Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.131
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Perkan777 kaže...

Nova pravila pocinju vrijediti od sutra tj danas po nasem vremenu u 6 sati za 24/7.

Bidovi ce se moci podizati samo za 5 ptz i nece se moci staviti ono bid koliko hoces nego samo 5 ptz vise od trenutnog!

kakva korist od toga...na kraju ce opet biti sve skupo...svi ce stalno dizat -.-

16 godina
protjeran
Lockerzboy kaže...
Perkan777 kaže...

Nova pravila pocinju vrijediti od sutra tj danas po nasem vremenu u 6 sati za 24/7.

Bidovi ce se moci podizati samo za 5 ptz i nece se moci staviti ono bid koliko hoces nego samo 5 ptz vise od trenutnog!

kakva korist od toga...na kraju ce opet biti sve skupo...svi ce stalno dizat -.-

Cekas do zadnjeg trena i onda dignes!

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
15 godina
neaktivan
Lockerz
da...samo sto do zadnjeg trena ce vec cijena biti prek 50000...pa onda nemrem ni za 5 dic....

1 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

ovo sta samo selektira nagradu je bez veze jer program ode tamo i kad nema te nagrade onda se vrati na pocetak kod biranja kategorije nagrada...i onda dok opet udes rucno izgubis vrijeme i sve je podijeljeno...radije iskljuciti to i ulaziti rucno, naravno autofill (ispunjavanje login-a i tvojih podataka) je ukljuceno, ostalo sve rucno radis...puno efikasnije...tako ja nisam nikad uspjevao redeemati nesto, sad kad sam to iskljucio eto dvije nagrade u dva dana...

Lol ono kad te vrati na pocetnu znaci da je nagrada nestala out of stock!

znam, pa bas to mi smeta, sta uvijek zelim dobiti nesto sta je out of stoka u 5 sek. pa ne stigne mi i onda me vrati pa sve ispocetka i onda nema nista...

ja cu od sad ic na rucno ulazenje u electronics i onda cu birat tamo sta god mi padne pod ruku a da je vrijedno...pa ako mi ne po volji, uvijek postoji njuskalo

15 godina
protjeran
Lockerz

REEDEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!

USPIO SAM FIFU11 za DS reedemati YEY!

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

ja new carnival games :D tek tolko da vidim kako to ide :))

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Star wars

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

opet iz nekog razloga mi se ne pojavi login za reedem. nu ručno ni preko autofilla. neznam u čem je problem očistio sam cookie i history.

ako netko zna zašto već drugi put ne mogu ući u reedem neka pomogne.

http://kasperskyme.bloger.hr/

0 0 hvala 0
15 godina

Ja se čuvam za PS3 i Xbox. Ove zadnje tri večeri sam samo pokušavao redeemati konzolu, ali nema šanse. Koliko god brz bio uvijek kad uđeš nema konzole, ali većinom bih mogao uhvatiti igru, no previše su skupe da bacam bodove na njih. Za jednu igru 3500 PTZ-a, puno mi je to.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
protjeran
Lockerz

Meni je fora ova bila:gledam film na novoj i ostavim LRC free da čeka i točno u 0:46 krene alarm ja potrčim i krenem,ulogiram se i prvo što mi je došlo je FIFA 11 DS i ja kliknem upišem captchu i matematički problem i samo mi stoji,i stoji negdje 20 sekundi i ja odem natrag i kad dodjem na neku drugu stvar pise You Already Reedemed i sad odem na Lockerz i od 5700 bodova imam 2882 dakle da je FIFA 11 Reedemana!!!!

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
imaticx kaže...

Star wars

hehe, iako rekao da te ne zanima nitendo redeemao nagradu :P čestitam  ;)

15 godina
Lockerz

nije mi se dalo trositi ptz-e, jos sam i fulao 1. put kepcu, ali bilo je svejedno jos pola igara, isao na fifu, pa me izbacilo, pa isao na atari classic games upisao matematicki zbroj i razmislio malo...koji k ce mi to, nece nitko to kupit...sutra xbox i petak ps3, e tu ce se dobra para skupiti!!!!

je ko ubo veceras?

da, konzole nije bilo kad sam usao (10tak sek. nakon pocetka redeema)

mogao sam bez pol muke opet jednu igru, ali mi se nije dalo :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 0:51 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
imaticx kaže...

Star wars

dakle ti si me preduhitrio ccc :)

15 godina
protjeran
Lockerz

@RuskeGT ja sam neku glupost, iako ne znam kaj ću s njom, vjerovatno poklonit, ali ne znam ko ima Nitendo xD

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ja veceras nisam nista htio.Mozda bi i uzeo da nije uletila stara i poludilakad je vidila koliko je sati!XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FI4 kaže...

ali ne znam ko ima Nitendo xD

zato sam ja ustedio ovih 3500 za sutra i preksutra :)

btw. jel tko zna ako ce se vratiti 5x ptz-i ili nesto slicno u ovom razdoblju holidaze-a?

a jos neki general redeemovi?

mastam da bude jedan redeem samo sa electronicsima, sa svim mogucim koji su bili do sad...

15 godina
neaktivan
Lockerz

Pitanje...dali je netko dobio novce na pay palu od redeema i dali je uspio nesto kupiti s tim novcima na ebayu ili negjde drugdje?hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Da, rekao sam da necu nista uzeti, ali sam svejedno upalio LRC. I kad je poceo tuliti, nisam mogao odoliti :)

Znaci, Game redemption 3/3 (3/5)

A ionako ce sve ici u prodaju kad stigne, jer ne znam nikoga tko ima te konzole, a i valjda ce biti za doplatu na moj ipone 3GS -> 4

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kach kaže...

Pitanje...dali je netko dobio novce na pay palu od redeema i dali je uspio nesto kupiti s tim novcima na ebayu ili negjde drugdje?hvala.

Ja sam!

imaticx kaže...

Da, rekao sam da necu nista uzeti, ali sam svejedno upalio LRC. I kad je poceo tuliti, nisam mogao odoliti :)

Znaci, Game redemption 3/3 (3/5)

A ionako ce sve ici u prodaju kad stigne, jer ne znam nikoga tko ima te konzole, a i valjda ce biti za doplatu na moj ipone 3GS -> 4

A jbg ja sam htio.Ono strava je kad ti nesto dodje postom.Ali ipak kad sam razmislio sta cu s tim?Slabo ko ima DS :(

BTW otkrio sam da bih stigao uzeti DS jer je za njega najsporije bilooko 12 sec a moj je prosjek tako negdje {#}

14 godina
neaktivan

kad ces ba objavit tu tajnu uspjeha sto si rekao :)

15 godina
Lockerz

tajna uspjeha je prati nove postove i citaj stare...vec se puno puta pisalo kako redeemati uspjesno...

i jos jedna tajna je biti brz i tocan u upisivanju captche...za ostalo ti ne treba, imas program (vidi starije postove)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

kada bi trebo biti ovaj reedem 10.12? meni je taman tog datuma rođendan pa se nadam da neš uvatim :D

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

od 00-02 po noci

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

tajna uspjeha je prati nove postove i citaj stare...vec se puno puta pisalo kako redeemati uspjesno...

i jos jedna tajna je biti brz i tocan u upisivanju captche...za ostalo ti ne treba, imas program (vidi starije postove)

pratim je sve postove i otprilike znam o kojem se programu radim,nesto sam instalirao,sad nezz jel to taj..jel bi neko mogao da me doda na msn ili skype pa da mi malo objasni..

15 godina
neaktivan
Lockerz

Kolko sam skuzio radi se o programu lrc pro,a taj pro se placa,ima li netko link da se skine od nekud free?

0 0 hvala 0
15 godina
kach kaže...

Kolko sam skuzio radi se o programu lrc pro,a taj pro se placa,ima li netko link da se skine od nekud free?

nema free...tj ima ali je samo osnovna verzija programa...googlaj LRC lockerz ili slicno upisi i skini...a za dobiti PRO verziju MORAS platiti jer kad platis dobijes kod kojeg upises u program i to je to...1 kod jedinstven za tebe, nemozes drugima slat...ispravite me ako grijesim i ako sam zaboravio

15 godina
Lockerz

ne mogu nikako sudjelovati u reedemu stalno mi je ova slika

http://img98.imageshack.us/img98/8210/20101209195315.jpg

ponovo sam instaliral firefox ali tako mi je na svakom internet pregledniku

http://kasperskyme.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 19:55 (KASA).

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

To je "stalna slika". Ona stalno stoji. Kad pocne radee, moras stisnuti Refresh ili F5 da se pojavi stranica za Login

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Sto cete danas redeemati?
:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

PS3 :D 

nabavio programcic koji je bolji od svih :)

The Only | css-skill.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice