Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.157
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
Lockerz

Hehehe meni isto oduzeli bodoove sa mog acc-a.Sad mi nekako cudno.Prije bio na 4 znamenke (1400) a sad na tri (500).A sto je najzanimljiviji jos mi nisu odgovorili na nijedan moj mail a poslao sam ih sveukpno 7.

Jbg takav je zhivot

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Jel se ja mogu počet brinuti,zato jer meni još nisu bodove oduzeli a legalno sam reedemao 25 dolara?!?Jel pametno da im pošaljem mail?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

meni oduzeli bodove sad sam na 180

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

ljudi jeli dobio tko 25$ na paypalu ja sam redemao oduzeli su bodove ali nista jos nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz
Imam problem, upisem svoj mejl i tocan password i nece mi raditi, a dok probam promjeniti pass kaze da je link krivi.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

loool kako to ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Lockerz
LordShgi kaže...
Imam problem, upisem svoj mejl i tocan password i nece mi raditi, a dok probam promjeniti pass kaze da je link krivi.

VJEROATNO ban

17 godina
onajkojineznaaznadanezna kaže...
LordShgi kaže...

VJEROATNO ban

Nemora znacit! meni je isto tako bilo. stavr ti je mozda nesto oko browsera samo ugasi pa upali pa onda promjeni sifru i sve ce biti ok

Chuck Norris twita na facebook_u xD
16 godina
neaktivan
Lockerz

¸da probaj browsver promjeniti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Evo i ja imam isti problem koji mi se upravo sad pojavio...nece da mi sifru prihvati

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
heged kaže...

Evo i ja imam isti problem koji mi se upravo sad pojavio...nece da mi sifru prihvati

Upravo sam vidio ima puno korisnika s slicnim problemima.LAB member je rekao da je najvjeorjatnije doslo da pogreske u databaseu.

Sve bi do sutra trebalo biti dobro.Znaci nitko vam nije "hakirao" korisnicki racun.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
neaktivan
Lockerz

vec sm brio da sam sijeban

TJ-Lux
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

meni jos uijek sve ok samo da pitam jeli neko dobio vec koju nagradu mislim od ovog proslog redema

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz
Evo popravili su. Sve super.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
meni jos uvijek nece :S
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ni meni ne radi login.Valjda bu popravili do sutra.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FI4 kaže...

znaci da bi mi pod State/Province trebali napisati samo broj, npr. 01 i Zagreb?

ne. State = drzava province=zupanija.

province se upisuje samo ako si u americi jer njihove zupanije su drzave.

a nasa "state" je HR

Znaci trebas napisat samo HR (NE RH)

Kaj ce mi potpis kad ga ionak nitko nece gledat?!
17 godina
neaktivan
Lockerz

Lol kako vama neradi meni sve radi normalno samo su mi se bodovi oduzeli sad imam 214

znači 300 bodova manje valjda znači da ču dobiti svojih 25$ haah

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Napokon su mi uzvratili poruku evo sta su napisali

Marko,
t
Your prize order was canceled because our fraud eam found fraudulent emails (fake addresses) in your account. That is against our Term and Conditions.

Back in November, we offered "Odyss Amnesty Week," which gave all members an opportunity to confess their cheated invites and PTZ. Since you chose not to take advantage of this, there is no additional leniency I can offer you.

We are establishing a tighter policy around cheating. We want to establish an internet community based on respect. Cheating is not in line with that goal, because it is not fair to other members who earn their PTZ legitimately.

I hope that you understand our position. We will be taking away the points associated with this redemption as a penalty. However, we want to offer you a second chance. So, you will be clear to redeem in February, as long as you keep your account activity clean between now and then.

Best wishes,
Clarisse

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja sma sretan gad.....ok, nisma sretan...paltio sma ga 383 kn i 85 lipa ali vrijedilo je, vjerujte :D

JUPIII!!! JUPIII!!!
Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

ja sma sretan gad.....ok, nisma sretan...paltio sma ga 383 kn i 85 lipa ali vrijedilo je, vjerujte :D

n1 ;)

My software doesn't have bugs, it only develops random features
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam dobio $25 prije nekolio minuta. Cool

Sad ih jos samo moram dobro uloziti.

Lockerz $25 Lockerz $25
http://webbux.weebly.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo dobio sam mail od lockerza za pay pal 25$ i napravio sam pay pal account i kad ocu stisnut accept da prihvatim novce koje mi lockerz salje pise mi ovo Currently PayPal accounts in Croatia are only able to send payments. This paymentwill be automatically returned to its sender in 30 days (no fees will be assessed), or you may choose to manually return the payment by clicking the "Deny" button below.I kaj sad??kak dobit te novce?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 19:56 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Evo dobio sam mail od lockerza za pay pal 25$ i napravio sam pay pal account i kad ocu stisnut accept da prihvatim novce koje mi lockerz salje pise mi ovo Currently PayPal accounts in Croatia are only able to send payments. This paymentwill be automatically returned to its sender in 30 days (no fees will be assessed), or you may choose to manually return the payment by clicking the "Deny" button below.I kaj sad??kak dobit te novce?

Nisi se trebao registrirati kao da si iz HR jer mi u HR ne mozemo primati novce preko Paypala vec samo slati. Ja sam odabrao zemlju ''Slovenija'' Namigiva i normalmo primam novce.

http://webbux.weebly.com
16 godina
protjeran
Lockerz

Eto i ja sam dobio 25$.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
collector_zg kaže...
kach kaže...

Nisi se trebao registrirati kao da si iz HR jer mi u HR ne mozemo primati novce preko Paypala vec samo slati. Ja sam odabrao zemlju ''Slovenija'' Namigiva i normalmo primam novce.

Da...a koju si adresu onda stavio?svoju ili neku tam u sloveniji?

15 godina
neaktivan
kach kaže...

Kod mene ista situacija! Jel se ikako moze promjeniti drzava ili bilo sta drugo da dobijem novce?? Pomoc!

Kaj ce mi potpis kad ga ionak nitko nece gledat?!
15 godina
neaktivan
Lockerz

Znaci s**bao sam se kaj sam se registrirao da sam u hrvatskoj i sad sam izgubio 25 dolara.bas super...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam dobio 25$, ali nemam kreditnu karticu! Jel može kak to bez kreditne kartice?

0 0 hvala 0
15 godina

znam da je glupo, ali...ko zna kako staviti igrice na ipod nano??

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice