

Osnovno pravilo programiranja je ne pokretati duge ili blokirajuće operacije u glavnoj dretvi jer ćeš tako blokirati (i) osvježavanje GUI-a. Dakle, da ne kompliciramo s dretvama, koristi BackgroundWorker. Primjere možeš naći na googlu.

Ajd, to mi je i jedan asistent profesoru na foiu rekao ali meni nist nije bilo jasno (8 razred, ucim s interneta, znas kako je) pa sam pustio, idem se probati s tim poigrati.

BTW. Bio mi sad u kuci T-com "operativac" i lik se zabio u vrata a ja se cepam.

EDIT: PUUUUNOO hvala, mislim da ce biti nesto od ovoga sad jos samo testati moram i pasti ce novi release.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 14:18 (LordShgi).
15 godina
neaktivan
majka kaže...
Perkan777 kaže...

Ja uzeo 2 sanse. Nadam se iPod Touchu 8gb.Evo sta je meni pisalo nakon sto sam redeemao.

Congratulations - You’ve successfully signed up to enter PTZ Place for Wave 2 on February 25 sometime between 8:00-9:00 p.m. EST. Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m. EST.

6 sati ti je razlika  između njihovog i našeg vremena ... npr. 22h kod nas 16 sati kod njih =D

15 godina
neaktivan
majka kaže...
Perkan777 kaže...

6 sati ti je razlika  između njihovog i našeg vremena ... npr. 22h kod nas 16 sati kod njih =D

15 godina
neaktivan
majka kaže...
Perkan777 kaže...

da koje je to vrijeme po nasem ?

Neoverclockabilni - Shit happens
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

ja sam isto to uzela..ali nisam vidjela da to pise :S mislila sam da ce mi poslat na mail...jel onda ja imam u isto vrijeme kad i ti? mislim bilo bi logicno....jer sa dvije sanse se ide u 2 i 3 wawe....sta mislis?

15 godina
neaktivan
bodo kaže...
majka kaže...
Perkan777 kaže...

znaci to je njihovo 20-21 a kod nas ti je to onda 2 i tri sata ujutro ...a za 22 i 23 - 4 i 5 sati ujutro 26.2.

15 godina
neaktivan
Lockerz

ovo je totalno neposteno ... u 3-4 sata i k tome taj dan je jos cetvrtak ... pa ja nevjerujem...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz
Uploda se nova verzija programa bez bugova i stekanja i ima mogucnost preslusavanja glazbe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

šta je ona wii sport ima li tako konzola unutra

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

UPDATE Lockerz Checker APLIKACIJE:

OBAVEZAN UPDATE!!!  Svi koji ste dosad skinuli SKINITE OPET.

Novosti:

VIše ne šteka uopće i ima mogučnost preslušavanja muzike koju možete odabrati.

http://www.moonlight-gaming.com/LockerzChecker.zip

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

šta je ona wii sport ima li tako konzola unutra

konzola + original igrica wii sports

16 godina
protjeran
Lockerz

Da LiL'Jo svi imaju redeem u isto vrijeme.Onaj ko je narucio dvije sanse mogu mu rec kada pocinje.

Prva sansa pocinje od 1-2 u petak (25) ujutro a druga sansa od 3-4 isto u petak ujutro.Tako ako nista ne uzmete na prvoj sansi odmah 1h poslije pocinje novi val.Zelim svima srecu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 15:02 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

neki moraju u petak ujutro u skolu .. na posao ... to nije posteno !

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

neki moraju u petak ujutro u skolu .. na posao ... to nije posteno !

Ja imam poslijepodne skolu tako da nema beda.Ionako sve neki lagani predmeti i samo 5 sati.

16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

ja ne razumijhem ovo molim vas pomozite...danas sam otisao narucit te dvije sanse..iimao sam 250 ptza narucio ih i  sad imam 0 ptza i pise not enought ptz sta ja sad trebam opet skupljat bodove ako ocu nesto uzeti

fail.... da si citao i upotrijebio malo matematike, ne bi ti se ovo dogodilo...

15 godina
neaktivan
Lockerz

jel se moze uzeti jos sanse sada...i gdje ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ej, kaj se više ne mogu uzet šanse? otvorim ptzplace i dođe mi samo ono "prize redemption coming soon".. tek sam sad došao iz škole, ujutro isto niš nije bilo..

EDIT: uspio otvorit u internet exploreru (prije sam koristio firefox)

zna netko kako to popraviti? da mi ne počne opet zezat tako kad će biti redeem.. (btw. uzeo 3 vala, just in case, ovaj puta moram nešto pokupiti!)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 15:27 (biha).
15 godina
protjeran
Lockerz

Probaj ovdje trebala bi ti se pojaviti slična slika kad se ulogiraš na  lockerz.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Odi na Mozilli Tools->Clean Recent History->Oznaci Cache i gore odaberi Evything->Sad odi na ptzplace i trebalo bi ti raditi.

Jednom rjecju ocisti cache.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 15:33 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Odi na Mozilli Tools->Clean Recent History->Oznaci Cache i gore odaberi Evything->Sad odi na ptzplace i trebalo bi ti raditi.

Jednom rjecju ocisti cache.

Proradilo je, hvala.. :D Imaš pivu..

15 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...

jel se moze uzeti jos sanse sada...i gdje ?

koliko sam shvatila 24 sata traje ta mogucnost.jeli tak?

16 godina
neaktivan
Lockerz

evo kad su sve ti vala

3vala 3vala
Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Zasto se meni neda na lodatad stranica kada kliknem na redeem da probam uzet koju šansu!?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Zasto se meni neda na lodatad stranica kada kliknem na redeem da probam uzet koju šansu!?

to nije ni meni htjelo na laptopu a na kompu oče

Neznam di se ide za to .
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ne razumijem nešto: prijavio sam se za sudjelovanje u 2 reedem-a i sad piše da ako ne uspijem na drugom da uzmem ništa ostaje mi treći. Da li to znači da ne mogu da učestvujem na primjer u prvom i trećem ili u prvom i drugom već samo u drugom i trećem???

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice