Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.811
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
x360gamer kaže...
POMOC::::POMOC::: POMOOOOOC!!!!!!

trebaju mi tih 50 $ .... kako da ih dobijem.. nemam paypal noiti ga mislim raditi... frenda ga ima.. kako da on dobije pare na svoj paypal......(normalno da nema adresu email za acc na paypalu ko i ja na emailu)

cemu panika?! polako, imas sluzbeni lockerz forum pa tamo pitaj

15 godina
evoga... uspio sve... frend preomjenio acc u moj s lockerza....

pitanje... kada ce stici novci??
15 godina
neznam kada ce stici, ugalvnom kome stignu neka javi...a gdje je perkan????nema ga dugo, duuugo ovdje
15 godina
neaktivan
Lockerz

Perkana su banali. Pa je sad i on postao Lockerz-SCAM član.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Vidio sam u postu iznad da je neko naručio baggy bag bla bla. kako???. Meni ničega nema :S Jel mi iko može objasnit sistem po kojem to funkcionira, i kako nešto naručit.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ovako

Navodno je danas onaj reedeme pa mene zanima kaj trebam napisati na ono u setingsima pod state. Zahvaljujem!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luckyluciano kaže...

Ovako

Navodno je danas onaj reedeme pa mene zanima kaj trebam napisati na ono u setingsima pod state. Zahvaljujem!

HR

kad je reedem....dns????

into the mouth of hell we march
15 godina
neaktivan
Lockerz

po ovome http://lockerzshare.in/giftcountdown/  meni 20 min

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
cisto sumljam da je to tocno...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Jel postoji kakva šansa da dobijem Razerovu podlogu za miš ?????

@error@
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa ako je uspijes uzet dobit ces je...
16 godina
Lockerz

na ovom slocku kao sto ste dali link.. to je laz.. pogledajte u gorenjem desnom kutu PISE: LOCKERS !!! a treba pisati Lockerz a evo i ond lockerza update sa fejsa :)

Reminder guys. Do not trust any information from any non-approved Lockerz website. This means Lockerz Facebook, Twitter and Lockerz.com only. Any other links provides invalid information and posting links or other "insider information" risks being banned for spreading false information.
HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

na ovom slocku kao sto ste dali link.. to je laz.. pogledajte u gorenjem desnom kutu PISE: LOCKERS !!! a treba pisati Lockerz a evo i ond lockerza update sa fejsa :)

Reminder guys. Do not trust any information from any non-approved Lockerz website. This means Lockerz Facebook, Twitter and Lockerz.com only. Any other links provides invalid information and posting links or other "insider information" risks being banned for spreading false information.

Doro piše ali i piše Only A Prediction. Ja nisam još z lister pa mi ne šalju mail kad je redeem.

15 godina
neaktivan
Lockerz

Nista nije bilo, vec sam se zabrinuo da sam prespavo reedemSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

svi cete dobit mail barem 12 sati prije redeema, bez obzira jeste li z-lister ili ne

15 godina
neaktivan

rekli su da nebudu obavjestili kada bude redeem

16 godina
neaktivan
Lockerz

Jedno pitanje: Ukoliko dobijemo tih 50$, gdje ih mogu potrošiti da se dostavlja u HR?

HITNO!

Donirajte u projekt: http://milliondollarproject.tk/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ebay, game.co.uk, i svugdje gdje dostavljaju u HR a da mozes palcati paypalom.. mene vise brine jer ce doci novci, i kada ??!!!
16 godina
neaktivan
highgamer kaže...

rekli su da nebudu obavjestili kada bude redeem

a to se odnosi na obavjestavanje mjesec dana ranije, ovo moraju obavjestit dan ili par sati prije

15 godina
neaktivan
Lockerz

Budući da u HR ne možeš primati novce na Paypal račun pretpostavljam da svi imate ili fake račun (kao da živite u Sloveniji) ili od nekog ko živi vani i može primati lovu. Svi pričate kak jedva čekate da primite lovu an ne možete ju primiti u HR. Bogataš

http://webbux.weebly.com

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
collector_zg kaže...

Budući da u HR ne možeš primati novce na Paypal račun pretpostavljam da svi imate ili fake račun (kao da živite u Sloveniji) ili od nekog ko živi vani i može primati lovu. Svi pričate kak jedva čekate da primite lovu an ne možete ju primiti u HR. Bogataš

cek, to je provjereno?

znaci opet su nas zaje**** ovi u lockerzu?

ma idem sad napravit jos 100 fake adresa majku im njihovu lol

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 20:02 (marko009).
15 godina
neaktivan

sad sam dobio poruku od lockerza za 50 dolara na paypalu da se moram registrirati kolko je to sigurno

15 godina
neaktivan
Lockerz
POČEO JE REEDEM.........................

ne

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sta to opce znaci? Dobivaju robu pa opet djele?
hmda
16 godina
neaktivan
Lockerz

UPLATILI SU 50$!!! Nije SCAM!

Donirajte u projekt: http://milliondollarproject.tk/
Moj PC  
5 0 hvala 4
15 godina
j**bem im ma*er ,,,,,, joj sada nisam stigao i nece nista ostati :(
15 godina
RE: Lockerz pozivnice
nije r3eedem toooooo!!!

LOCKERZ We are taking the site offline for a few hours for some maintenance tonight (Sunday night). Sorry for inconvenience but we'll be back soon. Thanks! (s facea)
15 godina
neaktivan
Lockerz

iruda ti nisan nesto pratija tehnologiju u zadnje vrime ja mislin negdi od sesetpete odkad je zdrmalo derventu jel mi more neko objasnit kojeg se urca tu radi ne kuzin nista sta je to koji đavol vidin nesto se dili jer se more dobit motika dzabe

ja san ode novi nemojte me odma blokirat jel iko gleda film turk 182 meni je najbolji
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

sto ne radi sajt lockerza?? Kad je reedeem????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

UPLATILI SU 50$!!! Nije SCAM!

sad sam napravio paypal acc, dobro i šta sad možemo s tih 50$????

My mom thinks I'm special!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice