strahinja_vu@hotmail.com
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.328
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
Napokon sam i ja skupio 100 bodova :D
Al nažalost, nemam NITI JEDNOG frenda, nitko ne želi prihvatit :-/
Ugl, kada će biti sljedeći reedem? Htio bih si "upiknut" jednu PlayStation 3 igru, pa ono... :)
upravo sam dobio mail od lockerza
očito je ovo ta alternativa o kojoj su pričali:
Dear Lockerz Member,
We're writing to give you an update on your gift from Lockerz. As many of our members have requested an alternative to the E-Gift card, we're pleased to let you know that we're also offering a gift of $50.00 (US dollars). We'll deposit this directly into your PayPal account. There are no fees added on to this. We'll make the deposit into your account, and if you don't have a PayPal account, you can easily set one up (click Sign up).
We'll be delivering these gifts to you by the week's end so you'll have it in time for the holiday season.
Thanks again for your patience and for being part of Lockerz in these early days. We're looking forward to introducing you to amazing new features, as we get ready to launch the official site in early 2010.
Best,
The Lockerz Crew
Zelis reci knjigu na engleskom jeziku
EDIT: cek, cek...i ja sam dobio email...i citao sma pazljivo jer to znaci da dobijemo 50 dolara samo tako..za bilo gdje za potrositi(ebay npr)??????
p.s.- jer mogu dati paypal od frenda, pa mi on naruci???
p.s.2- a kako ce znati broj paypala??
predbroj za 091 0038591 i boj baseg mobitela npr 091 0 ide na pocetak broja a 91i vas broj se pisu dalje...
za kucne telefone je znaci 01 za zagreb je npr 003851 0 de na pocetak a 1 se pise na kraj i sad vas broj npr 5555555
jeste me razumjeli ? :)
imam 300 PTZova i želio sam kupiti nešto od elektronike, ali kada uđem na elektroniku nemogu ništa kupiti jer za sve pise MORE SOON, čak i za pozadine za desktop, zna li neko jel to stvarno oni nemaju artikala ili samo varaju
Šta ste još uvjek na ovom?
Jel itko dobio išta osim majice?
Šta ste još uvjek na ovom?
Jel itko dobio išta osim majice?
živčani slom :D
imam 300 PTZova i želio sam kupiti nešto od elektronike, ali kada uđem na elektroniku nemogu ništa kupiti jer za sve pise MORE SOON, čak i za pozadine za desktop, zna li neko jel to stvarno oni nemaju artikala ili samo varaju
Moći ćeš kupovat kad bude reedem day.
Poslali mi danas iz lockerza mail u kojem navode da šalju 50$ na PayPal... nemrem kopirat jer forum javlja grešku...
BTW: Jel ima neki site koji isporučuje u HR, zanimaju me računalane komponente, konkretno PSU i miš...
Poslali mi danas iz lockerza mail u kojem navode da šalju 50$ na PayPal... nemrem kopirat jer forum javlja grešku...
BTW: Jel ima neki site koji isporučuje u HR, zanimaju me računalane komponente, konkretno PSU i miš...
eo baš ja dobio plejku 3 i XBOX360, uslikao se i htio uploadat al mi forum javlja grešku
Moći ćeš kupovat kad bude reedem day.
Znaš li kada je to
Ajde se poštedi sramote jer ispadaš budala...
Evo SC, forum ne prihvaća takvo formatiranje teksta:
lakše malo sa epitetima,uostalom, na ovih 108 stranica bilo je već barem toliko raznih 'dobitnika' lockerz nagrada, bez ikakvog dokaza pa sam reagirao u skladu s time
ako dobiješ, good for you, jer ljudi većinom dobivaju majice ili ništa, pa se ku*če
1. Mislim da možeš, 2. Poslat će ti forumular do kraja tjedna kolko sam čuo...
lakše malo sa epitetima,uostalom, na ovih 108 stranica bilo je već barem toliko raznih 'dobitnika' lockerz nagrada, bez ikakvog dokaza pa sam reagirao u skladu s time
ako dobiješ, good for you, jer ljudi većinom dobivaju majice ili ništa, pa se ku*če
Samo kažem da mislim da to nije bilo potrebno jer sam uvijek trudio se biti realan... Nikad nisam rekao da sam dobio ono što nisam...
E ljudi jel veceras reedem? tako pise na onom timeru.
u kolko sati ???
crazy_luđak NE LAŽI,samo se sramotiš
Nismo mi veslo sisali pa da nas jebu u zdrav mozak takvi kao što si ti
predbroj za 091 0038591 i boj baseg mobitela npr 091 0 ide na pocetak broja a 91i vas broj se pisu dalje...
za kucne telefone je znaci 01 za zagreb je npr 003851 0 de na pocetak a 1 se pise na kraj i sad vas broj npr 5555555
jeste me razumjeli ? :)
cito sam na nekim stranicama i na facebooku da se ne stavolja oo na pocetku nego 011 kada neko iz amerike zove u stranu zemlju
vidi na ovoj stranici
http://www.countrycallingcodes.com/
mislim da ako se zove iz europe u hrv se stavlja 00 a iz amerike 011
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
strahinja_vu@hotmail.com
Ja mislin da ti ih je jes ovoliko falilo za napisat.
Al sad je sve u redu
Ja sam im poslao 2 maila i niti na jedan se nisu udostojili odgovoriti... Toliko o tome
evo došlo ovo taman
zasad prvom kojem su poslali...ijako je samo termosicaja iscekujem taj email dns
jutros dobih 32 ptz na pitanja :D:D:d
Meni nijesu poslali drugi recceipt a inijesu mi ni oduzeli bodove znaci li to da sam njosh u igri?:D
kak si dobio 32 boda ? :S ja klikcem ko majmun i dobim 8 bodova svaki put ... imam 510 bodova :D
Kad je nova razmjena???