JDownloader - please help

poruka: 4
|
čitano: 1.840
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dosad sam koristia CryptLoad koji mi je bia odličan ali je postao beskoristan jer većina siteova više ne radi, jedino RS, a njega više niko ne koristi, koliko vidim sad je RapidGator posta najpopularniji, i još nekoliko drugih.

I zato sam instalira Jdownloader, i program je izuzetno iritantan i user unfriendly i sučelje nelogično, ali podesio sam sve ali ostaje dva problema.

1. Prije 5 minuti mi je radio RapidGator, sad mi za fileove na RG kaže "plugin out of date". Pa ne može biti hebeni plugin out of date kad sam prije 5 minuta skida sa tog sitea, nisu ga valjda baš sad izmijenili ? Kako natjerati JD da updatea plugine ? Ima li neko drugo rješenje ?

2. Kako riješiti da JD općenito automatski prepoznaje captche i upiše ih ? Ovako mi isto kao i CryptLoad otvori prozor sa captcha-om i čeka da ja upišem, iako oba programa tvrde da mogu automatski prepoznavati i upisivati captche. A ručno upisivanje nije opcija ako ima 50-ak fileova za skinuti.

Hvala bilo kome ko pomogne.

0 0 hvala 0
17 godina

1. Za plugin out of date nista cudno, zna se dogoditi ubrzo nakon novog JD update-a jer stalno po tom prckaju.

2. Ne mogu se probiti sve captche, google captche (i jos neke druge) se mogu desifrirati u 60-70% slucejava, neki gotovo nikad..... za sve ostalo su site-ovi tipa captchatrader i slicni gdje korisnici sami desifriraju takve captche, mozes se i sam registrirati i npr. rijesiti 20 captcha zaredom, staviti si plugin u JD onda ce ti automatski desifrirati, a mozes i desifrirane captche zamijeniti za novac na PayPal-u ako ih ne zelis koristi kao plugin za JD.

BTW za CryptLoad cekaj verziju 2

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 20:02 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se tiče #1 mislim da mi je RapidGator radio i onda prestao raditi kad sam napravio plugin update kao što mi je predložio JDownloader. Što se #2 ako sam dobro skužio po netu JDownloader ima ugrađeno captcha recognition koji bi teoretski trebao raditi ? Samo nije radio na nekoliko siteova koje sam probao...

S obzirom na te stvari stvarno ne vidim po čemu je JDownloader bolji od CryptLoada, osim što ima puno opcija...

Kako molim te opiši tačno to uraditi sa tim siteom za captche ? Ako sam te dobro razumio koristi se ljudski captcha recognition s time da svako od velikog broja ljudi ponekad riješi oveći broj captchi za druge i onda kad njemu treba povremeno riješe drugi njegove, a sve to ide automatski preko tog sitea i plugina ako sam dobro razumio ? Imam par desetaka fileova za skinuti, i par desetaka captchi ne bi bio toliki problem da ih mogu odjednom a ne npr. svakih uru vrimena...

P.S.

Upravo skidam sa RS-a što će trajati 8 dana ! Sa torrenata bi skino 20 puta brže ali je nestalo sa torrenata, hebo torrente di ima samo naj-najnovije stvari.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 20:07 (Enkidu).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj JDownloader je definitivno malo buggav, za Vimeo npr. ne radi za jedan tačno određeni link uopće (svaki put kaže plugin out of date) a za sve ostale koje sam proba lipo radi (inače film je tamo i radi), a za RapidGator linkove jedne te iste nekad radi a nekad ne radi (plugin out of date), u roku od par sati se promijeni iz jednog u drugo i nazad a šta god ja radim ne mogu mu prominit mišljenje. Potpuno misteriozno.

Trenutačno sam ukebao trenutak da mu radi RG pa mu je prošlo svih 40+ RG linkova pa će se sad valjda skinit normalno. Triba upisiva captche svako malo ali vridi jer je 7-8 puta brže od RS-a, onako bi mi tribalo 2 tjedna (bez skidanja po noći).

Btw ludilo je za skidanje videa sa video hosting siteova tipa jubito, Vimeo, Google video i sl., sve živo nađe i skida, i to ludo brzo, nisam čak ni s torrentima uspia toliku brzinu postić, nešto manijakalno !

Usput ako neko zna još me dvi stvari zanimaju :

1. Kako acceptat sve TOC-eve za sve siteove odjednom da me ne pita svaki put kad probam novi site ?

2. Kako mu reć da briše .rar-ove nakon što ih sam ekstrahira ?

P.S.

Evo opet ne radi RG. A hebo ga...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 0:16 (Enkidu).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice