Kako se ulogovati na net

poruka: 4
|
čitano: 1.499
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako se ulogovati na net

Imam windows 7,nemogu se prikljjucit na kabel jer mi je potrebno da se ulogujem,imam sifru i sve no ne znam gdje treba ici da se uloguje,moze li pomoc?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kako se ulogovati na net
kaskader kaže...

Imam windows 7,nemogu se prikljjucit na kabel jer mi je potrebno da se ulogujem,imam sifru i sve no ne znam gdje treba ici da se uloguje,moze li pomoc?

Priključi kabel, odaberi vrstu mreže (home - ako si kod kuće, work - ako si na poslu ili public - javne mreže) i vozi miško.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
odjavljen
kaskader kaže...

Baš si kaskader Smijeh I kako se onda misliš spajati ako se nemožeš priključiti (LAN) kablom? Bežično?

14 godina
neaktivan
alankish kaže...
kaskader kaže...

Baš si kaskader Smijeh I kako se onda misliš spajati ako se nemožeš priključiti (LAN) kablom? Bežično?

ne....potrebno mi je da unesem svoju lozinku i sifru jer mi nema mjesta na routeru da prikljjucim ovaj svoj kabel,a ja neznam gdje treba da idem da unesem svoje korisnicko ime i pw

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice