Kako do htnet.hr maila?

poruka: 11
|
čitano: 19.293
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kako do htnet.hr maila? :)
Pozdrav!
Evo ja imam jedno relativno čudno pitanje, ali se nadam da ćete mi moći pomoći jer mi je stvarno bitno...
Naime, zanima da li i kako se mogu ulogirati u svoju mail adresu xxxxx.xxxxx@vz.htnet.hr? Problem je u tome što godinama nisam koristio tu mail adresu, pa naravno ne znam ni lozinku; a zapravo ne znam niti gdje bih mogao pokušati ulogirati se osim preko komunikatora t-coma, ali kad se registriram tamo uopće mi ne nudi mogućnost povezivanja s tom adresom... Ne znam, outlook express možda? Ali ja se baš ne kužim u kompjutere i ne znam kako ispuniti sva ona polja za pop3 servere i slične hijeroglife. :D A u slučaju da i upijem preko outlooka, vjerojatno neću imati stare mailove tamo, a oni su upravo razlog zbog kojega sam ponovno poželio pristup toj staroj adresi.
Ljudi, pomagajte kako znate i umijete! :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kako do htnet.hr maila? :)
quesa kaže...
Pozdrav!
Evo ja imam jedno relativno čudno pitanje, ali se nadam da ćete mi moći pomoći jer mi je stvarno bitno...
Naime, zanima da li i kako se mogu ulogirati u svoju mail adresu xxxxx.xxxxx@vz.htnet.hr? Problem je u tome što godinama nisam koristio tu mail adresu, pa naravno ne znam ni lozinku; a zapravo ne znam niti gdje bih mogao pokušati ulogirati se osim preko komunikatora t-coma, ali kad se registriram tamo uopće mi ne nudi mogućnost povezivanja s tom adresom... Ne znam, outlook express možda? Ali ja se baš ne kužim u kompjutere i ne znam kako ispuniti sva ona polja za pop3 servere i slične hijeroglife. :D A u slučaju da i upijem preko outlooka, vjerojatno neću imati stare mailove tamo, a oni su upravo razlog zbog kojega sam ponovno poželio pristup toj staroj adresi.

Na komunikatoru moraš napraviti NETid, to napraviš pomoću podataka svojih i podataka za koji je user registrirana mail adresa.

Vjerovatno je adresa od ADSL-a, ali provjeri još jednom, može biti i Netstart...

Osim toga, u outlook-u će ti isto trebati korisnički podaci, dakle user i lozinka....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Re: Kako do htnet.hr maila? :)
quesa kaže...
Pozdrav!

Svaka mail aplikacija koja koristi POP pristup može poslužiti u tu svrhu.

Ako si na t-com-u, treba tu username i password (sve možeš dobiti na 0800 9000), a tamo ti mogu i dati podatke za konfiguraciju klijenta.

13 godina
neaktivan
Kako do htnet.hr maila?

Nemam ADSL, niti MaxTv, a to je potrebno da bih ''dobio višu razinu NetId-a'', a s time i mogućnost odlaska na mail, tako kažu na Komunikatoru.

A ovo za POP server ne kužim, mislio sam da ste shvatili da sam totalni kreten što se takvih stvari tiče... {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kako do htnet.hr maila?
quesa kaže...

Nemam ADSL, niti MaxTv, a to je potrebno da bih ''dobio višu razinu NetId-a'', a s time i mogućnost odlaska na mail, tako kažu na Komunikatoru.

A ovo za POP server ne kužim, mislio sam da ste shvatili da sam totalni kreten što se takvih stvari tiče... {#}

AKo je mail bio dobiven od ISP-a, pretpostavljam od HT-a, onda možeš zvati i tražiti, možda ti ga nisu zbrisali, ali ako ga nisi koristio više godina, ako si prešao drugom ISP-u, ja bi se laganini oprostio od tih mail-ova....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
quesa kaže...

Bitan ti je username i password. Ako to nemaš, ne možeš ništa.

Ostalo imaš ovdje: http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=689&id=2110

13 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
quesa kaže...

AKo je mail bio dobiven od ISP-a, pretpostavljam od HT-a, onda možeš zvati i tražiti, možda ti ga nisu zbrisali, ali ako ga nisi koristio više godina, ako si prešao drugom ISP-u, ja bi se laganini oprostio od tih mail-ova....

Da, mail je dobiven od HT-a, prije više godina. Više ne koristim tad ugovoren ''paket'', to je otišlo u zaborav, iako sam još uvijek na t-comu kao ISP-u ali na totalno dugačiji način (koristim susjedov {#})... Hahaha, ovo je presmiješno, znači ništa?!

17 godina
quesa kaže...
rooswelt1991 kaže...
quesa kaže...

Da, mail je dobiven od HT-a, prije više godina. Više ne koristim tad ugovoren ''paket'', to je otišlo u zaborav, iako sam još uvijek na t-comu kao ISP-u ali na totalno dugačiji način (koristim susjedov {#})... Hahaha, ovo je presmiješno, znači ništa?!

Neki dan složio prvi puta mail otvoren 2006. Ne gasi se. {#}

13 godina
neaktivan

I sad još da pomogneš meni i mission accomplished! {#}

17 godina
quesa kaže...

I sad još da pomogneš meni i mission accomplished! {#}

Ajmo ispočetka: {#}

0800 9000 - doći do username i passworda.

http://faq.hrvatskitelekom.hr/pages/category.xhtml?question=96#odgovor - konfiguracija aplikacije (Outlook, Outlook express itd.).

13 godina
neaktivan

Zovem sutra onda i javim kako je prošlo.... Hvala vam!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice