Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.345
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Lockerz

Ponavljam pitanje, zasto se maskiraju bodovi?

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

to je tako napravljen screenshot, nista mi ne maskiramo, nego program...

nije bed uopce, imam 52663ptz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

:) Ja sam stavio crno, jer sam vidio tu i na talkprizes da su svi maskirani :) Koji to program?  Nek ostane sad tako :)

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

gdje je sad LOGIC koji uvijek je jeo da ne kazem sta u ovoj temi...

sad se povukao i ne pise nista kad vidi da dizemo nagrade...stvarno ova dva dana smo se nadigli nagrada!!! odlicno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

A jos ima 3 :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Cestitke na nagradama.Ja jucer nisam ni cekao jer su igre za Nintendo Wii region locked pa nemam neke koristi od njih u europi.
BTW @imaticx to LRC Pro sam napravi screenshot pa ti zacrni bodove i sakrije ime!
http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Lockerz
Perkan777 kaže...
Cestitke na nagradama.Ja jucer nisam ni cekao jer su igre za Nintendo Wii region locked pa nemam neke koristi od njih u europi.
BTW @imaticx to LRC Pro sam napravi screenshot pa ti zacrni bodove i sakrije ime!

Možda jesu region locked ali na dolphin emulatoru ćemo ih zaigrati,tako da će raditi ;)

Pridružujem se čestitkama..

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA
16 godina
protjeran
zgsolja kaže...
Perkan777 kaže...

Možda jesu region locked ali na dolphin emulatoru ćemo ih zaigrati,tako da će raditi ;)

Za to neznam ali sam bio procitao da su Region locked pa mi se nije dalo ni ostajat budan.Svjedeno cestitke!

Kad bude PS3 ili xbox 360 redeem pokusati cu uzeti 2 igre!

17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
Perkan777 kaže...

Igrati Wii igre na PC-ju {#} nije ni tebi lako 

15 godina
protjeran
dex3108 kaže...
zgsolja kaže...
Perkan777 kaže...

Tebi bi bilo pametnije da šutiš jer si sad ovom izjavom ispao retard {#}

16 godina
protjeran
dex3108 kaže...
zgsolja kaže...
Perkan777 kaže...

Mislim da je mislio da se moda konzola a ne nista na PC-u.Pa bokca ti zasto bi igro Wii igre na kompu(ako je to uopce moguce)?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 11:24 (Perkan777).
15 godina
protjeran
Lockerz

@Perkane pa šta sad bi ja trebao kupovati nintendo wii kako bih mogao zaigrati igru koju ću dobiti od Lockerza,a ovako imam jak PC a hvala bogu na PC-u postoji emulator za Nintendo Wii pa da se malo poigram ;)

Lišite me ovakvih debilnih komentara i ostavite me na miru!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
dex3108 kaže...
zgsolja kaže...
Perkan777 kaže...

Tebi bi bilo pametnije da šutiš jer si sad ovom izjavom ispao retard {#}

Prvo vrjedjas, drugo zasto sam ispao retard time sto sam rekao da je besmisleno igrati Wii igre na PC-ju {#} i trece ako ti se ne svidja moje misljene uredu ali ovakvi komentari samo pokazuju kakva ti je kultura jer svako ima pravo na svoje misljenje ma kakvo god ono bilo.

@Perkan

Doticni je mislio na Dolphin emulator za PC i misli igati na PC-ju igru 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 11:41 (dex3108).
15 godina
protjeran
Lockerz

@dex:Da svatko ima pravo na svoje mišljenje dok god ne zadire i ne poštuje mišljenje drugoga.Ovo ne poštivanje drugoga je ovo šta si izrekao:Nije tebi lako,tako da mogao si mi reći Zašto bi igrao igre sa WII na PC-u i ja bih ti lijepo odgovorio a ovako si samo pokazao kako ne cijeniš tuđe mišljenje ali u ostalom TKO tebi daje za Pravo da govoriš kome je Lako a kome Nije!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

@dex:Da svatko ima pravo na svoje mišljenje dok god ne zadire i ne poštuje mišljenje drugoga.Ovo ne poštivanje drugoga je ovo šta si izrekao:Nije tebi lako,tako da mogao si mi reći Zašto bi igrao igre sa WII na PC-u i ja bih ti lijepo odgovorio a ovako si samo pokazao kako ne cijeniš tuđe mišljenje ali u ostalom TKO tebi daje za Pravo da govoriš kome je Lako a kome Nije!

Posto vidim da si moju opasku shvatio ozbiljno izvinjavam ti se, a sto se tice toga da ne postujem tvoje misljenje nije tacno samo se ne slazem sa njim jer je apsolutno besmisleno igrati igre za Wii na PC-ju. A sem toga svoje pravo lice si pokazao na chat-u kad smo cekali jedan Redeem kada si me izvrjedjao i to ozbiljno. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 12:12 (dex3108).
16 godina
protjeran
zgsolja kaže...

@Perkane pa šta sad bi ja trebao kupovati nintendo wii kako bih mogao zaigrati igru koju ću dobiti od Lockerza,a ovako imam jak PC a hvala bogu na PC-u postoji emulator za Nintendo Wii pa da se malo poigram ;)

Lišite me ovakvih debilnih komentara i ostavite me na miru!!!!!!

Meni svejedno ako tebi pase igraj.

17 godina
Lockerz
Je li kod LRC Pro rijesena captcha i isplati li se uzeti? Pitanje za iskusne!!
edis_S
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

dakle igre za WII su region a?

a ove za nintendo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
Šaljem invite-ove za LOCKERZ! javite se u PP ;)
GAMING IN HEART
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

na ptzplace.eu imam opciju za redeem itema nekog, jel to samo simulator ili mogu stvarno redeemati?

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ako uspjes redeemati reci nam pa cemo i mi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

a sad cu ti dati ss, ceakj, ali nisam jos nista klikao

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
15 godina
Lockerz

ajde sad vidi sta ti pise gore sa zelenim slovima, odmah ispod prostora gdje je www adresa stranice...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
XYomegaYX kaže...
RuskeGTT kaže...

a sad cu ti dati ss, ceakj, ali nisam jos nista klikao

LOOOL kako sam se nasmijao.To je samo simulator!!

Netko je postavio pitanje o LRC PRO.On ti ispuni sve osim captche.Sam ti selekta nagradu,autofilla,upozori ti 20-30 sec prije redeema da pocinje i zazvoni kad pocne!

15 godina

Može li se to kao ostale stvari skinuti sa piratskih stranica jer ja nemam karticu.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...
zgsolja kaže...

Posto vidim da si moju opasku shvatio ozbiljno izvinjavam ti se, a sto se tice toga da ne postujem tvoje misljenje nije tacno samo se ne slazem sa njim jer je apsolutno besmisleno igrati igre za Wii na PC-ju. A sem toga svoje pravo lice si pokazao na chat-u kad smo cekali jedan Redeem kada si me izvrjedjao i to ozbiljno. 

Isprika prihvaćena {#}

Nisi ti još vidio moje "pravo lice" sinko muahahaha {#}

15 godina
Lockerz

ovo sta samo selektira nagradu je bez veze jer program ode tamo i kad nema te nagrade onda se vrati na pocetak kod biranja kategorije nagrada...i onda dok opet udes rucno izgubis vrijeme i sve je podijeljeno...radije iskljuciti to i ulaziti rucno, naravno autofill (ispunjavanje login-a i tvojih podataka) je ukljuceno, ostalo sve rucno radis...puno efikasnije...tako ja nisam nikad uspjevao redeemati nesto, sad kad sam to iskljucio eto dvije nagrade u dva dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

ovo sta samo selektira nagradu je bez veze jer program ode tamo i kad nema te nagrade onda se vrati na pocetak kod biranja kategorije nagrada...i onda dok opet udes rucno izgubis vrijeme i sve je podijeljeno...radije iskljuciti to i ulaziti rucno, naravno autofill (ispunjavanje login-a i tvojih podataka) je ukljuceno, ostalo sve rucno radis...puno efikasnije...tako ja nisam nikad uspjevao redeemati nesto, sad kad sam to iskljucio eto dvije nagrade u dva dana...

Lol ono kad te vrati na pocetnu znaci da je nagrada nestala out of stock!

14 godina
neaktivan
Lockerz

dajte link za neki autofill {#}

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Nova pravila pocinju vrijediti od sutra tj danas po nasem vremenu u 6 sati za 24/7.

Bidovi ce se moci podizati samo za 5 ptz i nece se moci staviti ono bid koliko hoces nego samo 5 ptz vise od trenutnog!

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 0:12 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice