ER i LRC browseri su bili duplo sporiji od IE i FIREFOX!

ER i LRC browseri su bili duplo sporiji od IE i FIREFOX!
Xbox stigao ja presretan.Sljedeci tjedan ps3 :)
Daj slike molim te, steta sto ja nemam neke rodbine koja bi mogla preuzeti, cestitke i ako moze par slikica.
Daj slike molim te, steta sto ja nemam neke rodbine koja bi mogla preuzeti, cestitke i ako moze par slikica.
ja imam ali ih ne želim zahebavat s time. usotalom rijetko kad dolaze pa ne bi dobio tako skoro a da mi šalju ne isplati se
Perkane, već ti znači došo xbox. Šta si na tom accountu koristio samo PlayBooster za videe i to je to?
I jel onda danas, tj. noćas ponovni redeem ili ne?
Perkane, već ti znači došo xbox. Šta si na tom accountu koristio samo PlayBooster za videe i to je to?
Nope :)
Sad neznam da li da idem na ps3 ili neke igre i joystick za xbox :) Slatke muke xD
NHF, al nekad si fkt đubre perkan...NHF. :(
mucko...
igrice za box kupis tu prek njuskala ... bar su jeftine, na to se ne ispalti davati bodove ... bolje od na nesto korisnije, dvije nextgen konzole ti stvarno ne trebaju ...
Kad smo kod igra za box, ja imam 4 koje ti mogu jeftino dati ... dog. na PP :)
Osobno, prije bi iz shopa uzo ako ima jos odjece(majce su im bile zkn), sat ... nesto sto ce trajati i nositi se ... Eventualno od tehnologije mobitel
@perko
BTW od onih para nista?! odusto od Lockerza ...
igrice za box kupis tu prek njuskala ... bar su jeftine, na to se ne ispalti davati bodove ... bolje od na nesto korisnije, dvije nextgen konzole ti stvarno ne trebaju ...
Kad smo kod igra za box, ja imam 4 koje ti mogu jeftino dati ... dog. na PP :)
Osobno, prije bi iz shopa uzo ako ima jos odjece(majce su im bile zkn), sat ... nesto sto ce trajati i nositi se ... Eventualno od tehnologije mobitel
@perko
BTW od onih para nista?! odusto od Lockerza ...
Ma dobio sam pare :) ali mi limitrail paypal :(
Pa naravno da cu jednu konzolu prodati xD.BTW narucio sam bio Mortal Kombat i on mi cancellan.Sad idem opet probat njega!
ajd ne lazi ovaj napaceni narod..
daj dokaze..
zašto mi na accountu piše da imam 0 bodova?
ban kao i ja...
ban kao i ja...
baš me zanima rzlog i hoče li mi 20$ doći?
ban kao i ja...
naravno da neće
Dobro je vračeni su mi bodovi pio sam im poslao mail zašto nemam bodova i nekim čudom opet ih imam.
ban kao i ja...
naravno da neće
a zasto nebi ako je redeemao? ajde odleprsaj od ovog topica ako mislis kenjati po ljudima i po nasim stvarima...
ban kao i ja...
naravno da neće
a zasto nebi ako je redeemao? ajde odleprsaj od ovog topica ako mislis kenjati po ljudima i po nasim stvarima...
pa daj čitaj, vidis da su mu flagalli
ban kao i ja...
naravno da neće
pa daj čitaj, vidis da su mu flagalli
šta to znaći?
šta to znaći?
ako si koristio neki bot ili šta ja znam onda ti je ovo ko žuti karton, naravno 2. žuta ti je crveni (ban).
ali ako su ti vratili ptz onda nemaš frke.
sva vas koji koristite botove i skripte treba banat na lockerzu, mi pošteni dobijamo mrvice
mislis prodajes xDD
mislis prodajes xDD
Dajem u zmajenu za novac(Ili nesto drugo po dogovoru) xD
Evo dosle RayBan-ke kupljene sa lovom od lockerza ja nisam niti lipe dao za njih i jos nisu bile ocarinjene posto je prodavac napisao da vrijede samo 5$ :-)
Naravno naocale su original koliko ja mogu vidjeti svi znakovi na mjestu i stakla su dobra ovako laicki receno!
gdje bi isla tema kad bi ja napisao i stavio slike svega sta sam kupio sa lockerzovim parama...
Ja sam stavio ovo posto je malo skuplji predmet i da dam poticaja mladim clanovima :-)
mislim da im je ovih 500+ stranica dovoljni poticaj jer da je scam kao sta neki misle nebi pisali vise od 20 str
svaka cast CroVandal !!
vidim RuskeGTT se uspenio, polako brate
nego da vas pitam jel ste dobili confirmation mail sa zadnjeg redeema...ovim kretenima s lockerza treba godina dana da posalju pare...idioti nesposobni...smotani ko sajle!