Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.645
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
RE: Lockerz
Jari kaže...
x360gamer kaže...

Molim pomoc....itunes me totalno za*ebo.....Sluacjno sma obrisao na ipodu one mape 90e, top 25 ...bla, bla....kako da vratim, stinsuo sam nesto na filmovima sync..plsi pomoc

idi reset tvornickih postavki ima opcija, ili na kompu formatiraj memoriju cijelu, malo smo na offtopik otisli xD

da, ne brini paltio sam to kartonom.....

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
protjeran
Lockerz

Jel netko zna zašto moji bodovi još nisu oduzeti i zašto nisam dobio mail za 25 dolara a naručio sam to legalno?

PS:odprilike kad bi mi mogla potvrda za 25 dolara doći?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Eto ja dobio pare na PayPal i odmah ih spiskao na Ebay-u.Jbt sto se sve moze kupiti za 25$.

BTW falilo mi samo 2$ za razerov mis.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi kako ste dobili 25 dolara dobili ste e-mail is sta?

Zašto nisam dobio svojih 25$ zašto?

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 19:30 (the mir).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nepitaj nas nego njih pa imas korisnicku potporu! meni su sve sto sam pitao odg.

17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

nepitaj nas nego njih pa imas korisnicku potporu! meni su sve sto sam pitao odg.

Koji e-mail?

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
17 godina
the mir kaže...
CroVandal kaže...

Koji e-mail?

A *****!

http://www.lockerz.com/contact

15 godina
neaktivan
Lockerz

Može pozivnica na PM.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
denix kaže...
the mir kaže...
CroVandal kaže...

Koji e-mail?

A *****!

http://www.lockerz.com/contact

Thx!

16 godina
protjeran
Lockerz

Za majicu sam išao na www.lockerz.com/contact, samo odabrao kategoriju

Z-List Shirt, upisao svoje podatke, a u poruku stavio

"So, is it shipped? :D"

lulz Nevinašce

0 0 hvala 0
15 godina

Pitanje, na sljedecem reedemu cu ici na novce da ne placam carine i ostalo....ako napravim paypal online (znaci bez kartice od banke) dali cu dobiti novce (koje reedmam, ako reedmam) i dali cu ih moci podici ili nekako potrositi...

+ ako stavim zemlju slovenija (mislim da ona moze primati novce) dali cu onda moci podici novce U HRVATSKOJ?? (npr, ako kasnije napravim karticu-jer sma cuo da se bez kartice u banci nemogu dizati novci)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
Lockerz

Poslali su mi mail da sam dobio 25$ kako ih sad uzet???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ej jel zna netko kad ce bit redeem i oce ga moc oni koji nisu na z-listi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako, načuo sam da će redeem biti 28. ovog mjeseca. To je reko jedan tip čiji poznanik radi u Lockerzu pa mu je on reko, valjda ne sere...   Belji se

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ona fora s disposial e mailovima više ne šljaka jer su skužili tako da me zanima, ima tko kakvih drugih ideja? Samo me zanima....   Smijeh

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
ja sam uzeo preko eBay-a neke stvari i dobio sam mail u kojem pise da je adresa nepotvrdena , ima li to veze s posiljkom - tj. oce li doc to sto sam narucio
TJ-Lux
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
ovo je mail koji sam dobio
mail mail
TJ-Lux
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ma dobit ces.

Ja sam isto nakupovao neke gluposti na e-bayu.Tko bi reko sta se sve moze kupiti s 25$ na ebayu

BTW tko je dobio 25$ neke uzme ipod za 3,50 $.Evo link

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 12:58 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ja mislim da je to samo dock station za iPod. imas sliku dole di ti pise.. :S

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

može mi neko lipo objasnit kako to sve ide, to skupljanje bodova i uzimanje nagrada ja ovo ništa nekužin Osmijeh

Chuck Norris se ukaza Gospi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ScorpioN60 kaže...

Za majicu sam išao na www.lockerz.com/contact, samo odabrao kategoriju

Z-List Shirt, upisao svoje podatke, a u poruku stavio

"So, is it shipped? :D"

lulz Nevinašce

Evo došao odgovor danas

Hey there,

Thanks for contacting us.

We've had a bunch of t-shirts on backorder due to a huge demand, however
we're now in the process of shipping these shirts out. If your shirt is
among these shipped, you will receive a t-shirt shipping confirmation
throughout the week.

If you have been a Z-Lister for a while and you haven't receive a shirt
shipping confirmation, or don't receive one by the end of next week,
it's possible that your details have not been entered correctly in your
settings. Please ensure that all of your information is complete and
correct in your account settings (http://www.lockerz.com/user/update).
When entering your details, please do not user and accents or characters
which are not English. These can occasionally prevent us from being able
to ship your shirt to you. Don't forget to enter your apartment/house
number in the street field as well.

If you've just recently become a Z-List, the process is easy. As long as
your settings are correct (as above), we'll ship your shirt to you
automatically, then you receive your radical Lockerz shirt and wear it
whenever you want.

Hopefully you'll be receiving your snazzy shirt soon. I can assure you
that they're extremely comfortable.

We appreciate your patience and thank you for being such a great member.

Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 13:27 (ScorpioN60).
15 godina
neaktivan
Lockerz

to svima posalju a majice nigdje :|

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tuna-1 kaže...

Ja mislim da nije jer pise New iPod 1st 4th generation Nano syns & Dock station.Znaci dobijes obodvoje

15 godina
neaktivan
Lockerz

NE prekane dobijaš samo dock station bez Ipoda

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
tuna-1 kaže...

Ja mislim da nije jer pise New iPod 1st 4th generation Nano syns & Dock station.Znaci dobijes obodvoje

pa pise ti dole...

package including:1x ipod apple nano dock station.....znaci samo taj dock...

nije valjda da si vec kupio to ?

15 godina
neaktivan
Lockerz

može mi neko lipo objasnit kako to sve ide, to skupljanje bodova i uzimanje nagrada ja ovo ništa nekužin Osmijeh

Chuck Norris se ukaza Gospi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Jos 3 do Z-listera, ajmo ljudi ko oce upast nek salje e-mail na PM! Namigiva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mene sad nes zanima...ak ste vi redeemali 25$ i sad hocete nes kupit na ebayu ...kao prvo...cula sam da je to amazonov gift card...ili? kak to ide nis ne kontam :S ugl...nadalje...hocete kupiti nesto na ebayu...onda vam oni to isto moraju slat doma..znaci ISTO ide preko carine...kak se onda to placa? mislim pitam ovo jer ne znam da li da na sljed reedemu uzmem ipod ili 25 $...cak sam i razmisljala i o wii-u ...ali posto je 200$ to bi mi masno naplatili..pa sad..vi meni recite sta je bolje...i kak to ide sa tim gift card-ovima ..pls :)

16 godina
protjeran
LiL'Jo kaže...

mene sad nes zanima...ak ste vi redeemali 25$ i sad hocete nes kupit na ebayu ...kao prvo...cula sam da je to amazonov gift card...ili? kak to ide nis ne kontam :S ugl...nadalje...hocete kupiti nesto na ebayu...onda vam oni to isto moraju slat doma..znaci ISTO ide preko carine...kak se onda to placa? mislim pitam ovo jer ne znam da li da na sljed reedemu uzmem ipod ili 25 $...cak sam i razmisljala i o wii-u ...ali posto je 200$ to bi mi masno naplatili..pa sad..vi meni recite sta je bolje...i kak to ide sa tim gift card-ovima ..pls :)

Kao prvo amazon i paypal su potpuno razlicite stvari.Kad dobijes Amazon gift card to mozes potrositi samo na Amazonu a kad dobijes PayPal to je kao neka vrsta kreditne kartice.PayPal je najbolji nacin ako oces ista kupiti preko interneta.

Pa tako sa PayPalom mozes kupovati na E-bayu.Bit je u tome sto kad kupujes na e-bayu u cijenu ti odmah budu uracunate postarina i carina tako da ne placas nista dodatno.

BTW malo sam se shebo.Ja sam kupio onaj dock za ipod.ups.Cek koje kupio ono ipod sa lockerza pa da mu prodam.

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
LiL'Jo kaže...

Kao prvo amazon i paypal su potpuno razlicite stvari.Kad dobijes Amazon gift card to mozes potrositi samo na Amazonu a kad dobijes PayPal to je kao neka vrsta kreditne kartice.PayPal je najbolji nacin ako oces ista kupiti preko interneta.

Pa tako sa PayPalom mozes kupovati na E-bayu.Bit je u tome sto kad kupujes na e-bayu u cijenu ti odmah budu uracunate postarina i carina tako da ne placas nista dodatno.

BTW malo sam se shebo.Ja sam kupio onaj dock za ipod.ups.Cek koje kupio ono ipod sa lockerza pa da mu prodam.

hahaha....Cool

xf - cecikarlo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice