Hehehe meni isto oduzeli bodoove sa mog acc-a.Sad mi nekako cudno.Prije bio na 4 znamenke (1400) a sad na tri (500).A sto je najzanimljiviji jos mi nisu odgovorili na nijedan moj mail a poslao sam ih sveukpno 7.
Jbg takav je zhivot
Hehehe meni isto oduzeli bodoove sa mog acc-a.Sad mi nekako cudno.Prije bio na 4 znamenke (1400) a sad na tri (500).A sto je najzanimljiviji jos mi nisu odgovorili na nijedan moj mail a poslao sam ih sveukpno 7.
Jbg takav je zhivot
Jel se ja mogu počet brinuti,zato jer meni još nisu bodove oduzeli a legalno sam reedemao 25 dolara?!?Jel pametno da im pošaljem mail?
meni oduzeli bodove sad sam na 180
ljudi jeli dobio tko 25$ na paypalu ja sam redemao oduzeli su bodove ali nista jos nema
loool kako to ???
VJEROATNO ban
VJEROATNO ban
Nemora znacit! meni je isto tako bilo. stavr ti je mozda nesto oko browsera samo ugasi pa upali pa onda promjeni sifru i sve ce biti ok
¸da probaj browsver promjeniti
Evo i ja imam isti problem koji mi se upravo sad pojavio...nece da mi sifru prihvati
Evo i ja imam isti problem koji mi se upravo sad pojavio...nece da mi sifru prihvati
Upravo sam vidio ima puno korisnika s slicnim problemima.LAB member je rekao da je najvjeorjatnije doslo da pogreske u databaseu.
Sve bi do sutra trebalo biti dobro.Znaci nitko vam nije "hakirao" korisnicki racun.
vec sm brio da sam sijeban
meni jos uijek sve ok samo da pitam jeli neko dobio vec koju nagradu mislim od ovog proslog redema
Ni meni ne radi login.Valjda bu popravili do sutra.
znaci da bi mi pod State/Province trebali napisati samo broj, npr. 01 i Zagreb?
ne. State = drzava province=zupanija.
province se upisuje samo ako si u americi jer njihove zupanije su drzave.
a nasa "state" je HR
Znaci trebas napisat samo HR (NE RH)
Lol kako vama neradi meni sve radi normalno samo su mi se bodovi oduzeli sad imam 214
znači 300 bodova manje valjda znači da ču dobiti svojih 25$ haah
Napokon su mi uzvratili poruku evo sta su napisali
Marko,
t
Your prize order was canceled because our fraud eam found fraudulent emails (fake addresses) in your account. That is against our Term and Conditions.
Back in November, we offered "Odyss Amnesty Week," which gave all members an opportunity to confess their cheated invites and PTZ. Since you chose not to take advantage of this, there is no additional leniency I can offer you.
We are establishing a tighter policy around cheating. We want to establish an internet community based on respect. Cheating is not in line with that goal, because it is not fair to other members who earn their PTZ legitimately.
I hope that you understand our position. We will be taking away the points associated with this redemption as a penalty. However, we want to offer you a second chance. So, you will be clear to redeem in February, as long as you keep your account activity clean between now and then.
Best wishes,
Clarisse
ja sma sretan gad.....ok, nisma sretan...paltio sma ga 383 kn i 85 lipa ali vrijedilo je, vjerujte :D
n1 ;)
Evo dobio sam mail od lockerza za pay pal 25$ i napravio sam pay pal account i kad ocu stisnut accept da prihvatim novce koje mi lockerz salje pise mi ovo Currently PayPal accounts in Croatia are only able to send payments. This paymentwill be automatically returned to its sender in 30 days (no fees will be assessed), or you may choose to manually return the payment by clicking the "Deny" button below.I kaj sad??kak dobit te novce?
Evo dobio sam mail od lockerza za pay pal 25$ i napravio sam pay pal account i kad ocu stisnut accept da prihvatim novce koje mi lockerz salje pise mi ovo Currently PayPal accounts in Croatia are only able to send payments. This paymentwill be automatically returned to its sender in 30 days (no fees will be assessed), or you may choose to manually return the payment by clicking the "Deny" button below.I kaj sad??kak dobit te novce?
Nisi se trebao registrirati kao da si iz HR jer mi u HR ne mozemo primati novce preko Paypala vec samo slati. Ja sam odabrao zemlju ''Slovenija'' i normalmo primam novce.
Eto i ja sam dobio 25$.
Nisi se trebao registrirati kao da si iz HR jer mi u HR ne mozemo primati novce preko Paypala vec samo slati. Ja sam odabrao zemlju ''Slovenija'' i normalmo primam novce.
Da...a koju si adresu onda stavio?svoju ili neku tam u sloveniji?
Kod mene ista situacija! Jel se ikako moze promjeniti drzava ili bilo sta drugo da dobijem novce?? Pomoc!
Znaci s**bao sam se kaj sam se registrirao da sam u hrvatskoj i sad sam izgubio 25 dolara.bas super...
Ja sam dobio 25$, ali nemam kreditnu karticu! Jel može kak to bez kreditne kartice?
znam da je glupo, ali...ko zna kako staviti igrice na ipod nano??