Ljudi, koji filmići najviše vrijede? Pogledal sam Celebrity super dailies, KillSpin, one 2 kaj pjevaju...Koji još nose oko 100PTZa? Napomena: Nisam z-lister.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onaj tko bude htio kupiti LRC Pro nek mi se javi pa dobije kupon za 10% popusta !
neces ti popusta od 3-4kn haha
Ljudi, koji filmići najviše vrijede? Pogledal sam Celebrity super dailies, KillSpin, one 2 kaj pjevaju...Koji još nose oko 100PTZa? Napomena: Nisam z-lister.
the homes ili kako vec, 250ptz
ako netko ima autobidder neka javi na pm...
Nije me bilo oko 2 sedmice na netu pa sad nisam u toku sa lockerzom , pa imal neko da mi objasni sta se desavalo jesul bile neke izmjene ovo ono ;)
nista posebno
nema shopa
nema sanse na 247
ima malo cescih redemova
i tako...
nista posebno
nema shopa
nema sanse na 247
ima malo cescih redemova
i tako...
joj da hoce vise shop i kod nas se otvorit...toliko dobrih i jeftinih stvari,a 200k ptz za potrosit
Onaj tko bude htio kupiti LRC Pro nek mi se javi pa dobije kupon za 10% popusta !
neces ti popusta od 3-4kn haha
the homes ili kako vec, 250ptz
A jbg ipak je popust!
Sto se tice bypass nemojte me PM-at vise.Kad dovrsim zastitu programa javim vam na koji nacin mozete uplatit (najednostavije ako imate net banking)!
E mozel mi ko na PM objasniti ono zarađivanje preko neta ono Skip ad znate o cemu govorim?
E mozel mi ko na PM objasniti ono zarađivanje preko neta ono Skip ad znate o cemu govorim?
:O nije valjda da koristis bh telekom adsl...
Mislio sam preci na neki drugi al flat dolazi pa cu ostati jos neko vrijeme :D
Mislio sam preci na neki drugi al flat dolazi pa cu ostati jos neko vrijeme :D
u kojem si gradu
mozel mi ko objasniti ono skip ad ona zarada preko neta na pm ?
kakvi deb-ili
You've been asking, so higher bid increments are coming to 24/7! If you're a General Bidder, bids will be in 5 or 10 PTZ increments. For High Rollers, bids will be in 50 or 100 PTZ. Opening bids will indicate the increment. We're always trying new things based on your feedback, so keep an eye out and let us know what you think.
sad ce stvari koje su do sad odlazile za 10000 ptz ic za 50000 i vise...
kakvi deb-ili
You've been asking, so higher bid increments are coming to 24/7! If you're a General Bidder, bids will be in 5 or 10 PTZ increments. For High Rollers, bids will be in 50 or 100 PTZ. Opening bids will indicate the increment. We're always trying new things based on your feedback, so keep an eye out and let us know what you think.
to je odlično. sad nabidam do 160 000 bez problema i nadam se da nitko neće ponudit više od mene
ti mislis da ljudi nemaju preko 100 hljada...ima ljudi sigurno koji imaju pol milijuna i koji ce bidati...
meni je ovaj 247 glup ko k.
cekam shop i ako sta ubodem na kojem redeemu - super...ali 247 je sr.
kakvi deb-ili
to je odlično. sad nabidam do 160 000 bez problema i nadam se da nitko neće ponudit više od mene
hahahah...haj nabidaj toliko i ja nastavim do 200k :D
evo vam ga na sta jel dobro sad a?
Opening Bid: 100 PTZ
Current Bid: 162400 PTZ
Your Bid: 162500 PTZ
i jos 13h do kraja aukcije...sad ovako neces nista osvojiti vrijedno (ovo je za PS3)
Bogte jeli moguce upisati captcha prije nego te neko outbida??? Dok mi loada i dok upisem vec je proslo. Stvarno gubim zivce na ovom lockerzu.
skupljaj marljivo bodove i cekaj shop, ako ti sta uleti na kojem redeemu - super, ako ne, vise bodova za shop...
skupljaj marljivo bodove i cekaj shop, ako ti sta uleti na kojem redeemu - super, ako ne, vise bodova za shop...
ma joj shop je glavni...samo da se otvori i kod nas...ovo deal of day je predobro
Pozzz za sve nasao sam da pisete o lockerz pa sam se reg... ima li iko da bi htio malo pomoci oko ovog lockerz-a moj (rahmetli) brat je skupljao ovdje bodove prije godinu dana i nasao sam u mail-u pass pa bi htio da nastavim ima oko 2 k bodova sad me samo zanima.... kako da provjerim dali je dobro upisao adresu na acc , dali je moguce sta dobiti u bosni posto sam iz bosne i kakav se to program koristi da se olaksaju muke eto zahvalio bi se unaprijed ...
Evo jedan dobra stranica koja je slicna lockerzu ali imaju samo paypal nagrade cini mi se.Minimalni payout je 1$ a njega skupite u par minuta (isprobano:) )
ljudi imam uzasno velik problem imam 10780 ptz na lockerzu a nezz kaj da narucim
pliz help trebam pomoc
MORAM IZGUBITI PTZ NA LOCKERZU HHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEELLLLLLLPPPPPPPPPPPPP
pliz help trebam pomoc
MORAM IZGUBITI PTZ NA LOCKERZU HHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEELLLLLLLPPPPPPPPPPPPP
joj, to se već pisalo, nemoguće prije redeema!
e a onda mi preostaje ga prodat
mozes dobiti nekih 5-10 kuna XD
ako, do tih 10 k se dođe za par dana xD
ako, do tih 10 k se dođe za par dana xD
sta par dana,par sati :D