Hahaha, drugi redemption, a ni od prvog nikom nije nikaj stiglo osim majce i 2 amazon bona.
hm, a tebi je 2x 50$ ništavno?
a termosica?
Hahaha, drugi redemption, a ni od prvog nikom nije nikaj stiglo osim majce i 2 amazon bona.
a termosica?
a termosica?
Hahahaha.
Sve u 16 halate ps3, xbox i psp. Ludilo. A koliko igara ste dobili, strava.
Baš su se isprsili s par bonova i majcom. I tebi termosica za 50 kn. Svaka čast.
Toliko vremena bačenog na lockerz i živaca za par kuna, više bi se isplatilo da ste skupljali boce po gradu i prodavali.
a termosica?
Hahahaha.
Baš su se isprsili s par bonova i majcom. I tebi termosica za 50 kn. Svaka čast.
Toliko vremena bačenog na lockerz i živaca za par kuna, više bi se isplatilo da ste skupljali boce po gradu i prodavali.
Lijepo razmišljanje, ali nije točno. Uopće nisam trošio živce na Lockerz, a bome ni vrijeme - 5 minuta dnevno...
da cijene će se 4 puta uduplati ali nakon ovog re-stocka :D
FAIL X2
hoces rec, cijena nagrada ce se učetverostručiti?
znam da pola svijeta hoce ps3, al vrijedi pokusat...
dobro to hoć reć, malo sam se shebo
a termosica?
Hahahaha.
Lijepo razmišljanje, ali nije točno. Uopće nisam trošio živce na Lockerz, a bome ni vrijeme - 5 minuta dnevno...
5 minuta dnevno... a Lockerz je aktivan od kada? Oktobra? Kad pomnožimo tih 5 minuta sa 92 dana... dobijemo 450 minuta. Podijelimo sa 60 i dođemo na 7.5 sati. Još misliš da nisi puno izgubio vremena?
Ne pravi se mnogo pametan,ako ti se ne bude na lockerzu ne tlači ostale,neka rade sa svojim životima šta hoće.
OBAVJEŠTENJE: Lockerz je aktiviran
Prije isključivanja lockerza imao sam 534 PTZ a sada imam 610
meni dali 200 bodova
meni je ptz place onakav kakav je bio ''prize redemption coming soon'' ... dali su mi oko 100 bodova ... jer sam imao 500 sad imam 630 :D
hahaha sad su neki dobili i 100+ bodova preko noci, briem da je to neki bug za tak puno bodova... a i nije dobro, sad ce fakat svi ic na velike nagrade...
jel vi mozete reedem ?
loool meni za 200ptza digli
neznam zasto su nam sviam dali bodove ... mozda zato sto su blagdani ... mozda zato sto ce nagrade poskupiti ... lol :S
Wtf?! Meni su uzeli 10ak PTZ-a...?!?!
ko je bio dobar dali su mu ... ko je bio zlocest uzeli su mu ptze :)
ko je bio dobar dali su mu ... ko je bio zlocest uzeli su mu ptze :)
:) Ja sam konstantno dobar... Redovan na log in-u, redovan na "daily-ima", nikakav fejk e-mail... i onda mi skrate! :) Ah, super! :)
i ja sam sve to pa su mi dali +100 ptza :D
kolko je ptza ps3 a kolko ptza xboX ?
Sad ću ih spammat 10 mail-a/dnevno dok mi se ne jave i dok mi ne vrate bodove, ma*ku im! :)
Eh ne znam, ne znam stvarno... ;)
mislim da je xbox 675 a ps3 625 ... ja imam 623 xD
Heh, još kad bi ga dobio... ;)) Držim fige da netko od vas ugrabi...
A dok netko ne ugrabi, ja se igram na svom :D :P :P
Neka ti to uradi tvoja stara
Da ti imaš ta muda nebi ovdje solio pamet drugima i pravio od sebe kretena i pedera već bi imao neku curu koja bi to radila.
ne kuzim :S
Neka ti to uradi tvoja stara
Da ti imaš ta muda nebi ovdje solio pamet drugima i pravio od sebe kretena i pedera već bi imao neku curu koja bi to radila.
Nadam se da ovaj primitivizam nije upućen meni...?
Ne brini nije,zna se za koga je.
za mene ?
Ja imam 853 bodova,budan ću bit i noć i dan(ionako ne mrdam nikad iz kuće kad očekujem novu godinu tako da valjda budem ubo neku nagradu).
evo jedne tuuužne vijesti:
Re-stock je u 6 popodne ali po njihovom vremenu to znači da je kod nas točno u ponoć
A otkuda tebi to?
Ja sam dobio
tak mi kaže moj frend (bf1996 mu je nick, al ne ovdje)...