Danas i sutra bi trebali popuniti zalihe stvari za redeemanje. Doći će i neke nove stvari. Kažu da kada stignu nove mogućnosti na stranicu onda će biti 15+ načina za zaradu PTZ dok je sada svega tri.
Poštarina se PLAĆA 20 PTZ. LINK
Danas i sutra bi trebali popuniti zalihe stvari za redeemanje. Doći će i neke nove stvari. Kažu da kada stignu nove mogućnosti na stranicu onda će biti 15+ načina za zaradu PTZ dok je sada svega tri.
Poštarina se PLAĆA 20 PTZ. LINK
Dolazi NFS sa dobrim vijestima!!!
Svi koji ste kukali kako ću pokrenuti igre na svom televizoru zbog američke verzije konzola,lockerz je tome stao na kraj i plus proći će nas jeftinije..
Dakle,osmislili su amazon gift cards koje možemo iskoristiti u nekom od europskih amazon stranica i od tamo naručiti konzolu koja će biti kompatibilna s našim europskim televizorima..Lista je sljedeća:
50 GBP - British Pound Sterling- for 250 PTZ (amazon.co.uk)
300 GBP - British Pound Sterling -for 500 PTZ (amazon.co.uk)
50 EUROS (EUR) for 250 PTZ (amazon.co.fr)
450 EUROS (EUR) - for 500 PTZ (amazon.co.fr)
50e EUROS (EUR) for 250 PTZ (amazon.co.de)
300 EUROS (EUR) - for 500 PTZ (amazon.co.de)
I sad pazite ovo trebali bi skupljati 675 bodova do npr.Xbox 360,a ovako skupite 500 zamjenite ih za 300 eura otiđete na njemačku amazon stranicu i možete kupiti odmah xbox 360 elite verziju od 120GB za 248eura dakle još vam 52 eura ostane za još neke sitnice..
Znači bodovi se ne trebaju danas potrošiti, možemo ih i dalje skupljat?
Sljedeče godine će se isto moć skupljat bodovi ili će stranica služit samo za kupnju.
možda offtopic: jel se može kako amazon.com.de prikazati na engleskom(a da nije ono automatsko prevođenje preko googlea, nego jel ima link na stranici)?
možda offtopic: jel se može kako amazon.com.de prikazati na engleskom(a da nije ono automatsko prevođenje preko googlea, nego jel ima link na stranici)?
Care odi na amazon.co.UK i tamo ćeš za tih istih 300 ali FUNTI,moći kupiti Xbox 360 ELITE 120 GB+ 2 igre po izboru dakle to sve za 195 funti i još ti ostane love za ostale stvari..Samo da pitam kolika je otprilike poštarina kad bi slali iz Britanije u Hrvatsku?
I moze li itko ista uzet, i tko ce sta uzet, ja evo necu sad nista, imam 115 bodova, izgleda da se vise isplati skupljat bodove, pa uzet onu Amazon GIft Card, i onda si fino nabavim Call of Duty Modern Warfare 2 u tog Amazon.co.uk, jer svi valjda salju CD, za uredjaje nemam pojma.
(sta vi mislite, jel mi dobra idea, jer moram nabavit org novi cod6)
I moze li itko ista uzet, i tko ce sta uzet, ja evo necu sad nista, imam 115 bodova, izgleda da se vise isplati skupljat bodove, pa uzet onu Amazon GIft Card, i onda si fino nabavim Call of Duty Modern Warfare 2 u tog Amazon.co.uk, jer svi valjda salju CD, za uredjaje nemam pojma.
(sta vi mislite, jel mi dobra idea, jer moram nabavit org novi cod6)
Moj plan je ovakav do 18.11 imati ću točno 509 bodova i te bodove ću zamijeniti za 300 britanskih funti na amazon.co.uk i onda planiram uzeti xbox 360 za 194.77 funti i još mi ostane 96 funti za igrice ispod 10 i 20 funti..Tako da dobiješ Xbox 360 elite 120 GB+ dobiješ 2 igre uz njega besplatno dakle sve to za 194.77 i plus si uzmeš oko 7-8 igara za xbox 360 i pereš..Samo da pitam jesu li mi potrebni HDMI kablovi ili VGA Kablovi za Xbox pošto ću ga spojiti na televizor u svojoj sobi a on nije ni lcd ni plasma nego onaj običan stari samsungov tv..Pa ako bi mi trebalo tih kablova da već kad kupujem da i to uzmem...Unaprijed hvala
Taj britanski novac GPB su funte, zar ne?
Anyway, planiram uštediti 500 PTZ pa zamjeniti za novac i kupiti si nešto od elektronike.
A koliko se dobiva bodova dnevno? Onak otprilike. Ja sam se sad prije 10 minuta prijavio i odigrao sam neku igru i dobio sam 30 bodova.
Je li netko izgubiop pozvane ljude? Meni piše da imam 0 pozvanih ljudi (imam ih 9) i bodovi su mi ostali isti?
Kako dobro.sad cu si skupit 500 bodova i zamjenit za 300 eura i narucit xbox i onda mi para ostane nesto(oko 700 kuna???) i kupim si nes za kompi ja sav sretan
kad dolazi onaj video sa coming soon? zar nije dns?
kad dolazi onaj video sa coming soon? zar nije dns?
Zar danas treba biti u točno 00:00? Ne brini se, neće nigdje pobjeći
Čuj i mene nešto zeza za frendove.... poslo sam im mail, piše da mi ih je 2 prihvatilo a u stvari ih je 10
Čuj i mene nešto zeza za frendove.... poslo sam im mail, piše da mi ih je 2 prihvatilo a u stvari ih je 10
Na koji mail si ima poslao?
Na info@lockerz.com ili neki drugi?
Danas sam se prijavio na Lockerz i pise mi "0 friends join i 0 accepted friends 20 to go" a imo sam 19 prijatelja koji su prihvatili poziv i nisam pravio sebi emailove sve je posteno skupljano al i dalje imam PTZ-a 141 koliko sam skupio od prijatelja koji su prihvatili invite ...
Danas sam se prijavio na Lockerz i pise mi "0 friends join i 0 accepted friends 20 to go" a imo sam 19 prijatelja koji su prihvatili poziv i nisam pravio sebi emailove sve je posteno skupljano al i dalje imam PTZ-a 141 koliko sam skupio od prijatelja koji su prihvatili invite ...
Bug, i meni se dogodio, javili su mi mailom da upravo rješavaju
Meni trenutno radi lockerz nadam se da ce rijesit problem.
A sto se tive invitea prijatelja ja sm stvaro e-mail adrese i na njih slao pozivnice te tako zaradjivao bodove i nisu mi nista oduzeli i nece jer je to sve legalno8radjeno je s pravim mail adresama a ne s mailinatorom.
EDIT:Sad sam izracuno updejt bi trebao pocet oko 23.00 po nasem vremenu i nove stvari ce dolazi naredna 4 puta s razmakom od 3 sata.
da i mani je sve baceno na nulu, al bas me briga, imao sam 1 friend accepted... sranje je ovima koji su imali 19...
i da, to kaj danas dolazi, jel ce oni tih gift cardova imat ono kolko hoces ili ce bit ko i s ostalim stvarima (da ih imaju nekoliko i bok)?
Jel ce se moc npr. sutra nesto uzet, jer je netko spomenuo da kao samo danas se moze redeemat?
i kad pocinju s ostalim glupostima (filmici, igrice..), jel to isto od danas ili?
Danas počinje skupljanje...samo u koliko po našem vremenu?
sad sam malo gledao UK amazon i izgleda da konzole ne mogu slati u HR?! wtf?!
PC & Video Games and Software items and accessories
United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland (Republic of), Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden and Switzerland
Baby, Beauty, Clothing, DIY & Tools, Electronics, Health (excluding medicine), Home & Garden, Jewellery, Kitchen, Office Products, Shoes, Sports and Watches items
United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland (Republic of), Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.
evo i ja dijelim pozivnice. nisam izdržao javite se na pm.
šta da uzmem za 158 bodova
Ja sada imam smo 77 bodova :(,ko ce naskupiti 220 za PSP jbg.Do nove godine cu valjda naskupiti dovoljno.
Moze par pitanja:
Evo dns sam se rego i sad:
1) Kolko se moze dnevno zaradit bodova?
2)I kak se uopce zaraduju ti bodovi(jer to ona igra svaki dan ili)?
Moze par pitanja:
Evo dns sam se rego i sad:
1) Kolko se moze dnevno zaradit bodova?
2)I kak se uopce zaraduju ti bodovi(jer to ona igra svaki dan ili)?
dosad je bilo ovak, a sad kad dodu video i igrice, vidjet cemo
ako si obicni korisnik: 2ptz za login, 2 za anketu.
ako si z-lister: 4ptz za login, 4 za anketu
ako dovedes nekog novog, za svakog dobis jednokratno 2ptz (4 ako si z-lister)
ona igra na pocetku je samo jednom
Ja sada imam smo 77 bodova :(,ko ce naskupiti 220 za PSP jbg.Do nove godine cu valjda naskupiti dovoljno.
evo ja sam taman na 224.... :P