Samo se vi nadajte.Na general redeemu opet ce biti par stvari od Apple-a i to je to dok ce na special redemptionu biti pun rac stvari.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.151
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
o da.. naravno, to s puno stvari ce razgrabit ameri, jer se ovi, jelte, jos uvijek muce da internacionalcima omoguce sto manje takse... kako dirljivo
o da.. naravno, to s puno stvari ce razgrabit ameri, jer se ovi, jelte, jos uvijek muce da internacionalcima omoguce sto manje takse... kako dirljivo
hehehe na kraju će reći nemožemo ništa ućiniti i morat će mo svejedno platiti poštarinu -.-
e ljudi di pise ono official na lockerzu sta se dogodi s bodovima i statusom nakon 1g.
e ljudi di pise ono official na lockerzu sta se dogodi s bodovima i statusom nakon 1g.
Ne znam al sam vidio negdje da piše ako ništa ne redeemaš 1 god. počet će ti se oduzimatt PTZ... Tako nešto slično vrijedi i za invites.
zasto bi to gledao? I ako nesto uspijes radeemati, kad ti budu pregledavali acc, mogu ti samo ukinuti nagradu. Pa jucer su stavili 74 nova videa i jos trostruke bodove
evo maknuli su pola nagrada sa redeema, samo od appla ostalo sve ccc, i bodove su smanjili za par puta, WTF sve kosta malo ptza
evo maknuli su pola nagrada sa redeema, samo od appla ostalo sve ccc, i bodove su smanjili za par puta, WTF sve kosta malo ptza
Omg sve za tako malo ptz-a.Mozda uzmem 300$.
ovo je neka zezancija nemoguće
Moguce sad sam procitao na Kthynom twiteru da tako zelli proslaviti Lockerzov rodjendan.Ali samo sam mislio da ce to biti sljedeci mjesec.
Moguce sad sam procitao na Kthynom twiteru da tako zelli proslaviti Lockerzov rodjendan.Ali samo sam mislio da ce to biti sljedeci mjesec.
ok ja samo tebi vjerujem
Procitajte malo sami.
a super ono, uzalud skupljanje bodova kad ce sad moc doc bilo tko, regat se odgledat par videa i imat bodova za kaj god hoce, zivcira me to vise, za sljedeci redeem ce bit sanse 0:0
Kaj je sad to neka fora, da Daju 6 bodova...Pogledao jedno 30 filmica i dobio 180 bodova...A ima ih jos za pogledati 395...
Nesto oni kriju...sigurno kad otvoris npr. macbook pisace 1000 ptz + 500$ pa ce biti onaj slider...ili nesto tako...nemoguce je da iPad kosta 1000 ptz ali svejedno...sve ce to otici za 10 sec
Hahahahahaha,ja ne vjerujem...Sad svi misle da će nešto uzeti,uzet će te nikaj...Ak i to :D Pa ljudi,pogledajte kako su cijene niske...To će otić u 3sec sve...A možda umjesto svih onih sranya(PS3,X360,slušalice...) su stavili samo Appleove proizvode,sa tim da njih ima prek 10000?
Pa molim vas, iPad 1000PTZa? To će svatko moći uzet...
to! moja sansa da uzmem 2, da dobro ste procitali, 2! iMaca od 21.5 incha ili 2X 300$ na paypalu
ili ne
haha ja se nado acer laptopu.. a nis probacemo nest od appla ALI SUMNJAM DA CU IST UVATIT
EDIT: hurac, carina ce me izac na to minimalno 1000kn bolje pare na paypal
Raja ne kontam sto su onako cijene niske ??
ja cu najvjerojatnije ic na najskuplji iPad ako uspijem iako znam da ce otici za 2 sec.
Jako cudno...daju 3x ptz i smanje cijene za 4x...nesto tu smrdi
ja cu najvjerojatnije ic na najskuplji iPad ako uspijem iako znam da ce otici za 2 sec.
nije to za trajno to je samo za ovaj put --__--
nije to za trajno to je samo za ovaj put --__--
nazalost...volio bih da je svaki misec godišnjica lockerza XĐ
EDIT: Jel oni stave unlimited stock za ove pare na paypal ili to bude ograniceno...jer vidim u prijašnjim postovima da uvik ostane 25$ na redemu za uzest
Prvo nadji dozvolu za uvoz.Ako je nema moras je sam nabaviti a to ti je jako dug i naporan posao.
Ljudi skontao sam zasto su tako niske cijene na redeemu....
Prvo nadji dozvolu za uvoz.Ako je nema moras je sam nabaviti a to ti je jako dug i naporan posao.
onda idem na 300$
onda idem na 300$
Nemoze paypal jer ne podrzavaju Hrvatsku!
onda idem na 300$
Iman PayPal...dakle nemogu pribacit tih 300$ ako ih uspijen redemat
onda idem na 300$
Iman PayPal...dakle nemogu pribacit tih 300$ ako ih uspijen redemat
Ako si registriran na Hrvatsku onda nemozes.