Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.390.986
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz
burek(odmesa) kaže...

Ljudi mene je hrvatska pošta obavijestila o paketu koji sam dobio,iako sam isprve bio u čudu što to može biti....Javio sam se nekoj ženskoj sa pošte da bi mi ona poslala mail da neke gluposti obavim i da će mi doć pošiljka,btw u mailu sam dobio dokument u PDF-u koji započinje sa jednim velikim Lockerz i dole piše sve,da je poslano kao gift,da je vrijednost robe 150$ te da je roba Call of Duty Moder Warfare 2 Prestige Edition :D.Igra je u ZGu i sad moram te neke gluposti obavit i CoD is here,pa vam budem poslikao....

Najviše se čudim tome što je poslan 8,1,2010 u Hrv a došlo je 3 dana poslije :D....

Pics or it didn't happen. Kada dođe u tvoje ruke naravno.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Jbt cestitam burek.Aj samo poslikaj a sto ti je tocno doslo u mailu od poste?

Prvo me je pošta kontaktirala preko mobitela,da im dam mail da ćemo tako lakše obavit te gluposti.

Dečki ne brinite se jer kad dođe budem usliko......gol sa njim ako treba xD

17 godina
neaktivan
burek(odmesa) kaže...

Rađe u mankiniju.

Mankini! Mankini!
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
burek(odmesa) kaže...

Rađe u mankiniju.

Lol jel to ono Borat prvi poceo furat

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
17 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
Danny_HR kaže...
burek(odmesa) kaže...

Rađe u mankiniju.

Lol jel to ono Borat prvi poceo furat

Ne.

To je (mislim oko četrdesetih godina proslog stoljeca) bilo propisano u Norveškoj mornarici.

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
16 godina
odjavljen
Lockerz

I kako ćemo onda znati kada je reedem day?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Axlus kaže...

Morati ćemo se pretvoriti u zombie-freakove i po cijele dane zlostavljati jadni F5 dok ne dođe reedem. A kad dođe će ti se nešto zablokirati i sve će biti fresh out. Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
Danny_HR kaže...
burek(odmesa) kaže...

Ljudi mene je hrvatska pošta obavijestila o paketu koji sam dobio,iako sam isprve bio u čudu što to može biti....Javio sam se nekoj ženskoj sa pošte da bi mi ona poslala mail da neke gluposti obavim i da će mi doć pošiljka,btw u mailu sam dobio dokument u PDF-u koji započinje sa jednim velikim Lockerz i dole piše sve,da je poslano kao gift,da je vrijednost robe 150$ te da je roba Call of Duty Moder Warfare 2 Prestige Edition :D.Igra je u ZGu i sad moram te neke gluposti obavit i CoD is here,pa vam budem poslikao....

Najviše se čudim tome što je poslan 8,1,2010 u Hrv a došlo je 3 dana poslije :D....

Pics or it didn't happen. Kada dođe u tvoje ruke naravno.

cekaj znaci moras platiti 150 dolara?

joj, jedva cekam dok slikas s lockerzovim paketom, joj...tu sliku postaj: ovdje i u temi lockerz je scam....xd....ako si iz zg i tako brzo je stiglo onda ja za dan dva ocekujem nanoja :D

p.s.- dali si dobio recipt? i koji dan ako jesi

15 godina
protjeran
Lockerz

djelim pozivnice :). vec dugo sam na lockerzu i dolazim svaki dan na bodove al nikad jos nisam mogo narucit nesto :/

*n00b u53r*

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

koliko se otprilike ceka da se pribroje ljudi koje sam pozvao? Proslo je 5 dana i jos imam 0 prihvacenih ljudi. Na zidu pise da su prihvatili prijateljstvo :S

0 0 hvala 0
15 godina

eto, burek ne odgovara na postove i nema ga dugo...to znaci smao jedno ----- LOCKERZ NIEJ SCAM, DOBIO JE COD6 I SADA GA IGRA :D

15 godina
neaktivan
burek(odmesa) kaže...

si ti to redeemal ili jer je za božić pisalo na lockerzu ovo sa jednim videom "we have been working night and day to make sure our members get something very, very special, very, very soon" možete to još pročitati na stranici

16 godina
neaktivan
Axlus kaže...

crystal6 kaže...
Axlus kaže...

Morati ćemo se pretvoriti u zombie-freakove i po cijele dane zlostavljati jadni F5 dok ne dođe reedem. A kad dođe će ti se nešto zablokirati i sve će biti fresh out. Smijeh

Što se toga tiče... dala bi se tu napraviti aplikacija koja bi ti rekla (u određenom vremenskom intervalu) jeli redeem počeo ili ne :p

Ali vjerujem da bi primjena te aplikacije rezultirala banom na lockerzu (jer je vremenski period točno određen; a sad ako se s tvog kompa pošalje request svakih npr. 15 minuta, točno u sekundu, može se posumnjati...).

15 godina
neaktivan
Lockerz

Burek se ne javlja jer je u školi a nije iz ZGa već je iz Rijeke,sutra ću ja to najvjerovatnije sredit jer sam danas imao puno obaveza...

Što se tiče receipta,nisam ga dobio,a nisam dobio ni ship cofirm ali jedino što mi se dogodilo je to da su mi oduzeli bodove.

Što mi je najčudnije pošti je trebalo svega 3 dana da dođe od Lockerza u Hrvatsku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

i meni je cudno...3 dana wtf??p....ali ako dobijes mozda ima nade da dobijem nano do sljedecega tjedna...

16 godina
protjeran
DragonSoul kaže...
Axlus kaže...

crystal6 kaže...
Axlus kaže...

Što se toga tiče... dala bi se tu napraviti aplikacija koja bi ti rekla (u određenom vremenskom intervalu) jeli redeem počeo ili ne :p

Ali vjerujem da bi primjena te aplikacije rezultirala banom na lockerzu (jer je vremenski period točno određen; a sad ako se s tvog kompa pošalje request svakih npr. 15 minuta, točno u sekundu, može se posumnjati...).

Ajmo se sastavit pa naci ili napraviti takvu aplikaciju.Ja bih mogao s jednim frendom (najbolji programer prvi u drzavi 5 medjunarodno) napraviti nesto slicno.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
DragonSoul kaže...
Axlus kaže...

crystal6 kaže...
Axlus kaže...

Bilo je prije par stranica neki link za neku stranicu koja obavještava kad se pojavi promjena na stranici tako da pošalje obavjest na mail

16 godina
protjeran
Lockerz

Aj dajte pkiz nadjite nesto takvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
evo www.changedetection.com neznam dali to radi
15 godina
neaktivan
Lockerz

jel probo iko jel to radi?

into the mouth of hell we march

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dobio sam novi mail od lockerz za ps3 kad upišem tracking number piše mi da mi je ps3 već stigao u poštu evo slike
15 godina
neaktivan

jbno...obavezno sliku kad dobijes

15 godina
neaktivan
ovo je stvarno brzo poslali su ps3 iz amerike 11.1 a danas je već došao u moju poštu
15 godina
neaktivan

da sa na tvom mjestu vec bi iso po njega Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 10:55 (Lockerzboy).
15 godina
neaktivan
Lockerz

A sad ću vam nešto reć...Bez obzira što je Lockerz poslao kao gift stvari koje ste redeemali pošto je njihova vrijednost veća od 160 kuna morate platit carinu :P.Ja sad očekujem mail u kojem bi trebao vidjet kolko bi me ona trebala doć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
highgamer kaže...
ovo je stvarno brzo poslali su ps3 iz amerike 11.1 a danas je već došao u moju poštu

Ma ne vjerujem da je vec tu, malo razmisli, koliko treba da putuje, da prode provjere razne i ta sranja, malo mi je to kratko vrijeme, znaci za dva dana, sumnjam, ali eto...

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Lockerz

jel tko zna zasto sam dobio duple bodove pri odgovoru na danasnje pitanje Osmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neznam zasto ali i ja sam dobio 8 bodova

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam isto dobio 8 bodova :D.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozda si majcu dobio?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice