Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.270
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

I jos niko nije nista dobija.

BMW

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
rebelsy kaže...

kak si dobio 32 boda ? :S ja klikcem ko majmun i dobim 8 bodova svaki put ... imam 510 bodova :D

lol evo cetvrti dan zaredom dobijam tako bodove a prije mjesec dana samo jedan put sam samo mogao to da uradim posle nije htjelo.

15 godina
i stvarno, rekli su da ce nagrade doci prije nove 90% sigurno... hahaha, neki niti nisu dobili nagrade, a kamoli 50 dolara... ja cu dati broj paypala od frenda, ali ako ga hackaju........nebude lockerzu dobro.....sve mi je to sumnjivo....uglavnom, jos niti ne kuzim kamo upisati taj username od paypala.....?
15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
i stvarno, rekli su da ce nagrade doci prije nove 90% sigurno... hahaha, neki niti nisu dobili nagrade, a kamoli 50 dolara... ja cu dati broj paypala od frenda, ali ako ga hackaju........nebude lockerzu dobro.....sve mi je to sumnjivo....uglavnom, jos niti ne kuzim kamo upisati taj username od paypala.....?

a sto ako ga hakaju nemozesh im nista

15 godina
ma mozes...itekako... nego gdje da upisem taj username..???
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ostavite se Lockerza,vise za božič čete dobit govno od njih.

BMW

4 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Ostavite se Lockerza,vise za božič čete dobit govno od njih.

A ti ćeš dobit knjigu gramatike i pravopisa...

15 godina
LOCKERZ Wednesday updates: 1) If you want to apply to be a member of our LAB (Lockerz Advisory Board), you have until midnight tonight (Eastern Time) to apply at lab@lockerz.com. Among other cool opportunities, the LAB gets to test Lockerz new features and platform as well as serve as moderators on our upcoming forums; 2) St...ay tuned to the hallway this week for some holiday surprises:-)
15 godina
LOCKERZ Wednesday updates: 1) If you want to apply to be a member of our LAB (Lockerz Advisory Board), you have until midnight tonight (Eastern Time) to apply at lab@lockerz.com. Among other cool opportunities, the LAB gets to test Lockerz new features and platform as well as serve as moderators on our upcoming forums; 2) St...ay tuned to the hallway this week for some holiday surprises:-)
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ne kapiram ovu poruku,mislim znam engleski bas dobro,nego koja je uloga LAB-a? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Danas 10 PTZ za Z-Listere, 5 za obične

Donirajte u projekt: http://milliondollarproject.tk/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

10 bodova mi je predobro da bar tako ostave

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Evo nakon nekoliko mjeseci Lockerz projekta nisam vidio apsolutno nikog iz Hrvatske da je dobio nešto osim majce (naravno kažem iz Hrvatske jer bi takav dobitak nagrade bio "provjerljiv i pouzdan"). Kolege, mislim da su ovo ćorava posla, nemojte se bavit glupostima, prije ćete zaradit novce i kupit te sve stvari koje tamo nude, nego što će te ih dobiti od njih. A baš i ako dobijete, nakon ne znam koliko mjeseci klikanja i odgovaranja na "daily" upite, takav dobitak zapravo nebi niti bio "dobitak" već nešto što ste zaradili poslom za koji su vas i više mogli platiti. Ovim komentarom ne mislim ništa loše i nadam se da kolege neće shvatiti ovo krivo.

Time is money Time is money
Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Creative kaže...

Evo nakon nekoliko mjeseci Lockerz projekta nisam vidio apsolutno nikog iz Hrvatske da je dobio nešto osim majce (naravno kažem iz Hrvatske jer bi takav dobitak nagrade bio "provjerljiv i pouzdan"). Kolege, mislim da su ovo ćorava posla, nemojte se bavit glupostima, prije ćete zaradit novce i kupit te sve stvari koje tamo nude, nego što će te ih dobiti od njih. A baš i ako dobijete, nakon ne znam koliko mjeseci klikanja i odgovaranja na "daily" upite, takav dobitak zapravo nebi niti bio "dobitak" već nešto što ste zaradili poslom za koji su vas i više mogli platiti. Ovim komentarom ne mislim ništa loše i nadam se da kolege neće shvatiti ovo krivo.

vidit ćemo oće li doć termosica :D ako dodje nije scam :-)

16 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam iz čiste radoznalosti naručio onaj Baggu Bag. Neki dan sam ga napokon i dobio.

EDIT: Fotografija dvije poruke ispod.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 15:06 (Random.).

0 0 hvala 0
15 godina
haha... daj sliku pa cu/cemo vjerovati... i napisi nickname pored dara....

dajte ovo je previse...svi koji ste dobili email da treba dati paypala...GDJE DA DAM TAJ USERNAME OD NJEGA????? ako je ko dao dali je dobio 50$
17 godina
neaktivan
Lockerz

evo frend mi je dobio onaj neki skin za ipod :)

My mom thinks I'm special!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Fotografija u prilogu. Uzeo sam taj Baggu Bag samo da vidim hoće li dostaviti.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

5 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
Lockerz

mislim da polako možemo zaključiti da lockerz nije potpuno scam- dobili smo i dobit ćemo jeftinije stvari( majice, torbe, termosice, USB-ove) ali na playstatione, xboxove i ostalo možemo zaboraviti

My mom thinks I'm special!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Hah nije scam, kao što rekoh, samo je teško ugrabit nešto vrijedno i to je normalno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
mislim da smo odavno vec zakljucili da nije scam...
into the mouth of hell we march

0 3 hvala 0
15 godina
ajde vise nece biti da je lockerz scam.....tjedan dana... heheh.... Bravo random, i hvala na sliki.....

p.s.-- stvarno trebam pomoc...gdje da upisem paypal username??
16 godina
neaktivan
Lockerz
To je klasican SCAM, ali ne na onaj nacin na koji vi mislite. Oni nas varaju da ih reklamiramo i za nagradu nam daju neke stvari koje njima potpuno nicta ne znace, sitnice. Oni si mogu priuštiti tisuće i tisuće onih vrijednih nagrada (XBOX 360, MACBOOK...). Jer dok otvore ducan onda ce svi ovi ljudi kupovati. Ja znam da budem kupovao, naravno ako budu prihvatljive cijene. Vjerojatno će 70% korisnika lockerza kupiti bar neku sitnicu.

Predpostavimo da lockerz ima 2miliona korisnika-po mojoj prepostavci da ce ih 70% nešto kupiti to je 1,4 miliona ljudi.
Recimo da je prosjek koliko svaki čovijek potroši na mjesec je $20. To je znaci 28 miliona dolara za jedan mjesec, 336miliona dolara na godinu!!!
S tim da će jos 30% ljudi kupiti puno više pa si vi mislite.

Drugi način zarade na vama su oglasi. Oni dobivaju $2724 na dan za oglase na stranici, malo po malo i skupi se tu dosta novaca. Na oglasima mjesecno zarade $81720, a godisnje $980640.

Treći način je da im firme čije nagrade daju plačaju za reklamu, jer ipak 891410 ljudi ih otprilike vidi na dan.

Evo to je moje malo "istraživanje", možete se slagati samnom, ali i nemorate.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Upravo mi javiše da morate imati istu PayPal adresu kao i onu od lockerza - ako nije onda u postavkama samo dodate adresu i potvrdite ju...

ovo vrijedi za one koji dobivaju 50$ umjesto Amazon.com giftcarda....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
da i meni javili
15 godina
x360gamer kaže...
 E a sto ako nemamo paypal nego davamo od frenda??
15 godina
neaktivan
Lockerz

Pa nista doci ce pare na taj paypal ako se uopce mogu primati novci na njega neznam kako to ide kod nas mislim da mozes placati s njim al da ne mozes primati, nisam siguran.

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma kad vam je to doslo? ja sam jucer napravio paypal racun sa istom adresom kao sto sam prijavljen na lockerzu (ko da sam znao), al jos uvijek nikakva poruka od lockerza....

15 godina
e pa da.. nemam niti paypal... niti nista..... i sta.. ode mojih 50 dolara??? i do kada ih mogu uzeti?
15 godina
POMOC::::POMOC::: POMOOOOOC!!!!!!

trebaju mi tih 50 $ .... kako da ih dobijem.. nemam paypal noiti ga mislim raditi... frenda ga ima.. kako da on dobije pare na svoj paypal......(normalno da nema adresu email za acc na paypalu ko i ja na emailu)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice