kad ce meni termosica doci ? :P
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.033
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ti još imaš jedini realne(kolko one mogu biti...) šanse na ovom forumu :)
Na ti to znaci da ce confirmation i second recepiet doci do sljedeceg utorka.
Mislim da ti još imaš jedini realne(kolko one mogu biti...) šanse na ovom forumu :)
i ja mislim :)
ali da ti iskreno ne ocekujem niti da cu ja dobiti :)
Cuj ako si nestrpljiv imas kod kineza po 10-ak kn:)
Na ti to znaci da ce confirmation i second recepiet doci do sljedeceg utorka.
Taj vas Lockerz samo mejlove salje. Koliko kompliciraju oko toga da to nije normalno.
Iskreno vam zelim da nesto dobijete jer meni ovo od prvog dana smrdi na navlakusu.
Valjda ce nesto bit.Hehe vec polako gledam kako modat psp 3000.BTW da li netko zna koji firmware dodje s njim (PSP rock band bundle).
Valjda ce nesto bit.Hehe vec polako gledam kako modat psp 3000.BTW da li netko zna koji firmware dodje s njim (PSP rock band bundle).
loool sad si ga pretjero :)
loool sad si ga pretjero :)
ehehe, ja cu gledat modanje kad dobijem 2nd receipt...
Ziher je original firmware
Ma daj nemoj se zanemarivat s time kad dobijes PSP onda namjestaj sve
Evo jedna vazna obavijest za sve koj su sumnjali da su varali i nisu prijavili: Those people for orders we will cancel due to fraud will also be notified
To znaci ako vas nisu dosad obavijestili da su vam suspendirali acc. dobro ste prosli.Misim da su radili fraud check samo da vide koje lazirao e-mailove.
Evo jedna vazna obavijest za sve koj su sumnjali da su varali i nisu prijavili: Those people for orders we will cancel due to fraud will also be notified
To znaci ako vas nisu dosad obavijestili da su vam suspendirali acc. dobro ste prosli.Misim da su radili fraud check samo da vide koje lazirao e-mailove.
Toooo... ak nisu do sad poslali da su me banali.. jeeee
a meni nisu
kad neko dobije drugi receipt neka javi obavezno!
ja cekam second emai....varao nisam..bodova imam oko 480 i Z-lister...narucio psp...vidim da ljudi gledaju kako ga modati..prvo treba stici , a drugo, ako i stigne psp 3000+ neda se modati...ako je FW i ispod 5,50 i ako se stavi znaci modifikacija, ona djeluje samo do onda kada se psp ne ugasi...znaci, cim se ugasi vise modifikacije ne radi i stavlja se opet....
ma mislio sam da mislis mozda na piratski jer cak se tvornicki moze kupit sa piratskim firmwareom
najsrecniji bi covjek na svijet bio da mi stigne order receipt :) samo sam se zeznuo sto nijesam uzeo ipod touch 8 gb nego nano 16 gb :S
ja cekam second emai....varao nisam..bodova imam oko 480 i Z-lister...narucio psp...vidim da ljudi gledaju kako ga modati..prvo treba stici , a drugo, ako i stigne psp 3000+ neda se modati...ako je FW i ispod 5,50 i ako se stavi znaci modifikacija, ona djeluje samo do onda kada se psp ne ugasi...znaci, cim se ugasi vise modifikacije ne radi i stavlja se opet....
Ma znam to ali ko da je neki problm ponovno ga flashatt.Postupak traje samo par sekundi.Ali zanima me da li se taj fail moze uciat odmah nakon paljenja.
Moze li se na njemu nesto fizicki napravit da rai s piratskim igrama.
Omg neki tip iz turske je dobio nagradu sa drugog wave.Nije uopce dobio second recepiet nego samo confirmation.
Omg neki tip iz turske je dobio nagradu sa drugog wave.Nije uopce dobio second recepiet nego samo confirmation.
daj slike( ako ima), ako je istina onda smo na konju.
Sry tip se kasnije sj*bo i reko da je iz prvog wave.
They looked through each account, and they removed all of the pointz of the people who cheated. They did not ban you unless you had an extreme method of cheating/hacking. LAB member
They looked through each account, and they removed all of the pointz of the people who cheated. They did not ban you unless you had an extreme method of cheating/hacking. LAB member
Ne znam što je sad ovo, možda je samo meni engleski loš ili jednostavno ne razumijem, ali... Jel to tu napisano da te NEĆE bannati OSIM ako si koristio ekstremne metode VARANJA..?!? Što nekom logikom znači da oni dopuštaju hack?! Wtf?! :))
Ma daj...ko još gasi PSP??? Sorry što skrećem s teme Lockerza....nego...kolko ja znam, danas svi PSP stavljaju u tzv. Sleep Mode. Dokazano je da se baterija uopće ne troši i ako se troši troši se jako jako malo...tako da...taj hack je vrlo vrijedan.
P.S.
Ja također ne posjedujem PSP, ali ću ga isto naručiti preko Lockerza...tako da ako ga ne budeš znao staviti u Sleep Mode, samo malo proguglaj ili me kontaktiraj...
Cuj ako si nestrpljiv imas kod kineza po 10-ak kn:)
ali na ovoj pise LockerZ xD xD xD
Hvala na pomoci svakako cu te kontaktirat.Znaci u sllep modu se ako malo trosi baterija.Da li znas koko moze baterija izdrzat u tom stanju a koko ako see cijelo vrijeme igra.
Ma daj...ko još gasi PSP??? Sorry što skrećem s teme Lockerza....nego...kolko ja znam, danas svi PSP stavljaju u tzv. Sleep Mode. Dokazano je da se baterija uopće ne troši i ako se troši troši se jako jako malo...tako da...taj hack je vrlo vrijedan.
P.S.
Ja također ne posjedujem PSP, ali ću ga isto naručiti preko Lockerza...tako da ako ga ne budeš znao staviti u Sleep Mode, samo malo proguglaj ili me kontaktiraj...
Žao mi je zbog dvostrukog posta...nisam citirao...
Hvala na pomoci svakako cu te kontaktirat.Znaci u sllep modu se ako malo trosi baterija.Da li znas koko moze baterija izdrzat u tom stanju a koko ako see cijelo vrijeme igra.
Čitao sam negdje oko 2-3 tjedna...ali nije preporičljivo jako dugoo (šta ja znam, sad 3 mjeseca...XD) jer dolazi do nekih problema sa baterijom...al da može dugo...može...Oni su radili na ovom principu:
- stavi ga u Sleep Mode
- igra
- Sleep Mode
- igra
- ups, Low Battery
- napuni ga dok je upaljen (mislim da su rekli da se može puniti i u Sleep Modu)
ZAKLJUČAK: Uopće ga ne moraš ugasiti.
Evo jedan citat: "As i have had mine in sleep mode for around 2 week, and didnt notice, and the battery is still on full bars!, where as before i have completely turned my psp off, and it has lost its charge within a month!"
Ovajjj...recite mi jel se prica sta kada se ocekuje reedem,znam da cemo dobiti mail,ali ja sam cuo na facebook da ce biti oko 27.,znaci pred Novu godinu...
Mislim da ce bit negdje oko 14,15 ili16.