zasto nema pola stvari na redeeam...lol
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.394.957
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To sam bas se i ja pito.
Nego recite mi da li je itko dobio majicu.
Jel zna ko do kad ce server bit offline
Evo ja sam napravio donaciju jednu... izgleda da taj dio radi kako treba :)
a jesi i donirao jednu litru kole :D
al ajde, bar nešto...
Kad stavljam broj telefona, onda to ideu formatu 38501 pa broj (za Zagreb) ili nešto drugo?
Kad stavljam broj telefona, onda to ideu formatu 38501 pa broj (za Zagreb) ili nešto drugo?
00385 pa onda predbroj od grada. Ako si iz ZG, onda je to "1" (nije greska, pise se bez nule), pa tada pises 003851 i onda svoj broj. Za Osijek bi naprimjer bio 0038531XXXXXX.
Jel možemo dat broj mobitela ili mora biti kućni?
1)Aj neka netko objasni sve u kompletu, prvo state, jel tu treba HR ili sta??
2)Drugo, broj telefona jeli treba bit brojevi u ovakvom obliku 385021xxxxxx (021 za splitsko dalmatinsku) ??
3)Ili pak mora negdje bit odvojeno npr 385 021 xxxxxx, i može li se upisati broj mobitela i to je valjda ovakav oblik:
38598xxxxxx (98-simpa) ??
---
Eto par pitanja koje svi većinom pitate, evo ja bi nasao odgovor ali nemogu, tako da nek netko odgovori na gore postavljena pitanja!
1)Aj neka netko objasni sve u kompletu, prvo state, jel tu treba HR ili sta??
2)Drugo, broj telefona jeli treba bit brojevi u ovakvom obliku 385021xxxxxx (021 za splitsko dalmatinsku) ??
3)Ili pak mora negdje bit odvojeno npr 385 021 xxxxxx, i može li se upisati broj mobitela i to je valjda ovakav oblik:
38598xxxxxx (98-simpa) ??
---
Eto par pitanja koje svi većinom pitate, evo ja bi nasao odgovor ali nemogu, tako da nek netko odgovori na gore postavljena pitanja!
1) Treba HR
2) broj telefona tako treba bit
3) sve zajedno, a broj moba neznam dal se moze ipak logicnije je kucni da bi mogli provjerit adresu preko telefonskog imenika
I sva su ta pitanja vec odgovorena
Šta je sad ovo?Dodao jednog prijatelja,pise mi 1 accepted friend
19 to go Krasno,izgubio dva covjeka...Mislim,ako to nepoprave,onda see ya Lockerz...
Šta je sad ovo?Dodao jednog prijatelja,pise mi 1 accepted friend
19 to go Krasno,izgubio dva covjeka...Mislim,ako to nepoprave,onda see ya Lockerz...
i meni je to.
nadam se da ce to popravit. falila su mi 2 onda :(
Meni nešt neće,piše valid email a sve je dobro napisano.Jel može neko poslat još jednu pozivnicu na : albin.pulpan@bj.t-com.hr
da probam još jednom i šta treba upisat pod ZIP CODE ?????
pise ispod onoga di se unosi broj "If you lose your login data, we'll text it to you", sta to znaci da ce poslat porukom?
ako da zasto onda kucni tel, kako ce na njega poruku poslat?
ak nekom treba pozivnica... javite mi se na pm!!!
Meni nešt neće,piše valid email a sve je dobro napisano.Jel može neko poslat još jednu pozivnicu na : albin.pulpan@bj.t-com.hr
Pod ZIP CODE treba upisat broj gradske poste...npr. Za Ploče je to 20340...za STATE treba upisat 385,a u TEL. treba upisat npr za DU-Neretvansku zupaniju 20(broj telefona)...za mob neznam
ja sam upiso mob
1) Treba HR
2) broj telefona tako treba bit
3) sve zajedno, a broj moba neznam dal se moze ipak logicnije je kucni da bi mogli provjerit adresu preko telefonskog imenika
I sva su ta pitanja vec odgovorena
Jeli sad ovo gore ili ovo dolje.
Pod ZIP CODE treba upisat broj gradske poste...npr. Za Ploče je to 20340...za STATE treba upisat 385,a u TEL. treba upisat npr za DU-Neretvansku zupaniju 20(broj telefona)...za mob neznam
A taj broj 20, za Sp-Dalmatinsku je 21, i kad zoves nekog upises 021..., pa valjda je 021 a ne samo 21.
cekaj, jeste vi ljudi tolko nepismeni ili koji vam je bog?! jos smo prije 40 postova ustvrdili da BROJ IDE U OBLIKU 0038599XXXXXXX ILI 0038521XXXXXXX, A POD STATE IDE HR
cekaj, jeste vi ljudi tolko nepismeni ili koji vam je bog?! jos smo prije 40 postova ustvrdili da BROJ IDE U OBLIKU 0038599XXXXXXX ILI 0038521XXXXXXX, A POD STATE IDE HR
Jesmo, sve je to bilo napisano s brda s dola, ovi pise ovo ovi pise ono, na to se vise moglo gledat kao nagađanje, tako da nismo nepismeni, zato sam ja gore pitao uredno pitanja da je sve na jednom mjestu i da netko odgovori tko zna a ne kao ovi Dalmatinac sve nam rekao krivo, i zbunio ove druge.
Tako da je:
STATE: HR
Tel: 0038521xxxxxx
(21-Splitskodalmatinska)
Ova prva nula, je valjda umjesto +, a ovaj izostatak nule kraj npr 021 zamjenjuje 385 isto kao i kod mobilnih.
Tako da je:
STATE: HR
Tel: 0038521xxxxxx
(21-Splitskodalmatinska)
Tako da je za broj 0981234567 iz Zagreba?
evo citam ovo i nekako me zainteresovalo pa eto jel moze jedna pozivnica, na najdindelibasic@yahoo.com.
HVALA.
Daj recite jel se nakon ove godine isto moć sakupljat bodovi i mjenjat za nagrade ili će se samo moć kupovat samo sa novcima.
Uzmite svoju pozivnicu na bigdys@gmail.com
Ja mislim da se do nove godine budu skupljali bodovi,a onda posljie bodovi se počinju ponovo skupljat od nule
Pozivnice, ko zeli moze na pp, trazit.
vidim da se dosta ljudi zagrijalo za ovo.. dajte pošaljite i meni koju pozivnicu, pa da vidim što je to. :D
dobih pozivnicu.
Wtf?!Probao sam napraviti fake mail i radi!!!!
Wtf??????Pa zar nisu rekli da se to od jucer,prekjucer(kad vec)to nece moci raditi?
Wtf??????Pa zar nisu rekli da se to od jucer,prekjucer(kad vec)to nece moci raditi?
Brišu ih svakih nekoliko dana / tjedana, a ti riskiraš ban.
Pod sta smatras fake mail