me too....
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.391.366
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam 30 frendova a 15 je fejkano.jebiga od predproslog redemma su mi ponistili wii koj sam uzeo al mi nisu bodove uzeli niti me bannaly.sad ne kuzim dal je to jedina kazna koju mi mogu dat ili uopce vise necu moc nis redemat???Kak ste vi prosli koji ste fejkali??
ja fejko negdje oko 28 mailova, pazio fakat na svaku sitnicu koja bi me mogla odat... nista nise skuzili, al sam se zeznuo kod redeema, malo sam kasnio, a i dok sam skuzio da je ono bug sa izbacivanjem na pocetni ekran, sve su mi vec pokupili pred nosom... ma to me uopce ne brine...
ako su rekli da bodovi vrijede godinu dana od kad su zaradeni, znaci imam jos vremena do 9. mjeseca, a do onda ce (valjda) pokrenut full site, tak da ne bi trebalo bit problema s redeemanjem... a i jos ce se bodova nakupit do tad
Ja sam otvorio novi nalog i hocu da krenem malo fejkanja makar 20 mejlova.
Pazi ovako ja mislim da je to na sta treba da se obrati paznja:
1.Menjanje IP adrese za svaku novu registraciju,ne softverski nego hardverski (gasenjem rutera i ponovno paljenje naprimer za ADSL)
2.Kada registrujes nove mejlove da budu normalna imena a ne nesto hsfgstgrg ,nego izmislis pravo ime.
I najveci problem za koji mogu da te provale je da ti fejkovani mejlovi nisu aktivni,odnosno kada ih ti prijavis oni ti tako stoje ne ides na njih vise.
Ako ima jos neka sitnica koju si otkrio molio bih te da podelis sa mnom... xD
upravo to... i nemojte dodavat odjedamput 20 frendova, nego npr. kroz tjedan dana.... s tim da dodate danas npr. f1, f2, f3, a sutra f4, f5. i sutra se logirate kao frend f2 i f4 i registrirate... znaci random...
isto tak, treba pazit da kod svakog prijavljivanja na lockerz s drugim mailom isto treba imat novi ip...
bilo bi idealno kad bi npr. na 20 fejk negdje random upalo 3-4 prava frenda koji su kolko-tolko aktivni... i tu i tamo tjedno se spojit sa par fejkanih adresa i skupit koji bod... pri tome cistite cache i cookies na internet browseru, a bilo bi super kad bi se spajali s razlicitih (npr. jedan account sa IE, drugi sa mozzile...)
ustvari je bitno samo da accounti podsjecaju na prave ljude, potrudite se sa smisljanjem imena, mailova (ja sam napravio mailove na 5 razlicitih mail servisa) i lozinki, nemojte ponavljat iste radnje i najvaznije da ne bude neka sablona sa svim tim, nego da bude RANDOM...
eto i ja otkrio koju tajnu
ja fejko negdje oko 28 mailova, pazio fakat na svaku sitnicu koja bi me mogla odat... nista nise skuzili, al sam se zeznuo kod redeema, malo sam kasnio, a i dok sam skuzio da je ono bug sa izbacivanjem na pocetni ekran, sve su mi vec pokupili pred nosom... ma to me uopce ne brine...
ako su rekli da bodovi vrijede godinu dana od kad su zaradeni, znaci imam jos vremena do 9. mjeseca, a do onda ce (valjda) pokrenut full site, tak da ne bi trebalo bit problema s redeemanjem... a i jos ce se bodova nakupit do tad
1.Menjanje IP adrese za svaku novu registraciju,ne softverski nego hardverski (gasenjem rutera i ponovno paljenje naprimer za ADSL)
2.Kada registrujes nove mejlove da budu normalna imena a ne nesto hsfgstgrg ,nego izmislis pravo ime.
I najveci problem za koji mogu da te provale je da ti fejkovani mejlovi nisu aktivni,odnosno kada ih ti prijavis oni ti tako stoje ne ides na njih vise.
upravo to... i nemojte dodavat odjedamput 20 frendova, nego npr. kroz tjedan dana.... s tim da dodate danas npr. f1, f2, f3, a sutra f4, f5. i sutra se logirate kao frend f2 i f4 i registrirate... znaci random...
isto tak, treba pazit da kod svakog prijavljivanja na lockerz s drugim mailom isto treba imat novi ip...
bilo bi idealno kad bi npr. na 20 fejk negdje random upalo 3-4 prava frenda koji su kolko-tolko aktivni... i tu i tamo tjedno se spojit sa par fejkanih adresa i skupit koji bod... pri tome cistite cache i cookies na internet browseru, a bilo bi super kad bi se spajali s razlicitih (npr. jedan account sa IE, drugi sa mozzile...)
ustvari je bitno samo da accounti podsjecaju na prave ljude, potrudite se sa smisljanjem imena, mailova (ja sam napravio mailove na 5 razlicitih mail servisa) i lozinki, nemojte ponavljat iste radnje i najvaznije da ne bude neka sablona sa svim tim, nego da bude RANDOM...
eto i ja otkrio koju tajnu
Pa to,ja mislim da jos kada napravis fake naloga da ponekad udjes i na njih da ti budu malo aktivni,da se ne bi otkrilo...
e nemoj sam izmislit imena :) on provjeri jel točno :( odi na http://fakenamegenerator.com i tu pogledaj prave ljude :D
da ja x360gamer i highgamer cemo dobiti..on ps3 a ja ipod nano 16 Gb (5G)
inace nitko nsita...xd
da ja x360gamer i highgamer cemo dobiti..on ps3 a ja ipod nano 16 Gb (5G)
inace nitko nsita...xd
Si siguran?
cek,cek..meni fernd reko da niko nije dobio nista osim igrica i tih manjih stvari..
je dobio neko nesto vece kao ps3,psp ili xbox?
Si siguran?
Dosadni ste ko ...
Si siguran?
Dosadni ste ko ...
Bili dosadni ili ne, činjenica je da nitko (bar od naših) nije dobio nešto vrijednije od Lockerza. Sve što su dobili su bile majce i termosica.
I što vas drži u ovoj temi? Vi lijepo znate da je to scam i da nitko ništa neće dobiti, ali i dalje ovdje ljudima solite pamet. Imate temu "LOCKERZ - SCAM" ili kako se već zove i tamo se naslađujte.
I što vas drži u ovoj temi? Vi lijepo znate da je to scam i da nitko ništa neće dobiti, ali i dalje ovdje ljudima solite pamet. Imate temu "LOCKERZ - SCAM" ili kako se već zove i tamo se naslađujte.
Pa je činjenica da nitko ništa nije dobio vrjednije. I balkanski mentalitet je "kriv si dok ne dokažeš da nisi". Ništa nam ne preostaje nego se fino smirit i čekat da netko nešto dobije. Ako nitko ništ ne dobije do Uskrsa, Lockerz će bit od većine korisnika bit deklariran kao scam, i gotovo. Ako dobiju, puno ljudi će biti jako sretno (i izgubit društveni život i refreshat ptzplace.lockerz.com dok nešto ne dobiju/ih bannaju). Šalu na stranu, preporučujem da se svi malo ohlade i počnu fokusirati na život - blagdani su prošli.
Evo ga lockerz je up.
Šalu na stranu, preporučujem da se svi malo ohlade i počnu fokusirati na život - blagdani su prošli.
slazem se...fuckas sada lock..treba zavrsiti skolu ( s pozitivnim uspjehom, barem s 2-3) :D xd
p.s.-naravno ako pocnu stizati nagrade s lockera, onda nista...skupljaj bodove reedmaj ps3,laptope, macove i prodaj ih...i imat ces za zivot :D
http://talkprizes.com/lockerz_discussion/16665-what_european_countries_must_pay_prizes.html
eto, postarina se placa...znaci za sve vece stvari navodno ide carina/postarina sta vec ne....
evo na x360 je bilo u svedskoj 100 dolara, na x360 igru u hungary 28.97 €.....nadam se da cro nece placati postarinu kao neke europske zemlje.
ev sad sam vidio .. mislim da je neposteno platit postarinu ili carinu za igru 30-40Eur ... pa to onda ispadne vise od vrijednosti te stvari :S
da.... ja ju nebi niti podigao......ovisi, ako nano ce kostati preko 300 kn, nek si ga uzmu :(
Pa meni su poslali termosicu u onom ogromnom paketu i cijelu psotarinu su oni platili i jos dobia pecat: oslobodeno od carine
po novom zakonu koji je stupio s početkom ove godine, granica za carinjenje proizvoda iz inozemstva se podiže s 300kn na 1000kn...mislim da je to jako pozitivan pomak
Sada za vikend planiram da isfejkam oko 100 mejlova i da se pridrzavam svake malene sitnice,pa cemo da vidimo da li moze da se uspe nesto.
po novom zakonu koji je stupio s početkom ove godine, granica za carinjenje proizvoda iz inozemstva se podiže s 300kn na 1000kn...mislim da je to jako pozitivan pomak
Samo ako osobno prenosis preko granice, ne i u slucaju kada ti carine posiljku...
Evo ja sam pito par pitanja kathy savvit i napokon sam dobio odgovore evo sto sam je pitao
1. Why do you not update us?What is with Lockerz?!?!
2. Will soon be another redemption or you are preparing to launch Lockerz.I advise you to make an epic redemption with unlimited items for few hours so that everybody can redeem something and gain the trust back.That way you will celebrate the huge Lockerz.com officially launch.
3.Will you release the date of redemption (if it will be) so that we dont sit in front our computers for infinity like in this redemption?!
A ovo mi je odgovorila
1) We'll be updating on the hallway numerous times a day going forward.
3) Unfortunately we can't announce it--every time we did, the site got crashed because millions of people hit "refresh" at the same time:-)
Dobar engleski moram priznat :))))))) Cudo da te ista razumila jadna zena :)
Kako da me ista razumijela pa engleski je dobar.
Gramatika 0 bodova.
Dajte molim vas recit sta sam krivo napisao.Ajde da vidim vasu gramatiku ja sam iz ove gramatike u 8 raz imo 5.
Ljudi mene je hrvatska pošta obavijestila o paketu koji sam dobio,iako sam isprve bio u čudu što to može biti....Javio sam se nekoj ženskoj sa pošte da bi mi ona poslala mail da neke gluposti obavim i da će mi doć pošiljka,btw u mailu sam dobio dokument u PDF-u koji započinje sa jednim velikim Lockerz i dole piše sve,da je poslano kao gift,da je vrijednost robe 150$ te da je roba Call of Duty Moder Warfare 2 Prestige Edition :D.Igra je u ZGu i sad moram te neke gluposti obavit i CoD is here,pa vam budem poslikao....
Najviše se čudim tome što je poslan 8,1,2010 u Hrv a došlo je 3 dana poslije :D....
Jbt cestitam burek.Aj samo poslikaj a sto ti je tocno doslo u mailu od poste?