a ovo za greenzoner..mozes igrati paralelno..alternativa lockerzu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a ovo za greenzoner..mozes igrati paralelno..alternativa lockerzu
Kao drugo: Greenzoner nema uopste redemption! Potpuno je drugi nacin igre
Kao trece: Je li netko rekao da ako se registriras na greenzoner automatski gubis pravo igranja na lockerzu? Nije li bolje ganjati dvije muhe jednim udarcem?
Kao cetvrto: Sve sto pisem ima veze sa lockerzom...naime uporedjujem lockerz i greenzoner, vidis da to ima veze. Ne pricam o kupusu i kukuruzu!
pa dobro kralju kad si vec pametan de mi objasni zasto u dijelu Prizes pored svake nagrade pise redemption date koji je izrazen u gzDanima,a zadnja nagrada dodijeljena 151 gzDana a trenutno je 285 gzDan
i ekipa na kolko idete?(paypal)
Ja idem na iPod Nano...
ja idem na PS3
Mene boli *urac na sto idem kad cu svakako dobiti ekvivalent vrijednosti tok predmeta na PayPal a ne sam predmet. Sad dal ce biti $20 vise ili manje, nije bitno.
neku igru,dvd,torbicu,nesto iz elektronike...ma bilo sta
ja idem na PS3
Imaš captcha bypass i *ebeno brz internet i LRC Pro?
Ja letim u electronics prvo, pa ako je tamo sve fresh out, onda idem na apparel, ako je tamo idem na entertaiment, pa ako je tamo sve fresh out, idem na paypal...
Ma ovo s parama je najbolje kaj su napravili ikad,koj ce mi k* neka stvar kad mi je bolje da mi posalju pare,pa da si onda nes s ebaya ljepo uzmem,nego neki glupi ipod nano i jos dam 400 kn za carinu:S
Evo skripta za selektanje butiqua
var Boutique = 'Electronics';
if (document.getElementById('boutiques')) window.setTimeout(function () {var Target = $('.boutiqueTitle:icontains("'+Boutique+'")').parent('a').attr('href');if (Target) window.location = Target;},lrc_proc('getDelay','boutique') * 1000);
ja idem na elektroniku ona mi je ziher ;)
ja nisam u ovom reddemu ali ću valjda biti u sljedećem pa ću uzeti ipod
Ti si sretnik koji je dobio PS3? Čestitam. ;)
da hvala to je bilo davno
Perkan ak oces posalji nam te programe i ak netko nes od nas ugrabi podjelimo s tobom pare.Tipa ja uzmem 150 $ pay pal i dam ti 50 $.Malo je tesko za povjerovati ali dao bi ti sigurno.Racunica je jednostavna.Od 10 ljudi ,dvoje bude sigurno nesto ugrabilo i eto ti zarade.Kako god okrenes u plusu si 90%.
covjek ima pravo ;))
da hvala to je bilo davno
A i kak nisi u redeemu? Pa moraš bit...Provjeri mail i spam folder!
Perkan ak oces posalji nam te programe i ak netko nes od nas ugrabi podjelimo s tobom pare.Tipa ja uzmem 150 $ pay pal i dam ti 50 $.Malo je tesko za povjerovati ali dao bi ti sigurno.Racunica je jednostavna.Od 10 ljudi ,dvoje bude sigurno nesto ugrabilo i eto ti zarade.Kako god okrenes u plusu si 90%.
Ne.Ja sam ovako u plusu kad imam manje konkurencije :)
BTW ja se lijepo dogovorio s jednim forumasem.On mi dao account i ja njemu redeemam pa dijelimo 50-50% dok meni se samo redeema :)
Ne.Ja sam ovako u plusu kad imam manje konkurencije :)
BTW ja se lijepo dogovorio s jednim forumasem.On mi dao account i ja njemu redeemam pa dijelimo 50-50% dok meni se samo redeema :)
onda ti čovjek stvarno vjeruje. da ti account da ti reedem riješiš i još vjeruje da ga nećeš zeznut i uzet account kao i osvojenu nagradu
redeem, ajde! :)
Sorry, you're not in this redemption
Joj je*em ti redeem,jel kome da uc?ili opet nes testiraju?
Opet nam saboritaju botove i opet se nećemo moć logirat :O
Joj je*em ti redeem,jel kome da uc?ili opet nes testiraju?
izgleda da opet fail.. :/
sta ovaj lrc sere prepade me a nista jos
sta ovaj lrc sere prepade me a nista jos
pa reedem je piše ti na hallway lockerza.
Mislim da testiraju nes,pa nebi tako usrali.