Ako budu slali u hrvatsku, ima odma da za ps3 skupim.
Ja isto.
Ako budu slali u hrvatsku, ima odma da za ps3 skupim.
Ja isto.
perkane pjesma pjesma pjesma :D koja je to pjesma :D
Fala ali nije sve moja zasluga.To mi je dao jedan strani frend.Kad sam vidio kod lupao sam se po glavi sto nisam ranije skuzio!
Napravio sam ali kad sam vidio da bu upload trajao 300 i nesto minuta smucilo mi se te sam onda video renderirao kao .mpg
perkane pjesma pjesma pjesma :D koja je to pjesma :D
Informer-Snow
Meni prezakon pjesma (iako sam je danas tek cuo)
BTW ovaj video sam uredjivao u Veagsu PRO 9,a snimao preko hyper cama.Pjesmu sam uredio preko Audacitya
Pa sve se vidi, samo mu je upisalo capthu :P kaj moramo napraviti da dobijemo to? :D
zadatak je on upisao, vidi se kad klikne mišem na to polje, a caphta se sama ispuni kao i svi ostali podaci s LRC pro :P
zadatak je on upisao, vidi se kad klikne mišem na to polje, a caphta se sama ispuni kao i svi ostali podaci s LRC pro :P
Upravo tako.Cak nisam ni morao kliknuti misem na math polje jer je samo vec oznaceno!
a kako taj program radi? pa nije captha slika s koje ti očitaš kaj piše i utipkaš? :)
a kako taj program radi? pa nije captha slika s koje ti očitaš kaj piše i utipkaš? :)
LRC pro je zaduzen za sav autofill posao dok je ovo posebna skripta za njega koja se stvori pomocu jednog drugog programa!
sta si bido perkane
hoce li mi iko odgovorit koliko traje Instant Z-List
no, buš nam to dal besplatno ili buš izigraval heroja ?!?!
no, buš nam to dal besplatno ili buš izigraval heroja ?!?!
ako je tako, onda si i ti mogao dati kad si se pohvalio: "nabavio programcic koji je bolji od svih :)" al neću se svađati, svatko se snađe, jbg
hoce li mi iko odgovorit koliko traje Instant Z-List
pa valjda godinu dana. znači godinu dana od dana kada ga stekneš
new ipod nano (6G) idu vec dvoje za 10k
ja sam se za programcic salio :) samo da vidim reakcije.
nisam nista ugrabio jer nisam znao sta treba na redeemu...
:(
dobro je ovo...perk, kome dajes i pod kojim uvjetima :)
Nisan bio dugo u ovoj temi...jel se moze naruciti sa shopa npr xbox360 4gb za hrvatsku?
Nisan bio dugo u ovoj temi...jel se moze naruciti sa shopa npr xbox360 4gb za hrvatsku?
hvala bogu da ne...
valjda bude početkom sljedeće godine
jel dobio ko potvrdu za redeem-ane igre prošli tjedan? i nakon kolko to obično dolazi? :)
to i mene zanima...imam dojam da je fake...
ajde mi dajte da vas dodam na lockerzu i ako imate shop decalz poklikak cu vam ih sve :)
Evo pronašao sam neku skriptu za bypass captcha:
Zna li tko kako ju iskoristit?
148
?>