Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.390.086
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
marko009 kaže...

koji lol.... ljudi pa kaj se tu sad ispucavate na furumu kaj niste dobili... ne znam; spamajte im mail, stiscite f5 na sljedecem redeemu... hahahaha

(koji sam ja car).. napravio 30 mailova dan prije nego sto je bio z-list redemption, postao z-lister, srao im na FB da su gamad i stoka... i onda na kraju dobim mail sa "we apologize"... na sljedecem redeemu cu uzet skuter i imac... hahahaha 

koji su to debili u lockerzu...

lol

into the mouth of hell we march
17 godina
neaktivan

kako to da sam ja jedini bas dobip psp a ne amazon gift card

sumnjivo je to ,a i nick ti je takav

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 21:57 (viper).
15 godina
neaktivan
Lockerz
http://lockerzshare.in/giftcountdown/
na ovom brojaču su digli sad na 5 i 6 dana..bilo je za sutra..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lee321 kaže...
http://lockerzshare.in/giftcountdown/
na ovom brojaču su digli sad na 5 i 6 dana..bilo je za sutra..

to nije tocno 

15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo da vam se opet javim,na onaj mail koji mi je rekao da varam sam proslijedio Lockerzu i rekao da ne razumijem kako sam mogao varat jer zbilja to nisam radio....i odgovorili su mi ovime.....

http://www.imagesforme.com/show.php/856405_Untitled.jpg

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

hahh ja već razmišljam šta da uzmem na amazonu za 50 € :D

dosadno mi je

Mislio sam deathadder + razer exactmat i exactrest i neki usb stik od 8 ili 16 gb :D

Donirajte u projekt: http://milliondollarproject.tk/
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...

dosadno mi je

Mislio sam deathadder + razer exactmat i exactrest i neki usb stik od 8 ili 16 gb :D

Haha pa jesi cito sta dostavljaju u hrvatsku.Samo knjige i cd-e.

@ burek(odmesa) sta si im polso i kad su ti uzvratili poruku tj za kolko vremena.Sta si im samo proslijedio e-mail.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
16 godina
Lockerz

blago se vama, vi ste baren dobili neki email.meni nista nisu poslali.pita san ih i odgovorili su mi da san nešto biće krivo sla ili nisan posla a sve san dobro napravio.to samo meni ili.... se nekon još dogodilo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
RoyalBlood kaže...

dosadno mi je

Haha pa jesi cito sta dostavljaju u hrvatsku.Samo knjige i cd-e.

@ burek(odmesa) sta si im polso i kad su ti uzvratili poruku tj za kolko vremena.Sta si im samo proslijedio e-mail.

Ja sam im proslijedio mail i dolje još napisao da kako je to moguće jer nisam varao itd...i tako mi je istog dana i došao mail da su se zabunili...i da će mi poslat 50$,a šta samo knjige i CDe šalju u Hrvatsku?

16 godina
protjeran
Lockerz

Pa koliko vremena im je trebalo da ti uzvrate poruku.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Za jednu tako bogatu i kvalitetnu instituciju za koju idemo pretpostaviti da nije SCAM, model poslovanja im je jako nedorecen, software buggovit, hardverski resursi jako slabi, a support spor i neucinkovit. Za firmu koja tolike novce trosi na robu koju cete "dobivati" mislim da si nebi smjela dopustiti ovoliku kolicinu neugodnosti kao sto je padanje servera, non stop odgadjanje reedima, pa blamiranje sa fejk mejlovima nakon narudzbe robe (mogli su to i prije napraviti, a ne nakon sto ste pokupili te poklone)... I to toliko problema kod takvog malog broja usera na bug forumu (90% vas je sa njima imalo problema)

U svakom slucaju poslovanje im je katastrofalno, neznam kako opstaju...

Naravno... pretpostavimo li da NIJE SCAM... Iako sve pokazuje da je... al ipak... pretpostavimo...

I'm going woo woo

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Pitanje za one koji su dobili confirmation mail,da li ste ista varali? Osmijeh

i da jel ovo samo kod mene ili vec dva dana nema Dailiesa?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 10:28 (stefanxzibit).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stefanxzibit kaže...

Pitanje za one koji su dobili confirmation mail,da li ste ista varali? Osmijeh

i da jel ovo samo kod mene ili vec dva dana nema Dailiesa?

ni kod mene nema....

16 godina
protjeran
Lockerz

Ni kod mene ih nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

čekaj a njemački amazon?

a i imam familiju u americi i kanadi pa nema frke i ovak i onak... ai mogu li to nekak "na crno" prodat (Zamjenit s nekim za recimo paypal pare)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Mislim da bi mogao to prodat ali neznam kako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Jel i vama na dailiesima prikazuje pitanje samo do 15.12? Meni da, ja stisnem na 16 i nece. Niti na 17 nece.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Da a ja mislio samo kod mene prob s timIznenađen

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

I vi pored tolikih ZNAKOVA da je Lockerz scam, pored toliko slika na kojima niko nije slikao PS3, XBox 360 i slične "skuplje" stvari od glupih naljepnica i skinova za iPhone (majice sa pijace da ne spominjem)

PA KOJI VAM JE, trošite život na to sranje, čitam temu i vidim nekih 10-ak forumaša je dobilo mail da su "varali" i da neće dobiti "nagradu" (koja je malo "skuplja") A lockerz nije tako lako prevariti, ša jeste vidjeli gdje rade????

U dedinoj šupi, eto gdje rade...

A evo i stranica....

Imajte vi nade, isto kao što je Isus imao misleći da ga neče prikovati za križ... (Ako ste religiozni navalite na TD, ali mislim da je bruka)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ja ne kužim šta se zalite. Ono Lockerz vam na dan troši manje od minute, a možete dobiti odlčne stvari. Meni prije tjedan dana stigla majica.

Sada bio on Scam ili neznam, ali ja ću i dalje sudjelovati.

P.S. Moraju imati probleme kada su još u BETA fazi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 20:26 (Aerendyl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Ja ne kužim šta se zalite. Ono Lockerz vam na dan troši manje od minute, a možete dobiti odlčne stvari. Meni prije tjedan dana stigla majica.

Sudjeluj, potroši slobodno vrijeme, nitko ti ne brani, ali jesi primijetio da su slike samo od skinova za iPhone, majice itd? Misliš da je netko dosad dobio nešto "skuplje" da ne bi stavio slike toga prije nego naljepnica???

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan
Lockerz
poslo sam im mail da nemam pitanja već dva dana i poslali su mi ovo..

We're sorry that you were unable to access Lockerz the other day,
however we're hopeful that you've been able to get on recently and
continue earning some delicious PTz.

We're well aware of an issue with our dailies and we're working hard to
resolve this as soon as we can.

We know that you haven't been able to earn PTz over these days and we're
extremely sorry about this. We're looking into possible ways to make
this up to members, so keep an eye out on our Facebook and Twitter
(http://www.lockerz.com/twitter) pages for updates.

We truly appreciate your continued patience as we work on making your
Lockerz experience an amazing one!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Aerendyl kaže...

Sudjeluj, potroši slobodno vrijeme, nitko ti ne brani, ali jesi primijetio da su slike samo od skinova za iPhone, majice itd? Misliš da je netko dosad dobio nešto "skuplje" da ne bi stavio slike toga prije nego naljepnica???

dobro dosadan si vise s tim tvrdnjama.. niko nije dobio jos nista drugo jer nije mogao dobiti...vecina nas je tek prvi put reedmala na ovom zadnjem reedemu pa jos nagrade nisu dosle...a od ovih koji su jos prije znali za lockerz rijetko ko je narucio naku bolju nagradu....nemoj tvrdit da je scam kad ni sam neznas....evo meni su rekli da ce mi poslat psp za par dana i ako dode snimit cu video slikat cu samo da dokazem svima da niej scam...a ako ne dode slozit cu se sa svima da je scam...a do tada dosta glupostio

malo sam se raspiso sry

15 godina

ej ljudi posto me lockerz sje*o zanima me, ako jeli,  dobijem uopce onaj 50 dolara gift dali bi mi poslali ovo u RH http://www.amazon.com/Adidas-Repliqu%C3%A9-Soccer-Pure-Yellow/dp/B002NJL2JY/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=sporting-goods&qid=1261078359&sr=1-6 i kolika bi bila postarina...neznam stvarno gdje da gledam...unaprijed hvala na odg.

ako link ne radi, htio bih naruciti loptu (jabulani/2010 g. sv prvenstvo) ili kopacke/patike...eto...molim da javi netko dali dostavljaju to u RH

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 20:53 (x360gamer).
17 godina
neaktivan
Lockerz

ja cu za tih 50$ ( ako ću ih opče dobit) original dres na amazonu.

vjerovatno arsenal. hihihi

My mom thinks I'm special!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

kako su vas s*ebali...dali vam amazon com card koja ima najmanju vrijednost umjesto co uk....50 funti vrijedi vise nego $ a i vjerovatno vise stvari dostavljaju iz uk

16 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...

kako su vas s*ebali...dali vam amazon com card koja ima najmanju vrijednost umjesto co uk....50 funti vrijedi vise nego $ a i vjerovatno vise stvari dostavljaju iz uk

Nije dolara nego eura kolko ja znam

15 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...
Lockerzboy kaže...

Nije dolara nego eura kolko ja znam

na amazon.com se kupuje u dolarima....ne eurima

16 godina
neaktivan

evo jucer sam ih poslao u rodno mjesto s tim gift cardom i evo sto su odgovorili:

Thanks for writing about your gift card. We understand that you might be bummed
by receiving a giftcard instead of the prize you wanted. Sending you this
giftcard at our expense (and not deducting any PTZ) is the best way we can
thank you for your understandingand let you know that we appreciate your
membership. The good news is that there will be lots more ways to use your PTZ,
especially after the site launches and prizes are in stock 24/7! Please be sure
that your address is current in settings. And don't worry if you are an
international member in a country that doesn't have an Amazon affiliate--we are
working on a solution to you, and will contact you very soon. Best, Lockerz

Lockerz Support
Pittsburgh, PA

znaci, kad bude izven bete, stvari ce se moci nonstop narucivat... a pitanje je kad izlaze iz bete... najavili su jos davno da ce to biti kasnije ove jeseni, ako je to tocno, onda jos imaju 3 dana... al kako je ovdje ipak rijec o lockerzu, mislim da to nece bit ove godine...

15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

evo jucer sam ih poslao u rodno mjesto s tim gift cardom i evo sto su odgovorili:

Thanks for writing about your gift card. We understand that you might be bummed
by receiving a giftcard instead of the prize you wanted. Sending you this
giftcard at our expense (and not deducting any PTZ) is the best way we can
thank you for your understandingand let you know that we appreciate your
membership. The good news is that there will be lots more ways to use your PTZ,
especially after the site launches and prizes are in stock 24/7! Please be sure
that your address is current in settings. And don't worry if you are an
international member in a country that doesn't have an Amazon affiliate--we are
working on a solution to you, and will contact you very soon. Best, Lockerz

Lockerz Support
Pittsburgh, PA

znaci, kad bude izven bete, stvari ce se moci nonstop narucivat... a pitanje je kad izlaze iz bete... najavili su jos davno da ce to biti kasnije ove jeseni, ako je to tocno, onda jos imaju 3 dana... al kako je ovdje ipak rijec o lockerzu, mislim da to nece bit ove godine...

to bi bilo *ebeno da mozemo uzimat kad god ocemo...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice