Pošto me T-Com razljutio,posebno njegova podrška itd... prelazim na neki drugi ISP.
E sad, koji je najbolji,a da ima telefon,internet i IPTV?
Pošto me T-Com razljutio,posebno njegova podrška itd... prelazim na neki drugi ISP.
E sad, koji je najbolji,a da ima telefon,internet i IPTV?
Ovo su moja tri prijedloga:
Amis- kvalitetna i dobra usluga po svakom pitanju
Iskon - po mojoj slobodnoj procjeni najnaprednija IPTV
B.Net - ovo je odabir ako želiš imati najviše TV kanala
Pula i Split,mijenjam za više ljudi
BTW jel ostaje ista mail adresa ako promijenim ISP?
Recimo mail mi je lzgr@pu.t-com.hr i ja bih taj mail zadržao.
Pula i Split,mijenjam za više ljudi
BTW jel ostaje ista mail adresa ako promijenim ISP?
Recimo mail mi je lzgr@pu.t-com.hr i ja bih taj mail zadržao.
o tome moraš voditi računa prilikom odjave usluga. Ako odjaviš sve usluge ugasiti će ti i e-amil adresu. Raspitaj se u T-Comu, odavno sam otišao iz njihovih pandži pa sam zaboravio.
-noviji korisnici koji su e-mail dobili u vrijeme ADSLa, gube taj mail-adresu.
Stari korisnici, tj stari mail koji je vezan na jmbg, ne na liniju, i dalje vrijedi. Imam mail već već 20god, unazad 5 godina nemam t-com liniju. Taj mail je 'vječan'. .. dok ga 'slučajno' ne ugase.
Izbor ISPa ovisi o lokaciji, provjeri dostupnost.
Bnet je kabelska (veći gradovi samo kvartovi-zgrade).
Iskon, Amis, ... ostali su preslabi. Recimo Metronet ili H1. Ipak se raspitaj.
Optima je ružno paće, ali zna biti njjeftinija kao osnovni paket. Za ostale pakete je cijena podjednaka pa onda ipak Amis ili Iskon...
Odlaskom s Tcoma, možeš očekivati i probleme na samoj liniji. Možda slučajno ali....
edit: btw možda netko ima za ovu temu....
Izbor ISPa ovisi o lokaciji, provjeri dostupnost.
Bnet je kabelska (veći gradovi samo kvartovi-zgrade).
Iskon, Amis, ... ostali su preslabi. Recimo Metronet ili H1. Ipak se raspitaj.
Optima je ružno paće, ali zna biti njjeftinija kao osnovni paket. Za ostale pakete je cijena podjednaka pa onda ipak Amis ili Iskon...
Odlaskom s Tcoma, možeš očekivati i probleme na samoj liniji. Možda slučajno ali....
Amis je dostupan samo na području Zagreba, Velike Gorice, Samobora i mislim Sesveta tako da ništa od njega. H1 mi se čini OK, ali kao i sa Iskonom problem je što se u okolnim naseljima od samog centra ponovno koriste T-Com žice pa se cjenovno isplativiji paketi ne mogu uzeti. Optima za sada jedina koja ima samostalnu podršku u većini gradova.
Metronet prvi puta čujem :/
Ja sam prije 3 godine zbog istih razloga kao i ti "prebjegao" na Optima telekom (taman su se pojavili u zapadnom dijelu grada Zagreba). Mogu ti ih slobodno preporučiti, paketi su im povoljni (imam tel, flat i OptiTV osnovni paket, 260 kn, s time da u telefonu imam 100 kn besplatnog nacionalnog prometa). Stabilna veza, uslužni Helpdesk (imao sam prošlu zima dosta problema s pucanjem ADSL - a i OptiTV - a, na kraju se ispostavilo da je podzemni kabel koji vodi do moje centrale oštećen, te su, začudo, uspjeli natjerati T - Com da to popravi u roku od 2 dana... jest da su se namučili dok se otkrilo gdje je kvar, ali su, nakon 3 tjedna zvanja, testiranja, ponudili mi prekid ugovora na njihovu štetu, pošto nisu tada bili u stanju riješiti... dali su mi 3 mjeseca besplatnog korištenja usluga jer sam morao toliko čekati da se riješi problem [4 tjedna, dan više, manje]).
Zašto sam ovo napiso? Jednostavno jer sam uistinu zadovoljan Optimom i svatko tko me pita kome da se prebaci, savjetujem da se prebaci k njima.
Također, preporučio bi ti, ako Optima nije dostupna tamo gdje želiš mijenjati liniju, da se prebaciš na Iskon. Jesu sestrinska tvrtka T - Com - a, ali su mnogo bolji nego što je T - Com.