imam 180 PTZ....a jos nemam 20 prijatelja...tako da saljem jos 9 POZIVNICA....PM me!=D...
zanima me jeli ikome ista doslo...ja bi tio sebi ipod uzet...
imam 180 PTZ....a jos nemam 20 prijatelja...tako da saljem jos 9 POZIVNICA....PM me!=D...
zasad su samo majce dosle...ali na putu su nagrade...ja cekam psp :D
Znači, sad kad bude reedem, za podakte da ne koristim Č,Ć,Ž...???
P.S.
Imam 320 PTZ - 200 za PSP.
Ja sam bas bacio oko na onaj Nintendo Wii...najverovatnije cu na njega na reedemu.
Kako vama svima odgovaraju na poruke a meni ne ?!
Kako vama svima odgovaraju na poruke a meni ne ?!
Pa ako su skuzili da si varao mozda si na ban listi ili nesta slicno tome
Ma nisam na ban listi ako sam bio dobio auto generated response.
Ajde napokon sam dobio poruku od njih.
We are cracking down on cheating on Lockerz to maintain the integrity of the
redemption process for our legit members. Members that play by the rules should
not have to suffer because of those that don't, so we will not tolerate any
kind of violation of our terms of use. Cheaters never win.
That being said, if you truly believe our decision is in error, we will take a
look at the report from the fraud team and get back to you. It's a pretty
labor-intensive process, so please give us 7-10 days to get back to you. Please
don't resend your email.
That's how much we believe in what we're building here -- we want legitimate
members to have every chance to enjoy the epic awesomeness that's coming from
Lockerz. And when we say epic....we mean EPIC. -C
Dobio sam 8 bodova za odgovor na dailys jel to svima tako ili sam tocan odgovor dao?
Dobio sam 8 bodova za odgovor na dailys jel to svima tako ili sam tocan odgovor dao?
Friday update:1) Amazon gift cards: We are working on getting these to you quickly--please be sure that your info is correct in settings. We'll have an alternative for folks who live in countries with no Amazon affiliate; 2) After the site was down for upgrades for a period of time this week, we're back up. As a thank ...you for your patience,you'll receive DOUBLE PTZ for dailies on Sat. and Sun. Have a great weekend:-)
I kad ce taj prokleti reedim da vidim vise ocu li kaj ubrat ili da acc posaljem u vrazju m*ter
I kad ce taj prokleti reedim da vidim vise ocu li kaj ubrat ili da acc posaljem u vrazju m*ter
Ljudi kulirajte ne nervirajte se previse, jednostavno svaki dan udes na sajt izades skupis bodove i tako skupljas,pustis ove nek se prepucavaju jel scam ili ne i kad dode reedem dode, ti narucis i opet kuliras cekas hoce li doci ili ne dok se ovi i dalje prepucavaju jeli scam ili ne,i gle zacudo paket stize kuci ti sav sretan a ovaj sto je vikao da je scam zaprepasten i ljubomoran
i onda...jel ko zna dali salju (amazon) u RH dresove, majce, lopte ili patike/kopacke??
i onda...jel ko zna dali salju (amazon) u RH dresove, majce, lopte ili patike/kopacke??
ja mislim da salju samo knjige i cd-e
a igre za x360....??
moze pitanje mene zanima di mogu igrat iigre na lockerz igro sam samo jednom na pocetku i poslije nista
to se samo na pocetku igra, vise nema....
p.s.- jer se barem mogu naruciti s amazona igre za x360???
Neda mi se citat jeli itko ista dobio na tom lockerzu ili je po obicaju, ja već 3 mjeseca nisam dobio majicu, toliko o tom lockerzu.
Ljudi kulirajte ne nervirajte se previse, jednostavno svaki dan udes na sajt izades skupis bodove i tako skupljas,pustis ove nek se prepucavaju jel scam ili ne i kad dode reedem dode, ti narucis i opet kuliras cekas hoce li doci ili ne dok se ovi i dalje prepucavaju jeli scam ili ne,i gle zacudo paket stize kuci ti sav sretan a ovaj sto je vikao da je scam zaprepasten i ljubomoran
Pa ko sretniji od mene ako neko od vas konacno dobije nekaj, ali trenutno cinjenice vam i ne idu na ruku.
A ako na kraju i ne dobijete nis, e onda cete rec, "Hebemu misa, pa onaj dosadan MTC je fakat dobro govoril".
kada će slijedeći reedem?
ako za nagradu treba 200 bodova, da li je onda meni dovoljan 201 bod da uzmem tu nagradu?
ja imam 500 bodova :D nisam varao.. sve prijatelje sam posteno doveo imam ih oko 30 .... ak budem uspio nes uzet nadam se da cu uvatit xbox il ps3 :D
wtf danas sam dobio 8ptz za odgvoro na daile .. XD
mislim da su gluposti ovo sa kao fake mailovima, shvacam da skuze one mailove kaj imaju rok trajanja od par sati, ali kaj, ja npr pozovem cijelu skolu od 1000ljudi i 100 ih bude aktivno i sad ispadnes kao chiter, nema bas smisla tu
ja imam 500 bodova :D nisam varao.. sve prijatelje sam posteno doveo imam ih oko 30 .... ak budem uspio nes uzet nadam se da cu uvatit xbox il ps3 :D
wtf danas sam dobio 8ptz za odgvoro na daile .. XD
To smo svi dobili jer su rekli da će za dailije dat ovaj poduplano bodova,znači 8 danas + 8 sutra :D.
sta sutra cemo znaci dobit isto 8 bodova ili 16 ? lol XD
sta sutra cemo znaci dobit isto 8 bodova ili 16 ? lol XD
8
E ljudi, pojavio mi se jedan problem na Lockerzu. Naime, kada invitam nekog, ne dobijem dva ptz-a, i ne refresha mi se ona poruka gdje piše koliko mi treba još prijatelja da budem na z-listi, te koliko ih zasad imam. Je li se itkome pojavio još taj problem, te, kako da ga riješim?
jel zan iko kako moram broj mobitela napista na stranici....ja sam 095...ako neko zna molim da mi kaze kako da zapocenem broj..ili treba kucin broj
jel zan iko kako moram broj mobitela napista na stranici....ja sam 095...ako neko zna molim da mi kaze kako da zapocenem broj..ili treba kucin broj
Ja mislin da triba stavit i oni prvi dio(+38509......)