Jdownloader scripta

poruka: 3
|
čitano: 2.150
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Jdownloader scripta

dobar dan, danas sam presao na Bnet i dobio sam njihov router thomson twg850, i trebala bi mi scripta od njega za jDownloader, pa bih vas molio ako netko ima da pošalje.

Hvala na pomoći

SUZE MI TEKU KAD IZGUBE, OSMIJEH NA LICU KAD BOLJI JE, TI NE RAZUMIJEŠ ŠTO JE TO - ON JE CIJELI ŽIVOT MOJ- HAJDUK ŽIVI VJEČNO

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Jdownloader scripta
vrda_rusty kaže...

dobar dan, danas sam presao na Bnet i dobio sam njihov router thomson twg850, i trebala bi mi scripta od njega za jDownloader, pa bih vas molio ako netko ima da pošalje.

Hvala na pomoći

Mislim da to na cable modem/router-u kao kod DSL-a nije moguće, neka me netko ispravi ako sam u krivu.

Ako može, bio bih presrestan, jer sam i ja na Bnet-u.

16 godina
neaktivan
RE: Jdownloader scripta
Matozan kaže...
vrda_rusty kaže...

Hvala na pomoći

Mislim da to na cable modem/router-u kao kod DSL-a nije moguće, neka me netko ispravi ako sam u krivu.

Ako može, bio bih presrestan, jer sam i ja na Bnet-u.

ajde na ovu stranicu http://www.seljacionline-forum.com/showthread.php?64398-jDownloader-Step-by-Step

i onda na postavljagrama umisto koraka 5 i 6 na kabelu od struje imas prekidac njega stisni da ugasis i ponovo upalis router i to bi tribalo bit to, javi ako radi

SUZE MI TEKU KAD IZGUBE, OSMIJEH NA LICU KAD BOLJI JE, TI NE RAZUMIJEŠ ŠTO JE TO - ON JE CIJELI ŽIVOT MOJ- HAJDUK ŽIVI VJEČNO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice