Kako saznati nećiji IP od gmaila/hotmaila/aol(maila)/yahoo(maila)/ Hitno mi je ... trebao bih pomoć da bude što lakše da to saznam
Hvala Vam
Kako saznati nećiji IP od gmaila/hotmaila/aol(maila)/yahoo(maila)/ Hitno mi je ... trebao bih pomoć da bude što lakše da to saznam
Hvala Vam
Pa zašto danas svaki klinjo koji pogleda film Hakere koji tamo nešto kucaju po tipkovnici(što nema veze sa stvarnim hakiranjem) misli da će i on moći biti haker.
Prije postavljanja ovakvih pitanja, bilo bi dobro da znaš na koji princip funkcionira mail, pa onda ne bi postavlja ovakva pitanja, jer bi znao da kada se šalje mail on prvo ide na server a zatim ga server prosljeđuje primatelju, dakle ti bi konkretno trebao "upast" u server svog mail host-a, a čisto sumnjam da ti znaš šta je host a kamoli kako upast u njegove servere.
Pa zašto danas svaki klinjo koji pogleda film Hakere koji tamo nešto kucaju po tipkovnici(što nema veze sa stvarnim hakiranjem) misli da će i on moći biti haker.
Prije postavljanja ovakvih pitanja, bilo bi dobro da znaš na koji princip funkcionira mail, pa onda ne bi postavlja ovakva pitanja, jer bi znao da kada se šalje mail on prvo ide na server a zatim ga server prosljeđuje primatelju, dakle ti bi konkretno trebao "upast" u server svog mail host-a, a čisto sumnjam da ti znaš šta je host a kamoli kako upast u njegove servere.
Pa ozbiljno sam pitao...mislio sam da će biti malo lakše...a jel mogu saznati IP od BLOGA
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
jel to Vi mene zaje......... ili kako si došao do toga?
jel to Vi mene zaje......... ili kako si došao do toga?
Obrati pozornost na boldano i u ukoliko shvatiš o čemu se radi shvatit ćeš je li te je..
EDIT:
Šta misliš bi li ovako izgleda IP adresa?
RazorNapster
napiši mi na pp (privatnu poruku)
.. što je IP? Kad to saznate, pitajte dalje.
@ post iznad, piši, dozvoljeno je tj, nema moguće zlouporabe.
.. što je IP? Kad to saznate, pitajte dalje.
@ post iznad, piši, dozvoljeno je tj, nema moguće zlouporabe.
BOZEE, ovaj bas ne razlikuje DNS, IP i jos puno puno pojmova ima on ucenja
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
Trebam samo provjeriti dali jedan lik ima 3 ista maila...tj. da li on šalje poštu s ta tri maila?
Google is your friend... ako već želiš nešto takvo saznati, najprije ćeš tamo naći.
Kako saznati nećiji IP od gmaila/hotmaila/aol(maila)/yahoo(maila)/ Hitno mi je ...
Nikako!
Ako te vredaju onda napises mail abuse sluzbama "gmaila/hotmaila/aol(maila)/yahoo(maila)/ Hitno mi je ... "
A ako koristis POP3 account (e-mail adresu ti daje provider) onda (skoro i da) mozes
Hvala Vam
Klinjo bilo bih ti pametnije da se uhvatiš knjige i učenja a ne se sa ovakvim glupostima zaje*avat
Trebam samo provjeriti dali jedan lik ima 3 ista maila...tj. da li on šalje poštu s ta tri maila?
Ne mozes to znati. Najdalje sto mozes doci je provider sa kojeg je poslan mail. A to ti ne znaci apsolutno nista.
Zašto ga zaje***ate.
Da bi zaznao IP adresu od maila:
1. Kopiraj tekst maila na memory stick
2. uzmi taj stick, stavi ga na prozor
3. priđi prozoru i okreni se tri puta na mjestu, osjetit ćeš sunčane zrake kako premještaju bitove i čitaju ip adresu s memory sticka
4. zadnji i najvažniji korak: okreni se 3 puta prema kazaljki na satu i 4 puta suprotno od kazaljke na satu i onda 10 puta glasno reci "OOOMAĐIJAJ ME" lupajući se ku**em se po čelu
5. ubaci stick u raćunalo i u mailu će biti napisama ip adresa
by vidoviti milan ;)
Vidi ovo sto cu ti sada napisati nemoj nikome reci,jer ovo je cisti hard core hack,cisti sumnjam da Razor,Jonathan James,Tim Berners-Lee,pa cak ni sami Bill Gates,ne znaju.
Moras ici step,by step inace,hack nece upaliti!
Idi u registry i postaj ovdje na forumu broj koji ti prikaze!
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Activision > Call of Duty 4
Otvori mail i posalji covjeku poruku TKO SI TI?
Nema rješenja, ali daj usput pogledaj i mapu od black opsa, MW2 i BFBC2 ako ga imaš.
Bez uvrede, ali koliko puta moramo reći da takve informacije nisu javne.
Ali zato možeš bez problema saznati program (napisao bih "User Agent" ali kad ne znaš što je to sinko
) iz kojeg je neki mail poslan ako pogledaš source tog maila. Za Thunderbird postoji ekstenzija "Display Mail User Agent" koja to obavi.
Hahaha nice troll thread.
Nema druge nego zvati Vidovitog Milana.
Hvala Vam
93.136.130.227. Evo ti moj pa mi hakiraj.
..Bez uvrede, ali koliko puta moramo reći da takve informacije nisu javne.
-koje inf. nisu javne? -IP? neobično. Kako to da neki paket (mail) ne zaluta, kako mu pošalje odgovor? .. 
-svaki mail ima u hederu sendera, spameri obično koriste lažnjake..., prvi konkretni trag je ISP-host s kojeg je mail poslan, tj sve se može preko abuse službe.
-problem je što wanabee hackeri misle da nešto mogu s adresom ili IPom.