A sta mislite jel moze da se prodje fraud cek(provera) ako fejkate mejlove i za svaki mejl menjate IP adresu?
ja sam mijenjo Ip i skuzili me, al imao sam 95 frendova pa valjda sto su bili valjda neaktivni su skuzili
A sta mislite jel moze da se prodje fraud cek(provera) ako fejkate mejlove i za svaki mejl menjate IP adresu?
ja sam mijenjo Ip i skuzili me, al imao sam 95 frendova pa valjda sto su bili valjda neaktivni su skuzili
ja sam dobio svojih 50 dolara na paypalu.nezanm za druge
op op op :D imam 700 bodova... jos mi nije stigla majica al ocekujem je sljedeci tjedan ... (bez fejk mailova ili cheatanaj ptza)
uhuhu sad nezz sta cu uzet na sljedecem reedemu .. probat cu ps3 il xbox ili nest .. nezz :D
A kad je sljedeći reedem day?
Ja imam 30 frendova a 15 je fejkano.jebiga od predproslog redemma su mi ponistili wii koj sam uzeo al mi nisu bodove uzeli niti me bannaly.sad ne kuzim dal je to jedina kazna koju mi mogu dat ili uopce vise necu moc nis redemat???Kak ste vi prosli koji ste fejkali??
ubiti ja sam poceo prije par dana i sad imam 66PTZa... sad cekam ovaj reedeem za jos jednu potvrdu da ovo nije scamm. Ako ce neko dobit nagradu onda cu si i ja uzet iPhone... Poslao sam invacije na par frendova pa da dobim malo PTZa..
PS: ko treba invajt samo nek mi citira i da email na PP
Upravo sam dobio 50$ Paypal kupon i to tek nakon sta san reka da nisan dobio.Koliko vidim na akuntu bodovi su ostali isti pa se pitan sta da san kaza da san reedema 100$.
Naravno sada ću se registrirat na paypal.More li me netko reći što sve trebam napraviti sa ga iskoristim te treba li nešto dodatno napravit pri registraciji.
jao bit cu najsretniji covjek na svijetu kad ovom liku dodje ps3 .. kad ga ljepo uslika dok je upakiran i kad ga izvadi iz kutije ... i onda da svima nevjernicima dokazemo da lockerz nije scam ...
jao bit cu najsretniji covjek na svijetu kad ovom liku dodje ps3 .. kad ga ljepo uslika dok je upakiran i kad ga izvadi iz kutije ... i onda da svima nevjernicima dokazemo da lockerz nije scam ...
heh, kako se radujes za druge...ja sma isto isoa na ps3, reko prodat cu ga ali je bio fres out...onda sam mislio x360 ali nisma posto imam jedan vec (elite) ...i sada sam reedmao i dobio conf. email za new ipod nano (5G) 16GB :D
e .. i ti slikaj kad dodje .. obavezno
Meni ništa još od receipta za CoD MW 2...........
ja imam 700 PTZ..mislim si uzet i pod touch za 325PTZ
Znaci ne moze da uspe fejkanje sa promenom IP adrese?
E u ku**c ....
Gde da nadjem toliko prijatelja koji ce mi poverovati da nije scam.
E u ku**c ....
meni je facebook napravio čuda :D
E u ku**c ....
Hehe,pa brate ja imam 800 prijatelja na fejsbuku i niko nece da poveruje da nije scam,kako si ih ti privukao?
E u ku**c ....
Hehe,pa brate ja imam 800 prijatelja na fejsbuku i niko nece da poveruje da nije scam,kako si ih ti privukao?
reko da ću im platit pivu xD, i od onda od mene ni traga ni glasa, haha
evoga, jucer stigao email...da naravno da cu slikati dok dode nano...i da......skinuli su mi danas bodove imam ih 342 a imao sam ih jucer 770...tako nekako..uglavnom oduzeli 425 za nano :D yee
Ja imam 30 frendova a 15 je fejkano.jebiga od predproslog redemma su mi ponistili wii koj sam uzeo al mi nisu bodove uzeli niti me bannaly.sad ne kuzim dal je to jedina kazna koju mi mogu dat ili uopce vise necu moc nis redemat???Kak ste vi prosli koji ste fejkali??
ja fejko negdje oko 28 mailova, pazio fakat na svaku sitnicu koja bi me mogla odat... nista nise skuzili, al sam se zeznuo kod redeema, malo sam kasnio, a i dok sam skuzio da je ono bug sa izbacivanjem na pocetni ekran, sve su mi vec pokupili pred nosom... ma to me uopce ne brine...
ako su rekli da bodovi vrijede godinu dana od kad su zaradeni, znaci imam jos vremena do 9. mjeseca, a do onda ce (valjda) pokrenut full site, tak da ne bi trebalo bit problema s redeemanjem... a i jos ce se bodova nakupit do tad
Na kraju ja neshvaćam mogu li se fejkat email-ovi tj. hoću li onda postat z-listener i dobit bodove a da me ne skuže, budući da sam ja fejkao 10 email-ova i nisam još uvijek dobio bodove te mi ne piše da imam 10 frendova.
Meni su oduzeli danas bodove a nisam dobio nikakav mail.......
Što da stavim kao državu kada se ridem registriran na paypal.Hrvatsku ili ameriku pošto je neko govorio da ne može hrvatska stavit ili...
ja fejko negdje oko 28 mailova, pazio fakat na svaku sitnicu koja bi me mogla odat... nista nise skuzili, al sam se zeznuo kod redeema, malo sam kasnio, a i dok sam skuzio da je ono bug sa izbacivanjem na pocetni ekran, sve su mi vec pokupili pred nosom... ma to me uopce ne brine...
ako su rekli da bodovi vrijede godinu dana od kad su zaradeni, znaci imam jos vremena do 9. mjeseca, a do onda ce (valjda) pokrenut full site, tak da ne bi trebalo bit problema s redeemanjem... a i jos ce se bodova nakupit do tad
Ja sam otvorio novi nalog i hocu da krenem malo fejkanja makar 20 mejlova.
Pazi ovako ja mislim da je to na sta treba da se obrati paznja:
1.Menjanje IP adrese za svaku novu registraciju,ne softverski nego hardverski (gasenjem rutera i ponovno paljenje naprimer za ADSL)
2.Kada registrujes nove mejlove da budu normalna imena a ne nesto hsfgstgrg ,nego izmislis pravo ime.
I najveci problem za koji mogu da te provale je da ti fejkovani mejlovi nisu aktivni,odnosno kada ih ti prijavis oni ti tako stoje ne ides na njih vise.
Ako ima jos neka sitnica koju si otkrio molio bih te da podelis sa mnom... xD
Lockerz je opet down zbog upgrade-a.
Meni je jos uvijek down jeli i vama tako.
I meni je down