nezz ni ja za postarinu ma da je 300kn platio bih glavno da je jeftinije od psp-a u ducanu
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.202
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pišu da je poštarina 20 bodova
Znači treba si računati recimo 675 bodova za Xbox + 20 = 695
BTW, imam pozivnice, ko treba nek mi pošalje mail na PP.
Tko to pise? Vec je netko rekao to tu na forumu, ali tko to moze pisati kad jos ne salju nigdje izvan SAD-a pa postarina NE POSTOJI.
Momci jestel sigurni 100% da je postarina 20 bodova,ne zelim kada dodzem podici paket da ode 80 evra za neku stvarcicu.
Momci jestel sigurni 100% da je postarina 20 bodova,ne zelim kada dodzem podici paket da ode 80 evra za neku stvarcicu.
Naravno da nisu 100% sigurni kad postarina jos uopce ne postoji, a ne znamo ni jel hoce postojati za hrvatsku ikada...
negde je bilo na toj stranici a sad gdje neznam..
Sada imam 29 bodova,ovo je mnogo sporo,neznam ni kada cu sakupiti jos 19 ljudi :(.
BTW: Stvarno mi je bitan ovaj PSP,nadam se da cu sakupiti dovoljno bodova do 15-tog da bih mogao kupiti ovo malo cudo.
Stvarno pretjerujete, ja samo kad napisem kazem tko hoce nek mi se javi, a ne spika plizzz, daaaajteeee, etc, normalno zamolis, budes ljubazan i eto...
Mene najviše brine ako nebudu slali u HR.
isto tako dajem pozivnice za to cudu od sajta, samo saljite email na pp istog trena stize pozivnica
Mene najvise brine ako dostava bude mnogo kostala,uzecu si pistolj i prosvirati mozak pred izlazom xD.
Dugo cu cekati i valjda ce se isplatiti,jer ne zelim da platim vise od 40 evra postarinu.Nadam se da ce ubrajati jos dodatne bodove za postarinu,neka ubroje koliko god hoce samo da ja neplacam :P.
BTW: Gdje je onaj lik koji je napisao da mu treba doci majica nekakva od lockerz-a,ajd javi se drugar i reci jel besplatno i sta si jos dobio u paketu.
BTW 2: Sta mislite dali ce jos ubrajati i carinu O_o.
Mene najvise brine ako dostava bude mnogo kostala,uzecu si pistolj i prosvirati mozak pred izlazom xD.
Dugo cu cekati i valjda ce se isplatiti,jer ne zelim da platim vise od 40 evra postarinu.Nadam se da ce ubrajati jos dodatne bodove za postarinu,neka ubroje koliko god hoce samo da ja neplacam :P.
BTW: Gdje je onaj lik koji je napisao da mu treba doci majica nekakva od lockerz-a,ajd javi se drugar i reci jel besplatno i sta si jos dobio u paketu.
BTW 2: Sta mislite dali ce jos ubrajati i carinu O_o.
Ja bi trebao dobiti majicu, ali nazalost nije jos stigla.
sta je sa dijakritickim znakovima (čćžšđ) mogu li njih stavit u adresu ili bez njih da stavim?
ako stavim bez njih bi li mi doslo?
ne da mi se čitat wtf je lockerz i koje nagrade po bogu....
i sta bi sada ti da te netko nazove pa ti obajsni jer malom makicu se neda citat,
btw cemu ja pisem pre lijen si i to procitat
read the mutha fa*king thread before you mutha fa*king post
skupljas bodove tako sto dolazis na tu stranicu, odgovaras na pitanja i saljes pozivnice drugima i onda dobivas nagrade, zavisi mozes dobit iPhone, al za to treba hrpa (oko 700) bodova, a mozes i USB Flash Drive koji ja vec mogu uzet, cim dođe (40 bodova)... PSP je 200, a ja imam tek 68... i tak
Imam jos 3 invite-a pa ako kome treba nek se javi na PM ... nije da se mora al et bilo bi lijepo :)))
Imam problem sa prijavom je se prijavio, a neče da mi nakon toga uđe u stranicu, tj. uđem na stranicu i na njoj nemam ništa pokazano.
Ili trebam još nešto napraviti da mi pojavi ono što treba na stranici.
Evo i slike
Zamolio bih za jednu pozivnicu ako je moguće! Hvala.
ma imam 2553 boda i taman da pokupim Apple macbook air kad ono fresh out i sve je fresh out i nemres nista uzet
odjebite ovo, varao sam cijeli dan za ku*ac
Zamolio bih za jednu pozivnicu ako je moguće! Hvala.
Hvala svima! Dobio sam bar 5-6 PM instantno. Dajem mail prvom :)
ma imam 2553 boda i taman da pokupim Apple macbook air kad ono fresh out i sve je fresh out i nemres nista uzet
kak si skupio tolko bodova???
kak si skupio tolko bodova???
Ring a bell?
i sta bi sada ti da te netko nazove pa ti obajsni jer malom makicu se neda citat,
btw cemu ja pisem pre lijen si i to procitat
read the mutha fa*king thread before you mutha fa*king post
mis da je tebi bilo u interesu, ako si već prijavljen da mi daš invite i
da lipo pokupiš bodove, fićo je sve reka u 2 rečenice,
dakle nije bia problem
I ja bih molio invite. Unaprijed hvala
Fresh out je, jer se tek moze 15.10 nabavit!
Hvala, već se vas je puno javilo, tako da će doći svakog trena. Brzi ste