Kakva je vajda od torrenata ?

poruka: 19
|
čitano: 2.590
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kakve ljudi imaju koristi kada stave nešto na torrent

Ne dobijaju ništa osim malo podignutog ratia,na  otvorenim torrentima ne vidim razlog zašto postavljati a opet su prepunjeni materijalom  ?

Razumijem likove koji stavljaju na HF RS FS,i ja sam među njima i mogu jako fine pare da se zarade (30-50 USD mjesečno)..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kakva je vajda od torrenata ?

I lopovi imaju svoju čast...

Every hole is a goal!
17 godina

ako već ne platiš neko izdanje recimo 300kn, onda valjda možeš potrošit par GB na disku i par GB bandwitha.. komp je ionako upaljen

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan

Nije sve ni u pari

www,sobitza.com
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa i ja dijelim neke stvari i to kad god mogu... Znas neki ljudi jednostavno ne trebaju novcana sredstva da bi djelili i pruzili ostalim ljudima sto legalno ne mogu imati...
In Control
16 godina
neaktivan
Razarach_NG kaže...

Nije sve ni u pari

Potpis....ima nečega i u moralnoj dobrobiti Osmijeh

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 12:20 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
I da... cisto informativno... Na RS-u se ne moze nista vise zaraditi (prije sam znao oko 200 - 300$ mjesecno natuci na premium accountima, odnosno prodavao sam premium za 5$ koje sam kreirao preko bodova, na HF-u se moze zaraditi i preko 1000$ mjesecno ako uploadas ono sto valja i drzis up cijelo vrijeme, i ako napravis botove koje prijavljuju ostale linkove... zabavno :) )
In Control
17 godina

Sto nebi stavio neki film ili knjihu ili bilo sta drugo sto na tom trackeru nema? Mozda nekome zatreba, mozda se nekome gleda film koji ja imam na kompu. A ne kosta me nista sto se seeda, jbt pa ne bacam ga lopatom, samo ostavim komp upaljen, koji i onako radi jer mi je potreban.

Da ja nitko ne uploada ti vjerovatno nebi mogao nista skinuti, pa se upitaj malo

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 12:28 (goodye).
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
I da... cisto informativno... Na RS-u se ne moze nista vise zaraditi (prije sam znao oko 200 - 300$ mjesecno natuci na premium accountima, odnosno prodavao sam premium za 5$ koje sam kreirao preko bodova, na HF-u se moze zaraditi i preko 1000$ mjesecno ako uploadas ono sto valja i drzis up cijelo vrijeme, i ako napravis botove koje prijavljuju ostale linkove... zabavno :) )

Sto nebi stavio neki film ili knjihu ili bilo sta drugo sto na tom trackeru nema? Mozda nekome zatreba, mozda se nekome gleda film koji ja imam na kompu. A ne kosta me nista sto se seeda, jbt pa ne bacam ga lopatom, samo ostavim komp upaljen, koji i onako radi jer mi je potreban.

Da ja nitko ne uploada ti vjerovatno nebi mogao nista skinuti, pa se upitaj malo

Mislim da si malo promasio fudbal... procitaj jos jednom sto sam napisao, oba moja posta... Ja stvarno ne vidim nista u tome sto te ponukalo da stavis taj post na moj citat :)

In Control
17 godina

jbg, pogresna tipka, kliknuo sam citiraj umjesto odgovori, ne moras mi odmah oci kopati ;D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...

jbg, pogresna tipka, kliknuo sam citiraj umjesto odgovori, ne moras mi odmah oci kopati ;D

Ma samo hocu da ukazem na pogresku... NO HF :)

evo ja sam jucer i danas uploado miljun ebookova sto se tice sigurnosti i crackiranja (cisto za ethical hacking) s najnovijim toolovima koje sam mogao naci... :)

In Control
17 godina

Pa vjerovatno žele podijeliti nešto svoje sa drugima kao omiljenu seriju, film, igru itd. ili radi osvete recimo microsoftu zato što nabija cijene windowsima,office-u...

Šta te briga glavno da možeš skinut i da je besplatno.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A isto tako, neki ljudi stave svoje programe/igre na P2P stranice jer im je tako najjeftinije raspačavati.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Kakve ljudi imaju koristi kada stave nešto na torrent

Ne dobijaju ništa osim malo podignutog ratia,na  otvorenim torrentima ne vidim razlog zašto postavljati a opet su prepunjeni materijalom  ?

Djelis sa drugima nesto sto imas? Zelis malo doprinjeti zajednici od koje si do sada samo uzimao?

Ljudi su cudni, ne bi vjerovao... xD

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
protjeran
Pa i ja dijelim neke stvari i to kad god mogu... Znas neki ljudi jednostavno ne trebaju novcana sredstva da bi djelili i pruzili ostalim ljudima sto legalno ne mogu imati...

dijeli ti ono što zaradiš. lako je tuđim k....m gloginje mletiti... i ja volim dati nekome ali ono što zaradim. zato malo dajem. od torrenata nikakve koristi. skineš film,ne pogledaš,loša kvaliteta ,nama titl,posudiš "prijatelju" koji ne vrati itd. još kod njega murja nađe nešto takvo a on sav sasran kaže - njegovo je. ima tu puno lipih stvari

Z
15 godina
neaktivan

Nije poanta ovdje o legalnosti onoga sto rasparcavas preko torrenata, nego originalni poster ne shvaca zasto bi itko ista djelio besplatno koristeci pri tome jos i svoj bandwidth, tako sam ja to barem shvatio.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Nije poanta ovdje o legalnosti onoga sto rasparcavas preko torrenata, nego originalni poster ne shvaca zasto bi itko ista djelio besplatno koristeci pri tome jos i svoj bandwidth, tako sam ja to barem shvatio.

Baš tako.. ja se iskreno ne zamaram s legalnoscu uopce... Koliko je mojih botova za razno razne MMORPG-eve na kraju zavrsilo crackirano i na torrentu... ali opet sam zaradio prilicno vise no sto sam ulozio... I isto tako znam da ce mi i sljedeci uratci zavrsiti na torrentu, ali sto ima veze...

In Control
16 godina
neaktivan

Kod torrenata je važna zajednica,dijeljenje i skidanje sadržaja,međusobna pomoć.Tu su sami korisnici odgovorni za dostupnost sadržaja.Ove hostinge se ne isplati koristiti ako nemaš premium account(govorim o većim fileovima).Ali svejedno,i warez i torrent zajednice su vrlo aktivne i korištene.

alrighty then

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znam,FS je tu,sjajan servis,računaju download iz svih zemalja..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice