Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.831
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
protjeran
Lockerz

hahah, u vezi one igre, poslao sam im da je to nemoguće takva cijena ovo ono i ona mi napiše:

U pravu ste ,naime kolegice koje su radile predracun,sistem im je povukao krivi iznos,da ste mi bar prije uputili na pogresku koja se dogodila,već bi sve rijesili,

U privitku Vam saljem novi predracun,

Moje isprike

Ne znam koliko je to stvarno, ali ne vjerujem im previše :D

EDIT: to sam im platio odmah i rekli su da nema još poštarine, samo to :P wohoho

prvi racun prvi racun
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 11:40 (FI4).

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

5x je jos uvijek na SVE filmice ili samo na odredene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Lockerz
FI4 kaže...

hahah, u vezi one igre, poslao sam im da je to nemoguće takva cijena ovo ono i ona mi napiše:

U pravu ste ,naime kolegice koje su radile predracun,sistem im je povukao krivi iznos,da ste mi bar prije uputili na pogresku koja se dogodila,već bi sve rijesili,

U privitku Vam saljem novi predracun,

Moje isprike

Ne znam koliko je to stvarno, ali ne vjerujem im previše :D

EDIT: to sam im platio odmah i rekli su da nema još poštarine, samo to :P wohoho

E jel si dobio tu nagradu na bidanju ili redeemu? Ak si na redeemu, jel poštarina i sve to besplatno za redeem?

D=mc2, Deinstein
15 godina
Lockerz

stiglo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

stiglo

:) Isto si kao i ja dobio, ali moja je vec otisla :)

16 godina
neaktivan
Lockerz

Ja mislim reedemat HTC Touch Pro2. Mislite li da je to dobro? Gledam na youtubu unboxing i cini se relativno dobar. Aha, jeli netko zna kada ce dobiti jos stvari?

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
15 godina
imaticx kaže...
RuskeGTT kaže...

stiglo

:) Isto si kao i ja dobio, ali moja je vec otisla :)

jbg trebala je stic :) otic ce i moja kad tad - ali ne za 100...nadam se

15 godina
protjeran
Lockerz

Striktno su rekli ovi s Lockerza da na dan reedema će postat poruku da je Reedem toga dana a dotada ništa.Bezbroj puta su objavili pravila pa reedem nije bio istu večer.Rađe spavajte i štedite energiju jer će najvjerojatnije biti u srijedu!

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA!

0 0 hvala 0
15 godina

Ovakav je moj plan:

Probam redeemat PayPal 25$, pa kupim LRC Pro i neki još program da mogu lakše redeemati, a kasnije sve ide po loju. :D Kolko je vas i šta redeemalo uz pomoć LRCa i još nekog programa (kojeg?)?

15 godina
Lockerz

neces sad bas moc redeemati macbook ili slicne vrijednije nagrade ni sa lrc-om...

ja ubo 3 igrice (fifa11, gt, nfl11) i majicu na ODISEJA ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa nisam ni mislil MacBook, najskuplja nagrada koju sam mislil redeemati LRCom je iPad. :D Al čisto sumnjam...Kakva je situacija sa tim Math Captcha? Kako se LRC snalazi time, pošto sam probal sad na simulatoru i vidim da samo na jednom dijelu ima ta Math Captcha, i kako da ju ja sad znam ako LRC prođe prebrzo a ja ne stignem vidjet tu Captchu?

16 godina
protjeran
.: R32LowRider kaže...

Pa nisam ni mislil MacBook, najskuplja nagrada koju sam mislil redeemati LRCom je iPad. :D Al čisto sumnjam...Kakva je situacija sa tim Math Captcha? Kako se LRC snalazi time, pošto sam probal sad na simulatoru i vidim da samo na jednom dijelu ima ta Math Captcha, i kako da ju ja sad znam ako LRC prođe prebrzo a ja ne stignem vidjet tu Captchu?

LRC tu captchu kopira na shiping page pa odmah upisujes recaptchu i math captchu :)

BTW ima tko od vas da bi htio vidjeti moj bypass na djelu veceras?!

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 16:39 (Perkan777).
15 godina

Perkane kakve još botove i skripte preporučaš? Želim iPod pa ono...:P :P Ili bar DFGT :D Ili PS3 ako će bit.

14 godina
neaktivan
Lockerz

@Perkane zelio bih ja, salji na PP. Ti si strucnjak za ove stvari, vjerujem u tebe!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...

LRC tu captchu kopira na shiping page pa odmah upisujes recaptchu i math captchu :)

sta da????? onda mogu staviti kvacicu na skip useless info page ili kako vec? jer sam ju drzao da mi prikaze, posto mi jednom za redeem falio matematicki zadatak, pa sam shebao sve tako...to je bilo davno, nisam ni znao da sad LRC kopira matematicki zadatak...gdje bude tocno? pored kucice za upisat rezultat ili?

koliko PTZ-a imate ljudi?

16 godina
protjeran

Perkane kakve još botove i skripte preporučaš? Želim iPod pa ono...:P :P Ili bar DFGT :D Ili PS3 ako će bit.

Sad sam upravo izradio program koji mi sam generira nove bypass skripte!Jos moram integrirati neki sistem kao captchatrader.com u njega!

16 godina
neaktivan

10k

15 godina
protjeran
Axlus kaže...

E jel si dobio tu nagradu na bidanju ili redeemu? Ak si na redeemu, jel poštarina i sve to besplatno za redeem?

da, samo carina i to posredovanje kaj je na računu :)

15 godina
Perkan777 kaže...

Sad sam upravo izradio program koji mi sam generira nove bypass skripte!Jos moram integrirati neki sistem kao captchatrader.com u njega!

Kolko će to bit $$$? I da, ajd vi kaj redovito pratite redemptione, koji su mi programi potrebni da uspješno redeemam PayPal 25$? I sam znam da tog dosta ima, al da sam siguran.. :D
14 godina
neaktivan
Lockerz

perkane majke ti reci nam kad je reedem,da bar uzmem onaj USB 4 GB

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Ljudi jel ima netko neki autofiller za Lockerz jer na prošlom redeemu nisu radili.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dair up there kaže...

Dovoljno ti da znas da nije danas.Sutra ili u srijedu (75% sutra)

14 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Dair up there kaže...

Dovoljno ti da znas da nije danas.Sutra ili u srijedu (75% sutra)

hvala..jel bi se mogao uzet usb bez ovih programa

15 godina

Dakle, još jednom molim lijepo da mi netko preporuči par free programa kak bi lako mogao redeemati 25$, stvarno vas molim. :D

16 godina
protjeran

Dakle, još jednom molim lijepo da mi netko preporuči par free programa kak bi lako mogao redeemati 25$, stvarno vas molim. :D

Kontaktiraj me na PM!

BTW redeem je moguc i danas (po Axlusu)

15 godina

Perkane, ja ću ti platiti, samo mi sredi da nešto osvojim za redeem.

16 godina
protjeran
Zvonimir Zubić kaže...

Ako hoces moju skriptu

1. trebas kupiti LRC Pro.

2.Kontaktiraj mene i ja ti dadnem skriptu za lrc pro s kojom redeemas za manje od 10 sec!

15 godina
Lockerz

i jel danas ili nije? :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

Ako hoces moju skriptu

1. trebas kupiti LRC Pro.

2.Kontaktiraj mene i ja ti dadnem skriptu za lrc pro s kojom redeemas za manje od 10 sec!

E Perkane koju skriptu daješ? Jel imaš neku za captcha bypass? Mislio sam da nemogu kupit LRC Pro jer nemam Paypal acc. al ak ti imaš LRC Pro (i možda captcha bypass), kolko tražiš za to? Javi mi se na PM .

D=mc2, Deinstein
15 godina
RuskeGTT kaže...
Perkan777 kaže...

sta da????? onda mogu staviti kvacicu na skip useless info page ili kako vec? jer sam ju drzao da mi prikaze, posto mi jednom za redeem falio matematicki zadatak, pa sam shebao sve tako...to je bilo davno, nisam ni znao da sad LRC kopira matematicki zadatak...gdje bude tocno? pored kucice za upisat rezultat ili?

BUMP

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice