Izašao Chrome 13

poruka: 12
|
čitano: 2.128
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Izašao Chrome 13

Evo samo da obavijestim,da je došla nova verzija chromea 13.

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
17 godina
Izašao Chrome 13

Nevjerojatno koliko se razlikuje od verzije 12, jedva sam se naviknuo! {#}

6 0 hvala 0
16 godina
Re: Izašao Chrome 13
Ja sam na 14 dva mjeseca.
Neaktivan.
15 godina
neaktivan
Izašao Chrome 13

U ovoj verziji rješili su problem sa Crnom trakom na dnu svake stranice

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izašao Chrome 13

Zašto svaki put kad hoću vidit neku stranicu moram počet pisat, recimo www.blabla.com. Nema ko na Firefoxu ili Operi ona strelica, kad stisneš na nju onda ti se izlistaju stranice. Ili ja nešto krivo radim?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izašao Chrome 13

Vidim da me niste razumjeli, evo vam slike od Firefoxa i Opere, pa ćete valjda shvatit. Znači kak da mi na Operi izlista stranice kao na FIrefoxu!?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Izašao Chrome 13

jel ti stavljeno da pamti povijest?

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izašao Chrome 13

ma pamti on meni stranice koje sam upisao, ali uvijek moram počet pisat www i onda mi izlista stranice, zašto nema strelice ko na Firefoxu i onda samo da biram stranice, nije neki problem, ali bi bilo brže surfat :)

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

ma pamti on meni stranice koje sam upisao, ali uvijek moram počet pisat www i onda mi izlista stranice, zašto nema strelice ko na Firefoxu i onda samo da biram stranice, nije neki problem, ali bi bilo brže surfat :)

Postoji ekstenzija za to

https://chrome.google.com/webstore/detail/fbmkfdfomhhlonpbnpiibloacemdhjjm?hc=search&hcp=ext

Jhva Elohim Meth.
17 godina
neaktivan
Izašao Chrome 13

Meni nakon ažuriranja na novu verziju Chrome sporije radi, pogotovo kada otvaram novi tab.

Tada se aktivna stranica skoro zamrzne dok se sve ne učita u novootvorenom tabu. Ima još tko sličnih problema?

Edit- Imam sljedeća proširenja: AdBlock, bit.ly, FlashBlock, Google provjera pošte, New tab redirect, StumbleUpon.

Don't, Don't Believe What You See Don't, Don't Believe What You Read
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 16:03 (Gaus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Probaj disableat sve extensione,pa probaj onda
15 godina
neaktivan
Izašao Chrome 13

Kako radi nekih testiranja moram imati sve browsere tj vecinu, tako sam danas udario u Chromeu malo "about:memory" i neugodno se iznenadio.
Znao sam da trosi puno, ali mislim da je ovo malo previse.
Opravdanje kako je danas memorija jeftina i nije bas neko.
Osobno, Chrome mi je broj 1 browser....brz, stabilan, ima sve ekstenzije koje mi trebaju no ovo me neugodno iznenadilo.
Inace normalno mi je da imam puno otvorenih tabovapa mi tako Chrome starta odmah sa 18 tabova u samo jednom prozoru dok mi je u drugom sve ostalo (da, svi mi trebaju).
Gledajuci neki cold start, znaci prvo otvaranje browsera kod dizanja OS-a tu je Opera daleko najbrza.
Zadnjih cca sat vremena koristim Firefox 6.0.2 posto na ne znam koji naci daje daleko bolju sliku nego Chrome!? Da, ne kuzim ni ja u cemu je stvar, ali ovo mi je sada praznik za oci....doslovce me odmara.
Mozda je to radi fontova tj. ClearType ili kako se vec zove, ali ocigledno je da su boje daleko toplije i ugodnije nego na Chrome-u te je to jasno vidljivo bez nekih posebnih usporedbi.
Kazem, godinama sam koristio Firefox i onda se prebacio na Chrome i preporodio se....dok danas kada sam opet pokrenio Firefox nisam mogao vjerovat koliko stranice i slike bolje izgledaju na Firefox-u.
Budem danas cijeli dan koristio Firefox, sutra cu se prebacit na Operu pa na IE9 u petak (nisam vjerovao da cu ikada ovo reci, ali IE9 je trenutno jako dobar browser....bar meni i vise nema razloga za neke predrasude kao sto je to bio slucaj sa proslim verzijama).

Nego, zna netko u cemu je tocno stvar oko ovog prikazivanja slike i zasto sve izgleda toliko bolje u Firefoxu u odnosu na Chrome?

Evo i one potrosnje memorije (na svim browserima pokrenut Home page i sve ekstenzije koje koristim):

http://imageshack.us/photo/my-images/535/unledmcq.jpg/

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 14:41 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice