Jel bi pod state trebalo stavit CR ili HR
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.810
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel bi pod state trebalo stavit CR ili HR
Ako hoćeš da pošaljeu na Kostariku ili Češku slobodno napiši CR. CRO je naš kod
Znači HR
Znači HR
Ne - naš kod je CRO. Neznam šta oni izvode s ta 2 slova
pošto piše 2 slova misim da je kod HR.
a šta se tiče broja, evo recimo da je moj broj mobitela 09112345678, upisat ću ga kao 3859112345678?
Znači HR
ajmo malo logikom... sto ti pise na autu: cro ili hr? sto pise svicarcima: sui ili ch?
koja je domena za Hrvatsku: .cro ili .hr? za Njemacku .ger ili .de?
Znači HR
ajmo malo logikom... sto ti pise na autu: cro ili hr? sto pise svicarcima: sui ili ch?
Ajmo malo logikom: Koliko zemlja zove Hrvatsku Hrvatska, a koliko Croatia?
nisi u pravu....
"There is some confusion around what to enter into the "STATE" field for international countries. 1. If you have a STATE in your address, enter it there 2. If you do not, please look up your country code in the following link (http://www.theodora.com/country_digraphs.html) and enter it."
Znaci HR
Znači HR
Ajmo malo logikom: Koliko zemlja zove Hrvatsku Hrvatska, a koliko Croatia?
A zasto bi to imalo logike :D?
HR je, 100% provjereno.
da HR je, nikakav CRO....
meni nije jasno zasto meni pise 1 friend joined kad su mi 21 prihvatili.... jos mi gore lijepo pise Z-list member :S
>I meni isto. ne brini.
meni nije jasno zasto meni pise 1 friend joined kad su mi 21 prihvatili.... jos mi gore lijepo pise Z-list member :S
ispricali su se na facebooku da imaju bug u prikazu, ali trenutno imaju pune ruke posla s pripremom za vecerasnju navalu na njihove stranice... ne brini, to je samo bug u prikazu, stvarno stanje je pohranjeno i sve je u redu
Greška u prikazu frendova, valjda će se kasnije popraviti.
A u pm, pa citajte malo postove gore a ne pitat stalno. Ti s fejsom :D, sta kazu jos? kad se otvara kod nas u hrv? u 0000?
zahvaljujem :D
A kaj taj lokerz nikad ne radi :S Vec danas 3 puta pokusavam i stalno hice da je offline trenutno :S
Glupost. Trebali su znati ako nekaj dijele za badava da ce ljudi nahrliti ko blesavi. Pogledaj samo kada je besplatan grah negdje, nahrle ljudi da ne vidis kraj redu.
Meni sve radi.
A u pm, pa citajte malo postove gore a ne pitat stalno. Ti s fejsom :D, sta kazu jos? kad se otvara kod nas u hrv? u 0000?
kazu da jos 2:10 do otvorenja
evo djelim i ja pozivnice pa ako nekome treba slobodno se javite na pm....pozzz
evo jos novosti s fejsa:
2) Do not race through entering your address. If it's not a valid address (meaning if a package would not arrive there for you), your prize redemption will be deemed invalid and that inventory will go BACK INTO STOCK in tomorrow's postin, so please enter your info accurately. While we'll feel badly for anyone who makes a typo or forgets info, please know that we will cancel wrong address orders.
3) All major prize redemptions go for a final fraud screen tonight and tomorrow night. We've caught the vast majority of fake emails in our last data clean-up, but we know there could be more based on some reports from our members. Our purpose is to be fair to all LEGIT members. SO, if you have made fake emails post October 1, 2009---your order will be cancelled and your prize will go BACK INTO STOCK for tomorrow's postings or the next day's PTZ Place inventory. Cheating is not rewarded with free prizes.
4) All prizes will reach winners within 2-3 weeks from tonight, most a lot sooner. (If you live in Brazil, your prizes will be up to 6 weeks out as we are setting up a Brazil distribution partner from which we'll ship your prizes. This is unique to Brazil members only.)
5) If you redeem more than ONE prize on a calendar date for 50 PTZ or more, your order will be cancelled and will go BACK INTO STOCK for the next day's prize postings.
6) Increased site functionality and official launch for Lockerz is now scheduled for mid November. Stay tuned for exact time and dates.
kako ta pozivnica nikako da dođe meni su ju poslali u sekundi,a ja je saljem već pola dana i nikako da stigne
ni ja ne kuzim....
ne znam koji k.. s tolkim nestrpljenjem cekam 00.00 kad tak i tak necu nis narucit?!?
sutra pod hitno doktoru
MA uspijet ces...oredi sto zelis. prepiremi se i to je to... ljudi ima 300 000 tamo negdje. A nagrada dovoljno.
Uff pise da ce narudžba sa fake e-mailovima bit odbijena xD, a ja sam radio mailove svoje ali sam mijenjao IP tako da sad sam se zabrinuo