Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.358
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
Lockerz pozivnice

Danas i sutra bi trebali popuniti zalihe stvari za redeemanje. Doći će i neke nove stvari. Kažu da kada stignu nove mogućnosti na stranicu onda će biti 15+ načina za zaradu PTZ dok je sada svega tri.

Poštarina se PLAĆA 20 PTZ. LINK

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Dolazi NFS sa dobrim vijestima!!!

Svi koji ste kukali kako ću pokrenuti igre na svom televizoru zbog američke verzije konzola,lockerz je tome stao na kraj i plus proći će nas jeftinije..

Dakle,osmislili su amazon gift cards koje možemo iskoristiti u nekom od europskih amazon stranica i od tamo naručiti konzolu koja će biti kompatibilna s našim europskim televizorima..Lista je sljedeća:

50 GBP - British Pound Sterling- for 250 PTZ (amazon.co.uk)
300 GBP - British Pound Sterling -for 500 PTZ (amazon.co.uk)
50 EUROS (EUR) for 250 PTZ (amazon.co.fr)
450 EUROS (EUR) - for 500 PTZ (amazon.co.fr)
50e EUROS (EUR) for 250 PTZ (amazon.co.de)
300 EUROS (EUR) - for 500 PTZ (amazon.co.de)

I sad pazite ovo trebali bi skupljati 675 bodova do npr.Xbox 360,a ovako skupite 500 zamjenite ih za 300 eura otiđete na njemačku amazon stranicu i možete kupiti odmah xbox 360 elite verziju od 120GB za 248eura dakle još vam 52 eura ostane za još neke sitnice..

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html

4 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Znači bodovi se ne trebaju danas potrošiti, možemo ih i dalje skupljat?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Sljedeče godine će se isto moć skupljat bodovi ili će stranica služit samo za kupnju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 10:52 (bibi007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

možda offtopic: jel se može kako amazon.com.de prikazati na engleskom(a da nije ono automatsko prevođenje preko googlea, nego jel ima link na stranici)?

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz pozivnice
crazy_luđak kaže...

možda offtopic: jel se može kako amazon.com.de prikazati na engleskom(a da nije ono automatsko prevođenje preko googlea, nego jel ima link na stranici)?

Care odi na amazon.co.UK i tamo ćeš za tih istih 300 ali FUNTI,moći kupiti Xbox 360 ELITE 120 GB+ 2 igre po izboru dakle to sve za 195 funti i još ti ostane love za ostale stvari..Samo da pitam kolika je otprilike poštarina kad bi slali iz Britanije u Hrvatsku?

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html
16 godina
Lockerz pozivnice

I moze li itko ista uzet, i tko ce sta uzet, ja evo necu sad nista, imam 115 bodova, izgleda da se vise isplati skupljat bodove, pa uzet onu Amazon GIft Card,  i onda si fino nabavim Call of Duty Modern Warfare 2 u tog Amazon.co.uk, jer svi valjda salju CD, za uredjaje nemam pojma.
(sta vi mislite, jel mi dobra idea, jer moram nabavit org novi cod6)

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
markoal kaže...

I moze li itko ista uzet, i tko ce sta uzet, ja evo necu sad nista, imam 115 bodova, izgleda da se vise isplati skupljat bodove, pa uzet onu Amazon GIft Card,  i onda si fino nabavim Call of Duty Modern Warfare 2 u tog Amazon.co.uk, jer svi valjda salju CD, za uredjaje nemam pojma.
(sta vi mislite, jel mi dobra idea, jer moram nabavit org novi cod6)

Moj plan je ovakav do 18.11 imati ću točno 509 bodova i te bodove ću zamijeniti za 300 britanskih funti na amazon.co.uk i onda planiram uzeti xbox 360 za 194.77 funti i još mi ostane 96 funti za igrice ispod 10 i 20 funti..Tako da dobiješ Xbox 360 elite 120 GB+ dobiješ 2 igre uz njega besplatno dakle sve to za 194.77 i plus si uzmeš oko 7-8 igara za xbox 360 i pereš..Samo da pitam jesu li mi potrebni HDMI kablovi ili VGA Kablovi za Xbox pošto ću ga spojiti na televizor u svojoj sobi a on nije ni lcd ni plasma nego onaj običan stari samsungov tv..Pa ako  bi mi trebalo tih kablova da već kad kupujem da i to uzmem...Unaprijed hvala

17 godina
Lockerz pozivnice

Taj britanski novac GPB su funte, zar ne?

Anyway, planiram uštediti 500 PTZ pa zamjeniti za novac i kupiti si nešto od elektronike.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

A koliko se dobiva bodova dnevno? Onak otprilike. Ja sam se sad prije 10 minuta prijavio i odigrao sam neku igru i dobio sam 30 bodova.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Je li netko izgubiop pozvane ljude? Meni piše da imam 0 pozvanih ljudi (imam ih 9) i bodovi su mi ostali isti?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz pozivnice

Kako dobro.sad cu si skupit 500 bodova i zamjenit za 300 eura i narucit xbox i onda mi para ostane nesto(oko 700 kuna???) i kupim si nes za kompi ja sav sretan Cool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Može i meni jedna pozivnica na PM?
Pa da vidim i to. Mada sumnjam ali eto da probam
Hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

kad dolazi onaj video sa coming soon? zar nije dns?

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

kad dolazi onaj video sa coming soon? zar nije dns?

Zar danas treba biti u točno 00:00? Ne brini se, neće nigdje pobjeći

16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Čuj i mene nešto zeza za frendove.... poslo sam im mail, piše da mi ih je 2 prihvatilo a u stvari ih je 10

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Čuj i mene nešto zeza za frendove.... poslo sam im mail, piše da mi ih je 2 prihvatilo a u stvari ih je 10

Na koji mail si ima poslao?

Na info@lockerz.com ili neki drugi?

17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Danas sam se prijavio na Lockerz i pise mi  "0 friends join i 0 accepted friends 20 to go" a imo sam 19 prijatelja koji su prihvatili poziv i nisam pravio sebi emailove sve je posteno skupljano al i dalje imam PTZ-a 141 koliko sam skupio od prijatelja koji su prihvatili invite ...

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Danas sam se prijavio na Lockerz i pise mi  "0 friends join i 0 accepted friends 20 to go" a imo sam 19 prijatelja koji su prihvatili poziv i nisam pravio sebi emailove sve je posteno skupljano al i dalje imam PTZ-a 141 koliko sam skupio od prijatelja koji su prihvatili invite ...

Bug, i meni se dogodio, javili su mi mailom da upravo rješavaju

16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Meni je ovako cijeli danNeodlučan

Down for upgrade? Down for upgrade?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Meni trenutno radi lockerz nadam se da ce rijesit problem.

A sto se tive invitea prijatelja ja sm stvaro e-mail adrese i na njih slao pozivnice te tako zaradjivao bodove i nisu mi nista oduzeli i nece jer je to sve legalno8radjeno je s pravim mail adresama a ne s mailinatorom.

EDIT:Sad sam izracuno updejt bi trebao pocet oko 23.00 po nasem vremenu i nove stvari ce dolazi naredna 4 puta s razmakom od 3 sata.

Live for nothing or die for something///I fuck your mama vote for Obama
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 14:49 (Perkan777).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

da i mani je sve baceno na nulu, al bas me briga, imao sam 1 friend accepted... sranje je ovima koji su imali 19...

i da, to kaj danas dolazi, jel ce oni tih gift cardova imat ono kolko hoces ili ce bit ko i s ostalim stvarima (da ih imaju nekoliko i bok)?

Jel ce se moc npr. sutra nesto uzet, jer je netko spomenuo da kao samo danas se moze redeemat?

i kad pocinju s ostalim glupostima (filmici, igrice..), jel to isto od danas ili?

15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Danas počinje skupljanje...samo u koliko po našem vremenu?

Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sad sam malo gledao UK amazon i izgleda da konzole ne mogu slati u HR?! wtf?!

PC & Video Games and Software items and accessories

United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland (Republic of), Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden and Switzerland

Baby, Beauty, Clothing, DIY & Tools, Electronics, Health (excluding medicine), Home & Garden, Jewellery, Kitchen, Office Products, Shoes, Sports and Watches items

United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland (Republic of), Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.

16 godina

evo i ja dijelim pozivnice. nisam izdržaoBelji se javite se na pm.

http://www.youtube.com/watch?v=2AbwmJKkjaM
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 19:20 (DaffyDuck).
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

šta da uzmem za 158 bodova

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ja sada imam smo 77 bodova :(,ko ce naskupiti 220 za PSP jbg.Do nove godine cu valjda naskupiti dovoljno.

Chatanje Na Sonyjev Način.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Moze par pitanja:

Evo dns sam se rego i sad:

1) Kolko se moze dnevno zaradit bodova?

2)I kak se uopce zaraduju ti bodovi(jer to ona igra svaki dan ili)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pinc kaže...

Moze par pitanja:

Evo dns sam se rego i sad:

1) Kolko se moze dnevno zaradit bodova?

2)I kak se uopce zaraduju ti bodovi(jer to ona igra svaki dan ili)?

dosad je bilo ovak, a sad kad dodu video i igrice, vidjet cemo

ako si obicni korisnik: 2ptz za login, 2 za anketu.

ako si z-lister: 4ptz za login, 4 za anketu

ako dovedes nekog novog, za svakog dobis jednokratno 2ptz (4 ako si z-lister)

ona igra na pocetku je samo jednom 

16 godina
neaktivan
Game_Fan kaže...

Ja sada imam smo 77 bodova :(,ko ce naskupiti 220 za PSP jbg.Do nove godine cu valjda naskupiti dovoljno.

evo ja sam taman na 224.... :P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice