Lockerz je SCAM!

poruka: 188
|
čitano: 56.381
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz
15 godina
odjavljen
Lockerz je SCAM!

sorry frenki ali ja sam mogao prodat istu foru, nedavno sam imao novi killzone za ps3 za frenda i mogao sam izjavit da sam ga dobio sa lockerza i rec da sam eto bacio baš slucajno u smece sve omote, naljepnice i gluposti koje dodu u paketu, a zapravo sam ga za frenda kupio od lika u Rijeci da ovome mogu poslat poštom jer živi u drugom gradu.

I vidim da neki od lockerz zagovarača vole koristi izraz "ispao si budala", to i onako samo koristite preko neta a nebi samo tako svakome u RL to rekao.

Let The Metal Flow - Chuck Schuldiner, The Father Of Death Metal (1967 - 2001) R.I.P.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 16:23 (D.N.R.).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz je SCAM (imam mail kao dokaz)!!!

slazem se!

grom74
16 godina
protjeran
Lockerz je SCAM!

Nakon sto su me banali i za*ebali morat cu se slozit.

DA LOCKERZ JE SCAM

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
5 4 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz je SCAM!
Perkan777 kaže...

Nakon sto su me banali i za*ebali morat cu se slozit.

DA LOCKERZ JE SCAM

hehehe

koliko si samo planirao s njihovim stvarima

al dobro, gledaj to ovako, ban si pokupio prije zbog multiaccounta neg zbog njihove prevare

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
15 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!

Scam, šta bi drugo bilo. Neka budala se dosjetila kako da brzo zaradi, a mi pušimo njihove fore Bogataš

WinDef.com - Htvatski Windows 7 Forum

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!
ljudi ja mislim da je ovo isttina

pito sam tipaa na facebooku iz grupe lockerz

JA: is it true that i can get an psp or ps2 ,... for freee.. please tell me

ON: yes you can, but atm its very hard to get something
i ordered an ipod touch 64gb, but they think i cheated so ...
i think atm you shouldn't have to much hope, but maybe when its out of beta ( i hope next year) then the chances to get something for "free" are higher ;)

al opet to moze značiti da je lockerz scam zato kaj kad god nekko naruci mogu rec da je varao i to je to BAN BAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@-D.N.R: Obnavljaš dnevni boravak Belji se?

Moj prijatelj je dobio iPOD Smijeh

Znam da cete sada reci slike itd..

ali vec je otvorio...

a ako stavi samo tako slike kraj imena reci cete da ga je kupio...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 15:19 (Zvone123).
15 godina
neaktivan
Zvone123 kaže...

ali vec je otvorio...

Ja nemogu virovat da niko nije stavija slike od ovih silnh dobitaka.

Sta ima veze jel ga otvorija ili ne ima kutiju id lockerza pa nek je slika i stavi skupa sa ipodon.

Jel to ikakvi problem.

BMW
15 godina
neaktivan
cappy kaže...
Zvone123 kaže...

ali vec je otvorio...

Sta ima veze jel ga otvorija ili ne ima kutiju id lockerza pa nek je slika i stavi skupa sa ipodon.

Jel to ikakvi problem.

Problem je taj sto njegov prijetelj nije dobio iPod od Lockerz-a, nego je on normalo kupio kao svi mi. Sada ce kolega sigurno nadodati da je njegov prijatelj kutiju bacio, ma moze jednostavno naci i na netu sliku samo da bi nas ubijedio. Ali mene nece ubijediti, Lockerz je SCAM STOLJECA.

Chatanje Na Sonyjev Način.
15 godina
neaktivan
Game_Fan kaže...
cappy kaže...
Zvone123 kaže...

ali vec je otvorio...

Jel to ikakvi problem.

Problem je taj sto njegov prijetelj nije dobio iPod od Lockerz-a, nego je on normalo kupio kao svi mi. Sada ce kolega sigurno nadodati da je njegov prijatelj kutiju bacio, ma moze jednostavno naci i na netu sliku samo da bi nas ubijedio. Ali mene nece ubijediti, Lockerz je SCAM STOLJECA.

Ma nisan ja njemu povirova,nego ima dosta takvih bisera koji napisu nesto slicno ovome.

A niko nestavi slike pa eto zato,a i neznan sta in je vise cilj uvjeravat druge da nije scem,ti se drži lockerza a ja necu i to je to.

BMW
16 godina
neaktivan

Eh čitam i smijem vam se...  Evo vam jedna sličica i sretna nova godina :)

lockerz lockerz
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 15:11 (ataM).
15 godina
ataM kaže...

wow..dobio si karton od lockerza...hahaha

EDIT: I tebi sretna nova!!Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 17:01 (DamageHigh).
16 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!

Zanemarujes NETBOOK u pozadini???

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ataM kaže...

uuu mogu i ja dobit majcu :]

16 godina
onda je dobij -..-
16 godina
neaktivan

a kako hoćete, možete vi i dalje trkeljat kako je lockerz scam i slično, ja vas pozdravljam s mog novog netbooka i ode piti Smijeh

btw majciu još nisam ni dobio :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 18:10 (ataM).
15 godina
LordShgi kaže...

Zanemarujes NETBOOK u pozadini???

Netbook ko netbook, ko kaže da ga je dobio od lockerza? Karton?

Ja se iskreno nadam da je on to stvarno dobio, zbog svih vas koji se skoro godinu dana mučite sa lockerzom, ali budimo realni....

16 godina
neaktivan

nemam pametnijeg posla nego da idem po netu i lažem da sam dobio nagradu... kao da je lockerz moj sajt. mislim stvarno, šta trebam ovdje postaviti sve papire, potvrde i ostalo da bi neki ljudi vjerovali? nevjerovatno.

samo ću reć ljduima koji su aktivni tamo da ne slušaju ove gluposti, uz malo trudia i sreće lagano se može doći do lijepe nagrade. jeidno budite spemni na plaćanje carine ak uzmete nešt bolje, tak da na kraju ne ispadne baš besplatno, al opet...

16 godina
neaktivan
ataM kaže...

El su se tebi oduzeli bodovi?

I`em HARD PRO GAMER!!!
17 godina
neaktivan
ataM kaže...

nemam pametnijeg posla nego da idem po netu i lažem da sam dobio nagradu... kao da je lockerz moj sajt. mislim stvarno, šta trebam ovdje postaviti sve papire, potvrde i ostalo da bi neki ljudi vjerovali? nevjerovatno.

samo ću reć ljduima koji su aktivni tamo da ne slušaju ove gluposti, uz malo trudia i sreće lagano se može doći do lijepe nagrade. jeidno budite spemni na plaćanje carine ak uzmete nešt bolje, tak da na kraju ne ispadne baš besplatno, al opet...

iskreno mislim da nemaš pametnijeg posla.

daj nam molim te par stvari reci...1) kad si to redeemo 2) kako se točno zove  ta "nagrada" 3)kolko je bodova koštala 4) kolko joj je trebalo da dođe

molim te nemoj sad trkeljat kao "šta imaš ti tu nama nešto dokazivati", jer stvar je važna. jel ti opće shvaćaš kolka je to stvar da je neka vrijedna nagrada stvarno došla u hrvatsku?

valjda shvaćaš da bez odgovora na ova pitanja i nekih još dodatnih papira ti apsolutno nitko nevjeruje na forumu- nije li to malo jadno?

ajd sad na poso, il priznaj da izigravaš frajera.

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
15 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!

Ponasate se ka mala dica,samo bezveze gubite vrime na Lockerz,a necete nikad nista dobit osim majca sa pazara.

BMW

3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Ponasate se ka mala dica,samo bezveze gubite vrime na Lockerz,a necete nikad nista dobit osim majca sa pazara.

I 50$ i nagrada

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
16 godina
neaktivan

hah pa ajde

piše ti na slici kad sam je redeemo, October. Kad je bilo za Z-listere samo. Poslana je 16.12. iz USA, 21.12. sam dobio poštu da je na carini u zg, a 30.12. mi je isporučeno na kućnu adresu nakon što sam platio carinu i ostale troškove.

Nagrade se zove HP MINI 110-1025DX i vrijednost u USA mu je 399$ (tak su napisali bar, težina paketa 5.7 LBS)

Došla je 700 bodova, a tek jučer su mi skinuli bodove za nju (al ostalo mi još 600 bodova Cool)

Sad hoće tko vjerovati ili ne, nije mi pretjerano važno, ovdje sam se javio samo da vas demantiram i dam nade ostalima. Jer iskreno ni ja nisam pretjerano vjerovao da će poslati u Hrvatsku.

Al meni Lockerz ništ ne znači, nije moj sajt, da se ja sad tu dokazujem i prepirem zbog njega, svoje sam rekao, tko hoće može mi vjerovati i pokušati osvojiti nešto kao i ja, tko neće nek i dalje trkelja  i sere, to je ipak najlakše.

15 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...
cappy kaže...

I 50$ i nagrada

A ko je to dobija???

BMW
16 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!

Ja

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ataM kaže...

Jel mene oci varaju ili sam ja pogrijesio temu, evo kako je nas kolega dobio poklon od lockerza: KOLEGA LAZE DA JE TO NEJGOV POKLON

Na ovim linku pronadzite lika po imenu Lego i on je dao link na istu sliku kao ovaj nas kolega sa BUG-a. Ko sada tu laze, objasni nam kolega.

Molim te nemoj samo reci da si to ti napisoa na onim sajtu.

Chatanje Na Sonyjev Način.
16 godina
neaktivan
Game_Fan kaže...
ataM kaže...

Jel mene oci varaju ili sam ja pogrijesio temu, evo kako je nas kolega dobio poklon od lockerza: KOLEGA LAZE DA JE TO NEJGOV POKLON

Na ovim linku pronadzite lika po imenu Lego i on je dao link na istu sliku kao ovaj nas kolega sa BUG-a. Ko sada tu laze, objasni nam kolega.

Molim te nemoj samo reci da si to ti napisoa na onim sajtu.

Možda je isti čovjek?

16 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!

haha ne vjerujem, pa da isti čovjek, tamo mi je nick Lego.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neznam na temelju cek vi zakljucujete da je scam, zbog maila? ko bi normalan dao xbox za dailie i logine? Pa da imate imalo inteligencije, pa malo google svatili. Ja kad sam sazno za lockerz prvo sam iso proguglati o lockerzu. Oni dobivaju pare ako niste znali za svaki login, dailie prodaju ko statistike, reklame....para ko blata.....kao drugo naso sam dost dokaza od hrvata koji je dobio termosicu, crnogorca psp, i dobar dio balkana bosanac majcu....uostalom sta te kosta lockerz? max 2min dnevno, tolko potrosim na zjevanje kad se ustanem ujutro

15 godina
ivanvg kaže...

neznam na temelju cek vi zakljucujete da je scam, zbog maila? ko bi normalan dao xbox za dailie i logine? Pa da imate imalo inteligencije, pa malo google svatili. Ja kad sam sazno za lockerz prvo sam iso proguglati o lockerzu. Oni dobivaju pare ako niste znali za svaki login, dailie prodaju ko statistike, reklame....para ko blata.....kao drugo naso sam dost dokaza od hrvata koji je dobio termosicu, crnogorca psp, i dobar dio balkana bosanac majcu....uostalom sta te kosta lockerz? max 2min dnevno, tolko potrosim na zjevanje kad se ustanem ujutro

Zaključujemo na temelju zdravog razuma...

Da, znali smo da prodaju sve tvoje podatke, a ti ne dobiješ ništa...

Bosanac dobio majcu? Stvarno fascinantno. Majca košta 10 kn i još na njoj piše Lockerz..dakle samo reklama, ništa drugo...

Ovaj Hrvat i Crnogorac, to su pretpostavljam prijatelji prijatelja?

Šta te košta lockerz? To što se smije koristiti svim tvojim informacijama.

2 minute dnevno × 365 dana = 12,2 h

12 h i nije tako malo jel da?

Imaš malo veće šanse dobit nešto na lockerzu nego na lutriji. Čim par ljudi nešto dobije, iako to bila i samo majica, odma krene lavina argumenata kako lockerz nije scam...

Ajmo reć da lockerz ima 10 000 000 korisnika worldwide. Da svaki dobije "nagradu" od "samo" (samo jer ima puno skupljih tamo) 100 $ to je 1 000 000 000 $ što je nekih 5 000 000 000 kn. Kolika bi onda trebala biti njihova zarada, da bi pokrili te troškove?? Pa ta lova bi pokrila pola hrvatskog proračuna...

Dakle očito je da se tolka lova ne vrti i da ne šalju "nagrade" ni polovici korisnika.

Ljudi nema kruha bez motike...

Evo našao sam zanimljiv tekst u njihovom "Terms of use": "Remember, pigs get fat - hogs get slaughtered".

Ta rečenica jasno pokazuje o ozbiljnosti tvrtke (organizacije, šta je već)...Evo i slika ako mi neko ne vjeruje (nije moj screenshot):

Remember, pigs get fat - hogs get slaughtered Remember, pigs get fat - hogs get slaughtered
A evo još jedne slike iz Buga:

Po meni je bug ozbiljan časopis, kao i njegov glavni urednik. Ovo je tekst iz Uvodnika o Lockerzu koji je on napisao (Miroslav).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice