Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.525
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ev sad sam se logirao na ptz plce .. al nece mi opet uc kad kliknem pod elektroniks
ev uslo mi je .. mozd ima nade :D
edit: novi problem ... kad kliknem reedem now .. vrati me opet tam da biram skupinu .. :S
EVO GA .. PROBLEM JE BIO U FIREFOXUUU!!!!! GOOGLE CHROME RULZ !!!
davno sam ja reko da je vrijeme da lisica ode u mirovinu, a da dolazi doba kroma i opere!
i meni su se opet vratili bodovi
EVO GA .. PROBLEM JE BIO U FIREFOXUUU!!!!! GOOGLE CHROME RULZ !!!
davno sam ja reko da je vrijeme da lisica ode u mirovinu, a da dolazi doba kroma i opere!
Nije do lisice sve je normalno s njom :]
Ma da to je do njih nesto,tako je i meni,ali kad ides nesto novo redeemat onda ti kaže da si već redeemao,tako da se ja ne brinem.
zanima me jel netko dobio mail?
Wallpapere se može normalno redeemat, sve drugo te vrati na počenu stranicu. #scamalarm
Mail im je već upućen...
ah.. ja sam samo ovo reedmao... bravo na pozadinama...xd
filmovi se mogu reedemat :S
ja ne, ti?
mene neće loguje koji god koristija browser
ja ne, ti?
nisam!
e da, sretna vam svima nova godina, da se ne zivcirate zbog najveceg scama u 2009. i da 5 minuta dnevno vise potrosite za one oko sebe a ne na ovaj scam...
i naravno puno srece, zdravlja, para i ljubavi
mene neće loguje koji god koristija browser
ja se vec 4 puta logujem da vidim jel sta ostalo! neznam kako vama nece
ako i dalje nemognes dadni podatke nekom drugom nek ti ubere nes za tebe
ma jbs ... ps3 je fresh out :(
Ništ vrijednije se ne da otvoriti... baš čudno...
pa kad je fresh out sve.. uzeli su prije 40min .....
al ja nevjerujem .... odem se tusirat .... i dodjem sjednem za komp i pogledam ... ovi vec pisu reedem poceo..evo reedemo sam ovo ono .... ja gledam koji wtf :S zaaaaaaasto sam se iso tusirat? pa jbte
Don't be worried if you redeem and don't get your receipt immediately--it is on a slight delay. You'll receive it by email:-)
Kod mene ima DSi, na njega ciljam...
meni piše da su otišle sve stvari koje izaberem čak i oni USB-i
meni piše da su otišle sve stvari koje izaberem čak i oni USB-i
neces tako nis uzet!! moras otici na vrh stranice kliknut reedem te onda upisat podtke, pa tek onda gledat sta uzet!!
predpostavljam da gleda sa strane sad!
ako grijesim ispravi me
Don't be worried if you redeem and don't get your receipt immediately--it is on a slight delay. You'll receive it by email:-)
ja sam to htio postati
Ja sam uzeo cisto da vidi oce mi doc sliku za deskop ali pisalo mi 189 PTZ a imao sam 204 a poslije dodem opet pise 204.