Imam windows 7,nemogu se prikljjucit na kabel jer mi je potrebno da se ulogujem,imam sifru i sve no ne znam gdje treba ici da se uloguje,moze li pomoc?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam windows 7,nemogu se prikljjucit na kabel jer mi je potrebno da se ulogujem,imam sifru i sve no ne znam gdje treba ici da se uloguje,moze li pomoc?
Priključi kabel, odaberi vrstu mreže (home - ako si kod kuće, work - ako si na poslu ili public - javne mreže) i vozi miško.
Baš si kaskader I kako se onda misliš spajati ako se nemožeš priključiti (LAN) kablom? Bežično?
Baš si kaskader I kako se onda misliš spajati ako se nemožeš priključiti (LAN) kablom? Bežično?
ne....potrebno mi je da unesem svoju lozinku i sifru jer mi nema mjesta na routeru da prikljjucim ovaj svoj kabel,a ja neznam gdje treba da idem da unesem svoje korisnicko ime i pw