Dakle, zanima me koliko vas je postalo korisnicima nove iskonove usluge ili koliko vas ju je naručilo. Zanima me i to koliko ste 'neugodnih' iskustava imali ili prilikom čekanja na IPTV ili prilikom korištenja same usluge. Ja sam naprimjer postojeći korisnik Iskona, te sam za sami uređaj morao čekati od 29.4 do utorka 26.5. Dakle, skoro mjesec dana. Problemi se nisu zaustavljali na tome, jer ja još nemam IPTV (i flat) ! Mada je evo, već skoro četvrtak...Nazvao sam jučer službu za korisnike, te mi je ljubazna 'teta' rekla da će mi 24 sata nakon dostave paketa (ili kad oni dobiju informaciju od overseas expressa da su mi dostavili paket) 'uključiti' IPTV. Međutim, to se nije dogodilo (što me nevjerojatno iznerviralo, te sam skoro morao uzeti tablete za smirenje). Koliko ja znam, Iskon pošalje sms poruku u kojoj se korisnik obavještava da mu je IPTV dostupan...Ja ju nisam još dobio. I sada ne znam što dalje; moguće je da imaju veliku gužvu te ne mogu na 'sve strane', možda ću dobiti sutra taj sms...Ali ljuti me to što mi je rekla 'teta' da ću danas dobiti taj signal. Pa ako im je gužva, mogla je slobodno reći da još malo pričekam. Uz to, u samom ugovoru piše da će se korisniku dan nakon samoinstalacije isporučiti 'signal'. Prema tome, ne drže se ugovora! Zar to nije kažnjivo?
Nadam se da će ova tema naći svoje 'poklonike' jer sam ju otvorio da bude mjesto osvrta postojećih i budućih korisnika iskonove nove usluge.