Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.270
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Jeli to sigurno? dali da pilam oca da mi vrati laptop.,. jer san pao kemiju i latinskí pa mi ga je oduzea....ako ga buden pila bezveze upitno mi je skijanje....sta nebi bilo dobro jer ide jedna dobra ženska i nebi tija to propustit..... nikad se nezna XD
Troje može čuvati tajnu samo ako je dvoje od njih mrtvo.
17 godina
Lockerz

Lazem... nema nikakvog redeema... ajde na skijanje :) sretno bilo sa zenskom :) Neman ti srca to napravit :))))

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

I je tko skužio način kako bismo mogli iskoristit tih 50$?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pa kupi na ebayu nešto!

Prodajem Intel Pentium 4 3,0 ghz s ventilatorom 150 kn,korišten 4 mjeseca i onda kupljen Q6600!
15 godina
Lockerz

čini mi se da je re-stock 31.12.2009. i da je točno u ponoć (ali po njihovom vremenu) zato da manje ljudi bude online Iznenađen (samo moje mišljenje)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi959 kaže...

Pa kupi na ebayu nešto!

Kako kad ako si iz Hrv ne šalju ti pare na PayPal acc tj vrate 50$ pošiljatelju...

Možda da to sredim preko bratića u Americi,neznam...

17 godina
eXodus kaže...
Jeli to sigurno? dali da pilam oca da mi vrati laptop.,. jer san pao kemiju i latinskí pa mi ga je oduzea....ako ga buden pila bezveze upitno mi je skijanje....sta nebi bilo dobro jer ide jedna dobra ženska i nebi tija to propustit..... nikad se nezna XD

hahahaha, koji lik, kako on to sve opisa xD

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
15 godina
neaktivan
Ko??
Troje može čuvati tajnu samo ako je dvoje od njih mrtvo.
17 godina

pa ti xD

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
15 godina
Lockerz

Lockerz re-stock: ili danas u 5 pm ili sutra u 5 pm, ja sam spreman

OVO ĆE BITI REDEEM ZA PAMĆENJE!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ili je jucer fakat bio reedem ili dolazi, uglavnom nemogu na lockerz:

Redemption is coming!

The site's been down because we've been busy building a better way for all our members to redeem. And we've got some good news. We've set up a new place for redeeming PTZ PLACE items in order to handle the crazy, high traffic. The place to redeem is ptzplace.lockerz.com. Since we won't announce when we are restocking, keep checking so you'll know when the action happens.

And while the address is new, keep in mind that the existing Terms and Rules remain. Members who successfully redeem will only receive ONE prize per redemption in order for more members to have a chance to redeem.

Pitch your Internet tent, get your Lockerz mug filled with coffee, say hi to Odyss, and head over to ptzplace.lockerz.com. You earned it. Go get it.
15 godina
Lockerz

DANAS JE REDEEM ILI SUTRA!!!

pa evo pogledaj si ovdje :  http://ptzplace.lockerz.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Preporuka: Neuzimajte PSP i iPod touch, zato što je za te stvari najveća potražnja, bolje za to vrijeme uzmite nešto bolje...
I da nenaplaćuje se poštarno ovaj, ali samo ovaj put(tako kažu moji izvori)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na koji PSP mislis?

Na onaj za 600 ptz ili 200 ptz?

za pozivnicu za lockerz javite se na mail hiki1@net.hr ,,,,pozivnica stize za par minuta
15 godina
neaktivan
Lockerz

E a jel ima ko da moze otprilike reci u kojem razdoblju ce biti reedem?

Popodne ili nocas to me zanima jer idem na malonogometni turnir pa necu biti tu a biti ce mi zao ako propustim reedem

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Napisano je da na stranici ptz place ima nešto vezano uz reedem,pa mene zanima dal mi naručujemo sa link ptz place ili na tom linku nas samo izvjeste kada je reedem na lockerz.com??

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
na tom linku uzimas nagradu
into the mouth of hell we march
15 godina

ovako moj izvor (tj. jedan frend koji kaže da ima tam nekog prijatelja. Nije mu za vjerovat al ok, frend je sa foruma (ne ovog)) kaže da je redeem u 5 popodne ili danas ili sutra, kaže da mu se taj prijatelj zove "frenando cortez"...

Postoji li negdje neki popis lockerz tima, da baš vidim?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 14:08 (Vkm996).
17 godina
neaktivan
eXodus kaže...

Reci starcima da su retaji.

A retaji su sto te pustaju na skijanje unatoc tome sto si pao u skoli, dobra odgojna metoda nema sta.

S 18 i bemvej stize jel Namigiva

Pardon na off topicu ali morao sam reagirati na ovo.

Sve u svemu taj lokerz je zesca glupost :kava:

16 godina
protjeran
Vkm996 kaže...

ovako moj izvor (tj. jedan frend koji kaže da ima tam nekog prijatelja. Nije mu za vjerovat al ok, frend je sa foruma (ne ovog)) kaže da je redeem u 5 popodne ili danas ili sutra, kaže da mu se taj prijatelj zove "frenando cortez"...

Postoji li negdje neki popis lockerz tima, da baš vidim?

Možda mu se prijatelj zove Fernando LOPEZ??Zato jer taj isti Fernando Lopez je LAB Member lockerza i volontira kao pomagatelj lockerzu na facebooku i sve informacije s lockerza dolaze do njega,a ako je reedem danas u pet onda super!!

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html
15 godina
Lockerz

da je.... citiram iz poruke: 1. ok, zove se Fernando Lopes

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Za 5 minuta je navodni restock :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ali nista od toga proslo 5 minuta ..

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
nista od restocka

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

aa... ništa onda je sutra (vald) al rekli su ovaj mjesec sutra je kraj!! dakle sutra je 103%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi. Postoje jednostavniji načini od provjeravanja svakih 5 minuta. Uz nekoliko dodataka za Firefox surfajte i ne brinite.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji su to dodaci?

Mozes podjeliti s nama...

za pozivnicu za lockerz javite se na mail hiki1@net.hr ,,,,pozivnica stize za par minuta
15 godina
neaktivan
Lockerz
upravo sam dobio poruku od lockerza da ipka necu dobit psp nego isto tako 50 $ na paypal-u. -.-
jel neko moze objasnit sta sad da radim s tim...nemam nikakvu karticu jel mi treba..kako da uzmem tih 50 $??

0 0 hvala 0
15 godina

50$, pa nek ti daju makar 1oo$

15 godina
neaktivan
Lockerz
a jbg jel znas jel trebam karticu ili nesto ili se samo registriram na paypal i cekam da mi posalju

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice