hahah, odlican filmic...nadajmo se svi da ce iduci redeem biti duzi kao sta su ameri imali 2 dana...i da ce duze trebati da se pokupe skuplje nagrade...a ne da opet u 5s sve nestane :(
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.391.366
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemam pojma, kroz koj mjesec dolazim doma poslije rokova pa cu pogledat, javio mi buraz da je stiglo samo
stigao mi prsten, kul, znaci nije fake :D
pa vec se odavno zna da nije fejk :D
SHOP in June! With the last SHOP Bonus Redemption being such a success, we're giving you another ultra-exclusive redemption (in addition to the June General Redemption!) To become eligible, all you have to do is spend $0.79 or more in SHOP (that's less than a cup of coffee), so don't wait to check out the boutiques and treat yourself to a great new game, T-shirt or CD.
jos im i ovo daju...∏cke
SHOP in June! With the last SHOP Bonus Redemption being such a success, we're giving you another ultra-exclusive redemption (in addition to the June General Redemption!) To become eligible, all you have to do is spend $0.79 or more in SHOP (that's less than a cup of coffee), so don't wait to check out the boutiques and treat yourself to a great new game, T-shirt or CD.
jos im i ovo daju...∏cke
Naravno manje nagrada za nas
jos im i ovo daju...∏cke
naci oni opet imaju reedem samo za us.....hebo im sunce
Ja sam na redemmu u 4. mjesecu redemo neku majicu, a jos nisam dobio nikaki email od lockerza da je poslani, a kamoli da sam majicu dobio.
ajmo štrajkati glađu, dok nam nedaju eu shop =D
Dečki,ja sam odavno odkantal Lockerz...Savjetujem da i vi... :D Ima 5x boljih freebie stranica,na kojima ipak nešto moraš platit,ali 1000000000000% dođe...
Dečki,ja sam odavno odkantal Lockerz...Savjetujem da i vi... :D Ima 5x boljih freebie stranica,na kojima ipak nešto moraš platit,ali 1000000000000% dođe...
daj neke naprimjer ...
daj neke naprimjer ...
Ajde i mene zanima
Imam jednu jako zanimljivu vjest koju sam dobio od Kathy Savvit (izvrsni CEO Lockerza).
Evo ide ovako.Ja sam ju pitao hoce li dodati sto od Apple-a (mozda iphone 4) i da li ce otvoriti shop za sve.Ona mi je odgovorila samo sa da i smajlicem.J sam ju ponovno pitao sto od navedenogg a ona rekal oboje.Sad sam je pitao kad to mozemo ocekivati pa cekam odgovor!!!
to sam ti i ja mogo reći " Da :)" ali kada !!! ???
to sam ti i ja mogo reći " Da :)" ali kada !!! ???
Alui barem je potvrdila i to u ovaj mjesec !!!
@Pčelica,bodo : Freebies jeebies,LittleBidTasty,Kudos Networks... Više na exceem.co.uk!
Freebies jeebies,Kudos Networks
nevaljati ti to zato što nemoš staviti za zemlju hrvatsku
Kathy Savitt:Thinking about doing a one-time special shoppers redemption on Lockerz at July 2009 PTZ values as thank you to our members. Thoughts?
Koja im je sad pak ovo fora?
"You are not in a geographic region that has access to this content." kad hoću pogledat Bunnies bilo koji, oni su i prije zezali ili?
samo amerikanci mogu gledati bunniese, how should ...... end i robotech filmove
heh, sad je vrijeme za gledanje, PTZ x3 :P
heh, sad je vrijeme za gledanje, PTZ x3 :P
istina! 6 bodova po video...danas je taj dan..haha
Ja dobio 12 XD
Tek sam se sad prijavio na lockerz,,,,kome treba pozivnica neka se javi na pp....
...i jedno pitanje....dali dostava vazi za BiH???
Hey there,
Thanks for contacting us.
Now that SHOP has launched, all members worldwide are able to browse,
but only U.S. members are able to make purchases. We are doing this
because we’re still working out customs issues, and it’s important to us
to find ways to minimize taxes and fees for our non-U.S. members.
Getting a package with a huge bill attached is NOT the kind of
experience we want to provide for any of our members! While we are
addressing these pre global launch issues, we will continue our monthly
redemption events for the entire Lockerz global community. Thank you for
your patience -- we are working hard to launch SHOP worldwide, and we
will keep you updated on our progress.
Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com
ja sam takticki cekao duple ptz, ostalo mi 82 filmica, a sad su trodupli, tako da jos bolje...evo to je skoro 1000ptz :) treba vidjeti koje ce mi htjet prikazat koje ne, ali opet bit ce masu ptz-a
Kako 12 ja po videu dobijem samo 6...?!?!
Z-List + triple ptz
Z-List + triple ptz
ako je tako...ona ljudi javite mi se na pp...kome treba pozivnica...