Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.290
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

evo ja iman 24 ptz i zanimama me jel mogu išta uzet za to?...možda koji novi miš?

prije kad san ulazia u reedem nije mi bilo ništa ali sad mi prikazuje ovo (na slici)

kad uđen u electronicals vidin samo macove, pc igre i iphon-ove al san puno puta u ovoj temi pročita da je neki bia naručia razer miš

Chuck Norris je poreza nož!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 14:56 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
dr. zlo kaže...

evo ja iman 24 ptz i zanimama me jel mogu išta uzet za to?...možda koji novi miš?

prije kad san ulazia u reedem nije mi bilo ništa ali sad mi prikazuje ovo (na slici)

kad uđen u electronicals vidin samo macove, pc igre i iphon-ove al san puno puta u ovoj temi pročita da je neki bia naručia razer miš

Razer misa nikad nije ni bilo.

BTW steta sto su makeli od PS3 s manjim hardom.Sad mislim ici na Xbox 360 Elite.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
16 godina
narucio je razer miš kad je dobio 25 dolara na paypal
15 godina
neaktivan

zasto nema vise ps3 za 625ptza a taman sam skupio tolko Mršti se sad neznam kaj da uzmem...e da i sad ak ce ostat ovak ptzplace onda onaj perkanov program za prosli redem nece vise radit, jel tak?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ola ljudi

i ja san odi već negdi..tjedan dana

iman 64 PTZ

i EL MORE MENI NETKO OBJASNIT

ŠO JE TO

REEDEM?

I Što triban napravit da dobijen nagradu,zašto piše more soon

i el   dostavljaju elektroniku u rvacku :D

aj fala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
strojek kaže...

zasto nema vise ps3 za 625ptza a taman sam skupio tolko Mršti se sad neznam kaj da uzmem...e da i sad ak ce ostat ovak ptzplace onda onaj perkanov program za prosli redem nece vise radit, jel tak?

Bolje uzmi DragonSoul-ov program, vjerujem da će raditi prije nego Perkanov.

I normalno da će raditi, jer će se dešavati promjena na stranici.

16 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...
strojek kaže...

Prije da neće radit. Provjerava se ptzplace.lockerz.com, a ako je reedem sad na drugom mjestu, onda neće biti promjene. A i sad su stvari stalno vidljive, tak da  nema promjene (vjerojatno ima negdje nešto, al ono, ne da mi se izučavati to). Tak da, ako ptzplace više ničem ne služi, moj program ne radi.

16 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...
ScorpioN60 kaže...
strojek kaže...

Prije da neće radit. Provjerava se ptzplace.lockerz.com, a ako je reedem sad na drugom mjestu, onda neće biti promjene. A i sad su stvari stalno vidljive, tak da  nema promjene (vjerojatno ima negdje nešto, al ono, ne da mi se izučavati to). Tak da, ako ptzplace više ničem ne služi, moj program ne radi.

provjerava svaku promjenu na lockerzu

Neznam di se ide za to .
15 godina

Vazno pitanje: sta se dobije ako postanes lab member??

kako postati lab member??

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
protjeran
DragonSoul kaže...
ScorpioN60 kaže...
strojek kaže...

Moj program radi a sad nezz za Dragonov.Bit je u tome sto kad imate direktni link jos uvijek vam bude onakav ptzplace (pise cooming soon) a kad idete sa svog acc-a onda mozete vidjeti nagrade a ne cooming soon.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
DragonSoul kaže...
ScorpioN60 kaže...
strojek kaže...

Moj program radi a sad nezz za Dragonov.Bit je u tome sto kad imate direktni link jos uvijek vam bude onakav ptzplace (pise cooming soon) a kad idete sa svog acc-a onda mozete vidjeti nagrade a ne cooming soon.

Ako je PTZ Place u pogonu i radit će normalno, i moj program radi normalno. U suprotnom, ne radi.

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ovo otvorenje ptzplace.lockerz.com-a mi smrdi na skorašnji redemption, a što se tiće kupnje u budućnosti, shvatite već jednom da nećete moći mjenjati bodove za stvari, nego će oni služiti samo kao popust tipa 15% - 25%, ništa više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

u krivu si, al nema veze :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajd objasni to..kako ce onda ici ako ne kako je on rekao?

15 godina

evo pa si procitajte

http://www.lockerz.com/faq

15 godina
protjeran
CroVandal kaže...

evo pa si procitajte

http://www.lockerz.com/faq

Kako da odgovaram na ta pitanja i te gluposti? Kako da igram igrice? Pogledo sam sve videe..

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
16 godina
Lockerz

sta cete vi uzeti :) ja vam necu reci sto cu uzeti jer ce malo ljudi to uzeli pa se bojim da mi vi ne pokradete :P

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Kako upasti na Z-List?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

Kako upasti na Z-List?

Moras pozvati 20frendova na Lockerz.

15 godina
protjeran
M0by kaže...
DombaCoD kaže...

Kako upasti na Z-List?

Moras pozvati 20frendova na Lockerz.

Ima da ih sve u skoli prebijem ako se neregistriraju

15 godina
neaktivan

Lol tako je... slažem se s tobom, i ja bih tako... Cool

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.
17 godina
Lockerz

jel netko dobio kakav hint od laba, ocel biti sta veceras?

Inace, oce jos netko osim mene ici na igre?

Chuck Norris twita na facebook_u xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 21:25 (rooswelt1991).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

kak se ide na igre?

17 godina
DombaCoD kaže...
rooswelt1991 kaže...

kak se ide na igre?

Mali nesporazum xD

Ja sam mislio ocel jos netko pokusat upecat igru na reedemu

15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...
DombaCoD kaže...
rooswelt1991 kaže...

kak se ide na igre?

Mali nesporazum xD

Ja sam mislio ocel jos netko pokusat upecat igru na reedemu

ja necu, ja skupljam za Xbox360... Vidi mojih smradova 1 mi fali... ARGH!!!!! Ima da ih sve pokoljem u ponedeljak

16 godina
odjavljen
Lockerz

Imam pitanje. Dali da nešto kupim na ovome redeemu, ili da čekam sljedeći, ali kad će bit sljedeći će vjerojatno promjenit bodove od nagrada (4 puta više)?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Axlus kaže...

Imam pitanje. Dali da nešto kupim na ovome redeemu, ili da čekam sljedeći, ali kad će bit sljedeći će vjerojatno promjenit bodove od nagrada (4 puta više)?

koliko bodova imas?

16 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...
Axlus kaže...

koliko bodova imas?

Imam 500 ptz i neznam dali da si kupim Ipod Tocuh ili da čekam sljedeći mjesec i kupim PS3, a sljedeći mjesec će vjerojatno promjenit bodove od nagrada.

D=mc2, Deinstein
16 godina
Lockerz

I ja se isto razmišljam ali đaba kad nema niš pametno za mene za 267 ptz-a...mogu si uzet igru koju ne bih igrao(eventualno bioshock 2 me zanima)ili neku šalicu ili termos bocuIzlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Axlus kaže...
rooswelt1991 kaže...
Axlus kaže...

koliko bodova imas?

Imam 500 ptz i neznam dali da si kupim Ipod Tocuh ili da čekam sljedeći mjesec i kupim PS3, a sljedeći mjesec će vjerojatno promjenit bodove od nagrada.

neznam za tebe ali ja bih iso na na wii, jer ce ti ostati pola bodova za sljedeci reedem, a mi wii nije za bacit

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice