dobar dan, danas sam presao na Bnet i dobio sam njihov router thomson twg850, i trebala bi mi scripta od njega za jDownloader, pa bih vas molio ako netko ima da pošalje.
Hvala na pomoći
dobar dan, danas sam presao na Bnet i dobio sam njihov router thomson twg850, i trebala bi mi scripta od njega za jDownloader, pa bih vas molio ako netko ima da pošalje.
Hvala na pomoći
Hvala na pomoći
Mislim da to na cable modem/router-u kao kod DSL-a nije moguće, neka me netko ispravi ako sam u krivu.
Ako može, bio bih presrestan, jer sam i ja na Bnet-u.
Hvala na pomoći
Mislim da to na cable modem/router-u kao kod DSL-a nije moguće, neka me netko ispravi ako sam u krivu.
Ako može, bio bih presrestan, jer sam i ja na Bnet-u.
ajde na ovu stranicu http://www.seljacionline-forum.com/showthread.php?64398-jDownloader-Step-by-Step
i onda na postavljagrama umisto koraka 5 i 6 na kabelu od struje imas prekidac njega stisni da ugasis i ponovo upalis router i to bi tribalo bit to, javi ako radi