Jel moze ko prevesti na Hrvatski jezik,ne kontam bas dobro Engleski.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.796
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa kao da njihova elektronika jos uvijek nije za europsko trziste iako se moze narucit, znaci da europske igre na pal sistemu nece radit na njihovim ntsc konzolama, samo me jos zanima sto se tice napona i adaptera za uređaje dal ce bit za njihov 110V pa cemo morat kupovat adaptere ili neznam...al valjda ce se sve moc Hacknut :D
pa kao da njihova elektronika jos uvijek nije za europsko trziste iako se moze narucit, znaci da europske igre na pal sistemu nece radit na njihovim ntsc konzolama, samo me jos zanima sto se tice napona i adaptera za uređaje dal ce bit za njihov 110V pa cemo morat kupovat adaptere ili neznam...al valjda ce se sve moc Hacknut :D
Bit će američke verzije (koliko ja znam). Kada namjeravaju proširiti ponudu?
a rekli su da namjeravaju...???
Pa sutra se prosiruje ponuda, i onda svaka 2 tjedna (sa jos nekim sitnijim prosirivanjima par puta tjedno).
jos nije niti jedna pozivnica dosla od jucer popodne/navecer, na 3 maila, yahoo, gmail i hotmail
niđe veze
Ajde nek netko pogleda jel ima vise alerta nego inace, ja ih sad dobio 83 XD, kao neke obavijesti, ne kuzim...
da
kaj ej taj alert
imam jedan samo
i cemu sluzi?
nemoug otvorit ni nikaj!
dali iko naručuje nešta sutra????
btw. nisu mi ništa uzeli ptz-a sa onim updateom hahaha
Nisu ni meni ja cu sutra imat oko 450 tako da cu uzet nesto nadam se :D, alerti su kao neke obavijesti na glavnoj stranici neznam ni ja nemoze se to otvorit
Ja ne - čekam da vidim novu ponudu. Ionako imam već u planu što bi uzeo (ali nije mi hitno) tako da mogu čekati.
Ajde kada se već priča o naručivanju - što vi želite ili mislite uzeti?
404 not found
cijeli dan nemogu otvoriti!!!
404 not found
cijeli dan nemogu otvoriti!!!
Sutra dodaju nove stvari na stranicu pa vjerojatno zato ne radi cijeli dan!
Ajde kada se već priča o naručivanju - što vi želite ili mislite uzeti?
Ja iskreno nemam pojma.Od tehnike se nudi televizija-to mi ne treba.Nude se razni fotoaparati(možda onaj sony-ev cybershoot i ne bi bio loš)al ne nešto što mi treba.imaju ipod touch,hmm zanimljiv mi je al opet nemam potrebe za njim.Jedino što me ful bilo zagrijalo je paintball marker smart parts sp-1,pošto planiram nabavit opremu za paintball uskoro,on bi mi došao odlično onda(kod nas on dođe neki 1500kn)tako da bi mi bila dobra ušteda al i od toga sam odustao jer sam malo pročitao par review-a za njega i shvatio da mi to nikako ne paše za igru(trebaju mu baterije,nema ciljnika)pa sam na kraju i od tog odustaoNeznam,kad skupim uzet ću možda ipod touch pa ga prodat za neku lijepu lovu pa si potrošit pare na nešto bolje
Ajde nek netko pogleda jel ima vise alerta nego inace, ja ih sad dobio 83 XD, kao neke obavijesti, ne kuzim...
Nesto su im poludili alerti, ja dnas nisam niti jedan imo (sve su pobrisali), onda sam imo opet normalno, a sad nemogu uci na stranicu.
Can non US members redeem US electronics? YES! BUT THEY ARE NOT COMPATIBLE WITH PAL AS WE DON'T HAVE OUR EU OR GLOBAL ELECTRONIC DISTRIBUTOR RELATIONSHIPS FINISHED YET. REGARDLESS, IF YOU WANT ANY PRIZE---YOU CAN HAVE IT.
2) If I don't want a non-PAL or US electronic prize, what can I do? YOU CAN REDEEM ONE OF MANY AMAZON.CO.UK, AMAZON.CO.FR OR AMAZON.CO.DE GIFT CARDS THAT WE'VE SECURED IN PRE-SET AMOUNTS FOR YOU TO BUY WHATEVER YOU WANT INCLUDING PAL COMPATIBLE ELECTRONICS.
OVO JE STVARNO ZIVO SRANJE
pa narucis igru preko amazona ili ebaya....pa ces je moc igrat...
Sutra...
Ja se nadam samo da iPod Touch nema veze amerika/europa a koliko znam nebi trebalo bit ista drugacije ni za PSP, sto se tice ostalog briem da imas najjednostavniji adapter sa 220 na 110V a one NTSC bi se moglo normalno gledat na novijim TVima ili TV karticama na kompu, zar ne?
Ima previse hackova koji rade i ekipa samo macbookove uzima i sve zivo tako da neznam dal ce propast lockerz ili ne, ali glupost mi je da oni salju nagradu nekom ko ima tisuce PTZ-a a nije niti VIP, od nagrada mene zanima nintendo dsi, psp, Ipod nano 5.gen, to kad bi dobio ne bih prodavao, da dobim Ipod 4.gen prodao bih ga jer imam jedan vec
Ko je tu lud? sve mi tu stoji i danas lockeza nema odavde(neznam kak se to zove)
pokraj ipta je stajao
ugl ja planiram si xbox elite narucit. bit ce to laganica do bozica,nadam se.
EDIT!! skuzio sam zato je to tak..nesto rade na stranici i maknuo mi se taj vragek odozgo..a i nemrem ga ni kao bookmark stavit!..stavim ga i njega nema
Ja se nadam samo da iPod Touch nema veze amerika/europa a koliko znam nebi trebalo bit ista drugacije ni za PSP, sto se tice ostalog briem da imas najjednostavniji adapter sa 220 na 110V a one NTSC bi se moglo normalno gledat na novijim TVima ili TV karticama na kompu, zar ne?
Ne, nema veze. Ja sam svoj iPod Touch (prva generacija) kupio preko amazona iz amerike, i sve je uredu.
Jel zna ko dali če biti dostave u Hrvatsku.
-.-
VEC NA 100 MJESTA U OVOJ TEMI PISE ODGOVOR: DA! Slat ce u Hrvatsku. Jel tolko tesko procitat temu prije postavljanja pitanja?!
Biti će
Ma nervira me, imam poslanih pozivnica za Zlister, al nitko nemoze na stranicu, ni danas ni jucer nisam mogao uvjek nesto rade, kad mogu na stranicu onda mi i netreba, al bas sad veceri kad su vecina na kompu.
A dobra je ideja ona za GIft Card, jer nije njima lako, neznam sta tu fali oni samo gledaju da sve srede sto prije, jer znam kako je kad ti se zuri a vele ljudi navaljuju.
Znaci sutra oko 12 h ce se moc Zatrazit, btw nije od 15.10, nego samo taj dan, tj. sutra, ce se moc zatrazit, dalje cemo vidit, vidio sam da su govorili da ce nagrade poskupljivat, najvise su govorili da ce bit 4x vise nego sad, ali to je pozitivno s druge strane jer jos neznamo kako ce bit to GAMES i MUSIC/VIDEO , bas me zanima sta ce bit ako netko zna nek reče
Ma nervira me, imam poslanih pozivnica za Zlister, al nitko nemoze na stranicu, ni danas ni jucer nisam mogao uvjek nesto rade, kad mogu na stranicu onda mi i netreba, al bas sad veceri kad su vecina na kompu.
A dobra je ideja ona za GIft Card, jer nije njima lako, neznam sta tu fali oni samo gledaju da sve srede sto prije, jer znam kako je kad ti se zuri a vele ljudi navaljuju.
Znaci sutra oko 12 h ce se moc Zatrazit, btw nije od 15.10, nego samo taj dan, tj. sutra, ce se moc zatrazit, dalje cemo vidit, vidio sam da su govorili da ce nagrade poskupljivat, najvise su govorili da ce bit 4x vise nego sad, ali to je pozitivno s druge strane jer jos neznamo kako ce bit to GAMES i MUSIC/VIDEO , bas me zanima sta ce bit ako netko zna nek reče
Sta ce se moc zatrazit? Sto ce to bit SAMO sutra?
Jel zna ko koliko bodova treba za Xbox 360 ili IPod
Oh taman cu sutra imati za usb stick :)
Onda to lijepo narucim da vidimo sta ce bit.
Jel zna ko koliko bodova treba za Xbox 360 ili IPod
Da za xbox 360 elite treba 675 :D