Zanima me jesam li dobro napisao.
Mislim da da. Tako sam i ja.
Zanima me jesam li dobro napisao.
Mislim da da. Tako sam i ja.
uuuh, random dobio crvenog :(
nemojte više tema otvarat o lockerzu, budimo sretni s ovom jednom
aTako sam i ja napravio i poslali su mi je 28.10.Sad je ocekujem.
ljudi moze meni jedna pozivnica pls
sto se tice telefona netreba ono 00385...., moj frend je napiso samo 091xxxxxx i dobio je poruku na mob istu kao na mail kao da ispravi neke podatke u settings
oce ko pozivnicu,jos ¸15 pls
Ako neko hoće pozivnicu onda bi se javio! Već ste dosadni s tim pozivnicama.
Di ce se javit kad neznaju ko dijeli sve
Di ce se javit kad neznaju ko dijeli sve
svi djele pozivnice tako da netrebate više bit dosadni... ima se neograničeno pozivnica svatite to više ...
U prijevodu: napisi "Ja trebam pozivnicu" i neko ce ti poslat na PM upit da mu das mail svoj,
ti mu das svoj mail, on te invite-a, i svi sretni i zadovoljni. Tocka.
Lockerz opet za*ebava ili im se to ne svida moj odgovor
ja sam isto danas falio
eheh.. ja isto failo, još mi nisu ni dali bodove za log in
Ma niste nista falil to je onaj bug kod njih i stavit ce vam bodove odma sljedecom prilikom.
A ako hoces dobit bodove za prijavljivanje samo se odjavi i ponovo prijavi.
posalji mi pozivnicu na anton_kastela@hotmail.com
Aj samo mali osvrt ekipa...
Recimo da Lockerz nije scam, i ok, majice su neki dobili.
Ako sam dobro shvatio (ispravite me ako nisam) kada skupite dovoljan broj bodova i odlučite uzeti primjerice xbox ili PS3, za njega dobijete amazon bon?
Ako je tako, valjda vam je svima jasno da Amazon u Hrv ne dostavlja hardver, pa ni softver. Zapravo, ako se ne varam dostavljaju u Hrv samo knjige i filmove/muziku.
Kako ćete onda pokupiti taj famozni besplatni xbox?
Ako sam dobro shvatio (ispravite me ako nisam) kada skupite dovoljan broj bodova i odlučite uzeti primjerice xbox ili PS3, za njega dobijete amazon bon?
Ako je tako, valjda vam je svima jasno da Amazon u Hrv ne dostavlja hardver, pa ni softver. Zapravo, ako se ne varam dostavljaju u Hrv samo knjige i filmove/muziku.
Ne, ne dobije se za njega nikakav bon, oni to imaju u skladištu i onda samo šalju...
Ne, ne dobije se za njega nikakav bon, oni to imaju u skladištu i onda samo šalju...
Upravo tako.Amazon gift card je sasvim druga prica.Upravo se rapitujem dali mozda u Hrvatsku dostavljaju s francuskog ili njemackog amazona.
BTW imas slike lockerz kutija u njihovom skladistu tako da razuvjerimo sve skeptike.
Neka vam Bog dade puno srece, a jos vise pameti...
hahahaha
Fkt sam uvjeren da nije scam
hahahaha
Fkt sam uvjeren da nije scam
I ja ;)
i evo....još jedan pajdo dobio majicu- živi u BiH, danas ju je dobio, a z-lister je postao krajem devetog mjeseca.
slike sam našao na jednom našem domaćem forumu, te mu je nick na tom forumu IoNForce, što se vidi na slici.
novi tračak nade...
dajte ljudi Lockerz je totalna ludost....
sta vi ocekujete od njega?
pa pogledajte....
shema je da se skupi sta vise ljudi na lockerz.... kad skupite dvadeset ljudi posalju vam nakon nekoliko miseci majcu i vi odma sritni....al to je to.....
ja neznam koja je druga shema.... sta mogu mjenjat PTZ za elekroniku? ma daaaaaaaaaajteeeeee....eeej nece oni dilit nista osim majci... i ako podile to ce bit rjetko kome... ima milijuni ljudi na lockerzu do sada... sta vi mislite da ce oni kupovat laptope, iphone, i ostale gluposti za "badava"!
moram rec da im je trik sa majcama veoma dobar al to sta vi ocekujete da nakon pola godine da ce te uzet laptop ili skuter ili sta vec to je totalno glupo(bez uvrede!)
Majica je fakat ruzna. I kao rijesili su bugove, a cesto se desava da ne dobivamo bodove za dailies ili logiranje. My ass su oni rijesili.
ja neznam koja je druga shema.... sta mogu mjenjat PTZ za elekroniku? ma daaaaaaaaaajteeeeee....eeej nece oni dilit nista osim majci... i ako podile to ce bit rjetko kome... ima milijuni ljudi na lockerzu do sada... sta vi mislite da ce oni kupovat laptope, iphone, i ostale gluposti za "badava"!
Puno samoglasnika uvjek doprinosi odraslosti posta.
Idiocracy